Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 23 – 29 mai

Iată ce te așteaptă în săptămâna care tocmai a început din punct de vedere astrologic:

horoscop 23-29 mai

BERBEC

Este o perioadă favorabilă lămuririi cu partenerul de cuplu a unor chestiuni asupra cărora nu v-ați înțeles și care, în unele cazuri, au provocat chiar conflicte. Readuceți-le din nou în discuție. Veți descoperi soluții la care nu vă gândiserăți până acum.

La locul de muncă, perioada care urmează nu va fi una foarte ușoară. Vinovat este Pluton, care formează aspecte nefavorabile pe casa serviciului. Vă veți concentra mai greu și vă va lua de două ori mai mult să duceți la capăt o sarcină. Nu sunt excluse nici mici discuții în contradictoriu cu colegii. Nu deznădăjduiți! În câteva zile lucrurile se vor schimba în bine.

TAUR

Vestea bună este că Luna Plină de săptămâna trecută influențează în mod pozitiv cursul vieții voastre în perioada următoare, cam în toate domeniile. Doar o mică parte dintre nativii acestei zodii vor avea probleme de sănătate, din fericire ușoare, ca urmare a aspectului prost format de Neptun. Acestea vor privi în special sistemul digestiv. Veți avea un apetit mult mai mare decât de obicei, care ar putea avea drept consecințe nu doar acumularea de kilograme în plus, dar și tulburări digestive destul de neplăcute precum arsuri stomacale, reflux gastroesofagian, dureri de burtă, balonare, constipație.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă favorabilă investițiilor de orice fel. Totuși, planificați-vă cu maximă atenție banii.

GEMENI

Contextul astral al perioadei favorizează câștigurile bănești. Veți avea șansa să intrați în posesia unor bani dintr-o sursă neașteptată și în acest fel să mai scăpați de datorii. Fiți, totuși, prudenți! Nu cădeți pradă mirajului banilor, nu vă asumați riscuri care ar putea duce la pierderi. Cu alte cuvinte, nu investiți în lucruri de care nu sunteți 100% siguri.

Foarte frumoase perspective se anunță și în sectorul carierei. Poate fi vorba despre o promovare la locul de muncă, despre o bonificație sau despre o nouă colaborare care vă va aduce câștiguri importante.

RAC

Relația voastră cu partenerul de viață va sta sub semnul dinamismului. Mai mult ca de obicei, veți fi conștienți de riscurile pe care le prezintă monotonia și rutina în relație. Așa că orice idee ați avea referitoare la ieșirea din această rutină, puneți-o în aplicare. Veți avea parte de clipe minunate alături de partenerul de viață.

Pentru mulți dintre nativi, este o perioadă favorabilă schimbării locului de muncă, chiar reorientării profesionale. Dacă vi se oferă șansa unui job nou, chiar dacă implică și responsabilități cu care nu v-ați întâlnit prea des, nu ezitați.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop