Ce tip de cizme să alegi, în funcție de siluetă

Ce tip de cizme să alegi, în funcție de siluetă

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-black-and-white-polka-dot-shirt-with-black-short-shorts-holding-black-leather-tote-bag-sitting-on-white-concrete-bench-1144834/

Atunci când ne achiziționăm hainele, trebuie să ținem cont de silueta noastră, astfel încât obiectele vestimentare să ne avantajeze și să ne mascheze defectele, dacă este cazul. Aceeași situație se aplică și în cazul încălțămintei, mai ales când ești în căutarea unor perechi de cizme. Din fericire, atât în magazinele fizice, cât și în cele online, vei găsi numeroase modele, astfel încât să le alegi pe cele care ți se potrivesc. Vrei să afli ce tip de cizme să alegi, în funcție de siluetă? Ține cont de recomandările noastre, din articolul de mai jos.

Cizmele lungi, peste genunchi

Dacă vrei să porți cizme lungi, peste genunchi, este indicat să ții cont de proporțiile tale. Acest tip de cizme se potrivește cel mai bine persoanelor înalte, cu o siluetă filiformă, fiind un must-have pentru orice femeie care își dorește să fie în tendințe. Cizmele lungi pot fi purtate cu orice piesă vestimentară, indiferent dacă vorbim despre fuste, colanți, rochii sau jeanși. Dacă ești mică de înălțime, ar trebui să eviți cizmele peste genunchi, deoarece îți vor scurta și mai mult picioarele.

Cizmele până la genunchi

Alte modele populare de cizme sunt cele până la genunchi, ideale pentru doamnele și domnișoarele cu forme voluptoase sau pentru femeile cu o siluetă de tip pară. Cizmele până la genunchi pot fi purtate cu încredere, deoarece subțiază și alungesc silueta, fie că le porți cu o rochie mulată, fie că le asortezi cu perechea preferată de jeanși slim fit. Dacă optezi pentru cizme cu toc, acestea se vor potrivi de minune cu o rochie scurtă.

Cizmele până la jumătatea gambei

Ai o siluetă de tip triunghi? Poți achiziționa o pereche de cizme până la jumătatea gambei, care ți se vor potrivi indiferent de hainele pe care le alegi. Cizmele până la jumătatea gambei, cu toc, sunt potrivite și dacă ești mică de înălțime, pentru că îți vor adăuga câțiva centimetri în plus.

Ce cizme pot purta femeile înalte și slabe?

Femeile slabe și înalte sunt avantajate, deoarece pot purta aproape orice model de cizme. Chiar dacă ai o siluetă androgină, lipsită de forme, ești liberă să alegi cizmele care se potrivesc preferințelor tale și ținutei pe care o porți, în funcție de eveniment.

Ce cizme pot purta femeile minione și plinuțe?

Minionele cu forme pot alege o pereche de cizme până la genunchi sau până la glezne. Dacă te regăsești în această situație, trebuie să eviți cizmele de lungime medie și cizmele peste genunchi. Poți opta pentru cizme în culoarea pantalonilor pe care îi porți, care să creeze un efect optic de alungire.

Ce cizme pot alege femeile minione și slabe?

Dacă faci parte din categoria femeilor mici de înălțime și slabe, cel mai mult te vor avantaja cizmele medii și cizmele până la genunchi. Pentru a nu-ți face picioarele să pară și mai scurte, nu sunt recomandate cizmele peste genunchi, indiferent de model sau culoare.

Ține cont de sfaturile noastre, ca să alegi cele mai potrivite modele de cizme, în funcție de silueta ta! 

(P) Material publicitar realizat împreună cu Kalapod

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial