Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 23 – 29 mai

Iată ce te așteaptă în săptămâna care tocmai a început din punct de vedere astrologic:

horoscop 23-29 mai

BERBEC

Este o perioadă favorabilă lămuririi cu partenerul de cuplu a unor chestiuni asupra cărora nu v-ați înțeles și care, în unele cazuri, au provocat chiar conflicte. Readuceți-le din nou în discuție. Veți descoperi soluții la care nu vă gândiserăți până acum.

La locul de muncă, perioada care urmează nu va fi una foarte ușoară. Vinovat este Pluton, care formează aspecte nefavorabile pe casa serviciului. Vă veți concentra mai greu și vă va lua de două ori mai mult să duceți la capăt o sarcină. Nu sunt excluse nici mici discuții în contradictoriu cu colegii. Nu deznădăjduiți! În câteva zile lucrurile se vor schimba în bine.

TAUR

Vestea bună este că Luna Plină de săptămâna trecută influențează în mod pozitiv cursul vieții voastre în perioada următoare, cam în toate domeniile. Doar o mică parte dintre nativii acestei zodii vor avea probleme de sănătate, din fericire ușoare, ca urmare a aspectului prost format de Neptun. Acestea vor privi în special sistemul digestiv. Veți avea un apetit mult mai mare decât de obicei, care ar putea avea drept consecințe nu doar acumularea de kilograme în plus, dar și tulburări digestive destul de neplăcute precum arsuri stomacale, reflux gastroesofagian, dureri de burtă, balonare, constipație.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă favorabilă investițiilor de orice fel. Totuși, planificați-vă cu maximă atenție banii.

GEMENI

Contextul astral al perioadei favorizează câștigurile bănești. Veți avea șansa să intrați în posesia unor bani dintr-o sursă neașteptată și în acest fel să mai scăpați de datorii. Fiți, totuși, prudenți! Nu cădeți pradă mirajului banilor, nu vă asumați riscuri care ar putea duce la pierderi. Cu alte cuvinte, nu investiți în lucruri de care nu sunteți 100% siguri.

Foarte frumoase perspective se anunță și în sectorul carierei. Poate fi vorba despre o promovare la locul de muncă, despre o bonificație sau despre o nouă colaborare care vă va aduce câștiguri importante.

RAC

Relația voastră cu partenerul de viață va sta sub semnul dinamismului. Mai mult ca de obicei, veți fi conștienți de riscurile pe care le prezintă monotonia și rutina în relație. Așa că orice idee ați avea referitoare la ieșirea din această rutină, puneți-o în aplicare. Veți avea parte de clipe minunate alături de partenerul de viață.

Pentru mulți dintre nativi, este o perioadă favorabilă schimbării locului de muncă, chiar reorientării profesionale. Dacă vi se oferă șansa unui job nou, chiar dacă implică și responsabilități cu care nu v-ați întâlnit prea des, nu ezitați.

LEU

Luna Plină de săptămâna trecută își trimite influența benefică încă multă vreme de-acum încolo în majoritatea domeniilor vieții voastre. Mici probleme ar putea fi semnalate în relația de cuplu și în sectorul banilor. Mare atenție să nu puneți pe umerii partenerului de viață prea multe sarcini ce țin de gospodărie. Solicitați-i ajutorul, dar nu exagerați, căci la un moment dat reproșurile lui se vor acumula și vor degenera în certuri.

Atenție și la cheltuieli! Aveți chef să vă răsfățați, să vă schimbați lookul, să vă reînnoiți garderoba, să călătoriți, să vă schimbați mobila etc. Faceți toate aceste lucruri atât timp cât aveți bani lichizi. Nu faceți credite, nu faceți rate, nu vă împrumutați la nimeni pentru că riscați să intrați în colaps financiar.

FECIOARĂ

Semnalul de alarmă, în cazul vostru, trebuie tras în sectorul banilor. Aspectul format de Lună favorizează cheltuielile impulsive. Gândiți-vă doar la cât de greu vă va fi până la salariu. Ați trecut de multe ori prin asta, nu-i așa, și n-a fost deloc plăcut.

Pe plan profesional, este timpul să vă adunați toate puterile pentru a depăși niște obstacole care vi se vor așeza comod în cale. Nu e cazul să tergiversați lucrurile. Aveți sprijinul planetei Marte, așa că oricât de greu vi se va părea ce aveți de făcut sau de înfruntat, să știți că veți ieși cu fruntea sus.

BALANȚĂ

Aspectul format de Saturn în această perioadă nu este deloc favorabil sectorului financiar. Aveți tendința să aruncați cu banii pe fereastră, să cheltuiți pe lucruri pe care, în mod normal, nu prea puneți preț, să le săriți în ajutor celor care vi se plâng că sunt înglodați în datorii. Din păcate, alții nu vor sări la fel de repede să vă ajute și chiar s-ar putea să aveți nevoie în curând dacă nu vă organizați mai bine bugetul.

O săptămână foarte bună la locul de muncă: veți avea idei bune care vor fi apreciate și veți încerca, atât cât va ține de voi, să aveți relații cordiale cu toți colegii.

SCORPION

Nu vă bazați prea mult pe intuiție în aceste zile, mai ales dacă este vorba de investiții! Încercați să nu faceți cheltuieli însemnate pentru că nu sunteți prea inspirați. De asemenea, aveți grijă să nu fiți înșelați sau să nu fiți antrenați în lucruri ilicite.

La locul de muncă, veți da dovadă de imaginație creativă. Ideile voastre vor fi apreciate căci, în multe cazuri, ar putea fi chiar salvatoare. Oricum, e timpul pentru o recompensă. Fie sub forma unei promovări, fie sub forma unei bonificații.

SĂGETĂTOR

Voi veți avea o săptămână bună cam pe toate planurile. Urmează o perioadă în care Jupiter, Marele Benefic, vă va veghea relația de cuplu. Dacă ați avut neînțelegeri până acum, este o perioadă favorabilă rezolvării lor. Unele cupluri ar putea primi vestea sosirii unui bebe. În orice caz, armonia relațională va fi la cote maxime.

La serviciu, veți avea mai mult succes decât de obicei, dar pentru asta veți munci din greu. E posibil ca, de această dată, să primiți ceva mai mult decât simple felicitări: o bonificație sau chiar o avansare.

CAPRICORN

O săptămână în care veți fi destul de impulsivi. Aveți tendința să căutați peste tot scandal și nimeni nu reușește să vă intre în voie. Aveți ceva mai multă grijă la relația cu partenerul. Și el are grijile lui, preocupările lui, așa că nu e cazul să puneți și voi paie pe foc.

Atenție la bani! Este o perioadă în care, din păcate, nu prea veți avea parte de ei. Ori îi pierdeți, ori vă sunt furați, ori îi cheltuiți pe lucruri inutile, cert este că fug de la voi. Fiți cu ochii în 4 și gândiți-vă bine înainte de a lua decizia să vă achiziționați ceva.

VĂRSĂTOR

În această săptămână aveți o siguranță de sine accentuată. La job, veniți cu idei, faceți propuneri și înaintați soluții. În acest fel, aveți șanse mari să cuceriți persoanele cu putere de decizie.

Atenție la relația de cuplu! Contextul astral va exercita o influență negativă asupra acesteia. Pentru anumiți nativi, problemele cu partenerul vor fi amplificate de familiile de origine. Unii dintre voi vor fi tentați să se lase pradă aventurilor. Atenție! Riscul să fiți descoperiți este mare!

PEȘTI

Vouă, contextul astral al săptămânii vă accentuează predispoziția spre exagerare. Asta înseamnă că faceți din țânțar armăsar, lucru care îi deranjează pe cei din jur. Nu mai țineți morțiș să le arătați tuturor că aveți dreptate dacă nu vreți s-o țineți din ceartă în ceartă. Amintiți-vă că nimeni nu deține adevărul absolut….

Totodată, o grămadă de lucruri legate de relația voastră vă năpădesc mintea. Nu știți cu exactitate unde vă aflați și, de asemenea, nici încotro vă îndreptați. Discutați toate aceste aspecte, cât și nemulțumirile voastre cu privire la relație cu partenerul. E cea mai sigură și scurtă cale către rezolvarea lucrurilor.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
CSID
Kudika
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop