Ce titluri scrise de Zig Ziglar poți comanda de la BOOKZONE și de ce merită să le citești? 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/1THJ5GRABqI 

Zig Ziglar este unul dintre cei mai apreciați autori din domeniul literaturii motivaționale și cu toate că a trecut în neființă în anul 2012, cărțile sale se vând și astăzi într-un număr impresionant. Zig Ziglar s-a născut în anul 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. La vârsta de 6 ani, a rămas orfan de tată. Numele său adevărat a fost Hilary Hinton Zig' Ziglar, iar porecla Zig a căpătat-o în școala primară. După absolvirea liceului, s-a înscris la colegiu, însă a renunțat pentru că și-a dorit o carieră în vânzări. Astfel, începe parcursul profesional drept agent de vânzări, iar începând cu anul 1970, călătorește prin întreaga lume pentru a ține prelegeri despre ce înseamnă să trăiești viața din plin și cum să ajungi să ai o carieră de succes. În anul 1975, publică prima sa carte, care a devenit rapid bestseller. 

De-a lungul timpului, Zig Ziglar a scris peste 30 de cărți, care abordează teme precum dezvoltarea personală, domeniul vânzărilor, leadership, performanță, succes profesional, dar și teme care țin de viața de cuplu și relațiile personale. Nouă dintre aceste cărți au stat mult timp în topurile celor mai apreciate cărți, așa că nu este de mirare succesul autorului. Nu s-a limitat doar la scris și la seminariile în care îi învăța și pe alții secretul succesului. Astfel, a fondat compania Ziglar Inc, a cărei menire a fost să îi ajute pe cei care își doresc să își pună în valoare resursele, indiferent dacă era vorba despre resurse fizice sau intelectuale. Practic, și-a dorit să îi învețe pe oameni cum să aibă succes. Chiar și în prezent, mii de organizații din întreaga lume folosesc programele și cărțile sale pentru formarea angajaților. 

De asemenea, cărțile sale sunt cumpărate în continuare de către mii de persoane în fiecare an, iar una dintre cele mai de succes este Lumea vazuta de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? Această carte te poate ajuta să îți iei angajamentul de a deveni cea mai bună versiune a ta și de a descoperi calități pe care nu știai că le ai. Dezvoltându-te în fiecare zi și lucrând pentru țelurile tale, vei putea să ajungi oriunde ți-ai dorit. 

Am menționat și faptul că autorul abordează în cărțile sale subiecte precum relațiile personale și căsnicia. Dacă vrei să afli mai multe despre ceea ce înseamnă o căsnicie de succes, atunci comandă cartea Secretul casniciei fericite. Editia a II-a. Nu te aștepta la o rețetă universală, ci la sfaturi care te vor face să analizezi îndeaproape relația pe care o ai și să îți dai seama ce se poate îmbunătăți. Așa cum spune și autorul, nu există căsnicie sau relație perfectă, deoarece de-a lungul vieții, oamenii trec prin diferite încercări. Important este ca partenerii să poată ajunge la un numitor comun. 

Dacă ți-am atras atenția, nu uita că poți comanda aceste cărți și altele scrise de Zig Ziglar, de la BOOKZONE! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial