Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 15-21 februarie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 15-21 febr

BERBEC

În această săptămână, voi va trebui să fiți prudenți cu cheltuielile. Modul de a vă gestiona finanțele în această perioadă va avea repercusiuni importante asupra calității vieții voastre în săptămânile care vor urma.

În sectorul sănătății, contextul astral va favoriza stările de iritabilitate, chiar de agresivitate. Aceste stări pot avea origine fizică sau psihologică.

În ce privește cariera, este posibil să vi se facă propuneri interesante de joburi, pe măsura ambiției voastre. Însă în cazul unora dintre aceste joburi ar putea fi vorba despre anumite restricții care să nu vă fie pe plac și din acest motiv să vă aflați în fața unor alegeri dificile.

TAUR

Ca urmare a aspectului format de planeta Marte, există posibiliteta să fiți agresivi. Încercați să vă temperați pornirile agresive în relația de cuplu întrucât există șanse mari să declanșați adevărate războaie din care să ieșiți amândoi răniți.

Același Marte vă va spori puterea de muncă, creativitatea, dar și puterea de convingere. Veți avea idei bune, originale, și chiar dacă superiorii sau șefii vor fi mai reticenți la început, argumentele voastre vor fi de necombătut. Nu putem decât să vă urăm succes în ceea ce veți întreprinde în carieră de-acum încolo.

GEMENI

Pentru voi, urmează o săptămână în care veți avea șansa să vă majorați veniturile. Vor apărea mai multe ocazii să vă implicați în colaborări sau vi se vor atribui diverse proiecte, cert este că veți avea de muncă, iar recompensele bănești vor fi pe măsura muncii depuse. Veți fi eficienți, energici și veți reuși să vă achitați cu succes de orice îndatorire.

Din punct de vedere al sănătății, dacă aveți recomandare pentru o intervenție chirurgicală, acum ar fi cel mai bine s-o faceți. Șansele de recuperare sunt maxime.

RAC

Aspectul format de Lună în această perioadă favorizează câștigurile însemnate. Nu lăsați să vă scape printre degete ocaziile care vi se oferă.

Cu sprijinul planetei Marte, este foarte posibil să fiți numiți într-o funcție de conducere sau, în orice caz, să fiți desemnați să coordonați un colectiv, chiar dacă pe o perioadă determinată. Veți face față cu brio noilor responsabilități, însă aveți grijă la atitudinea pe care o veți avea față de subalterni. Aveți tendința să dați ordine fără să le explicați în detaliu motivele pentru care le dați o sarcină.

Pentru a avea o perspectivă de ansamblu și a da tot ce-i mai buni din ei, vor trebui să cunoască și cele mai mici detalii și, mai ales, vor trebui să simtă că găsesc înțelegere și sprijin la voi.

LEU

În această săptămână, relația cu partenerul de viață va cunoaște un refresh. Aspectul format de Venus favorizează aprofundarea relației. Veți fi mai înțelegători și mai afectuoși decât de obicei.

Contextul astral este favorabil nativilor care au o înclinație artistică – pictează, scriu sau cântă. Dacă aveți pregătit un manuscris care nu a fost acceptat până acum la nicio editură, încercați-vă norocul în această săptămână. Sunt șanse mari să fie publicat, iar câștigurile vor fi însemnate.

Dacă v-ați propus să slăbiți, este o perioadă favorabilă începerii unei activități sportive. Sunteți plini de energie, de entuziasm, iar rezultatele nu se vor lăasa așteptate.

FECIOARĂ

Marte vă va da ceva bătăi de cap în această săptămână, căci va semăna zâzanie în relația cu partenerul de viață. Veți avea tendința să fiți egoiști, posesivi, chiar agresivi. Încercați să vă controlați dacă nu vreți să izbucnească adevărate războaie.

Este o săptămână favorabilă reglării situației financiare. Dacă aveți datorii mai vechi, veți putea scăpa de ele în această perioadă. Dacă, dimpotrivă, ați dat bani cu împrumut, îi veți recupera tot acum.

BALANȚĂ

Voi sunteți destul de visători în această săptămână, mai ales în ce privește relația cu partenerul de viață. Aveți grijă și nu vă amăgiți mai mult decât e cazul. Partenerul vostru s-ar putea să nu vă poată satisface toate capriciile și ar fi păcat să fiți dezamăgiți.

Vești bune în sectorul financiar, căci veți avea parte de câștiguri neașteptate.

La serviciu, veți munci din greu, aproape până la epuizare. Noroc cu Saturn care vă temperează puțin pornirile. Oricum, vestea bună este că eforturile voastre vor fi apreciate și, mai mult decât atât, recompensate.

SCORPION

Săptămâna începe cu vești bune în ceee ce privește sectorul financiar. Asta nu înseamnă neapărat că veți câștiga sume fabuloase, dar cel pușin cei care vă sunt datori vă vor returna banii. Și, da, puteți juca și la loto.

La locul de muncă, veți avea idei bune și, ceea ce e cu adevărat important, veți trece rapid de la idee la punerea ei în practică. Veți avea spor, iar satisfacțiile vor fi pe măsură. Pentru început, vor fi aprecieri, apoi vor veni și bonusurile.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, se anunță momente destul de tensionate cu partenerii de cuplu. Dacă nu sunteți mai toleranți și nu vă reprimați mânia, riscați să provocați conflicte de amploare.

Veşti bune în sectorul banilor: veți reuşi în sfârşit să vă redresați financiar şi să vă achitați toate datoriile.

Sunt și ceva probleme de sănătate, însă, din fericire, nimic grav. Vă puteți confrunta cu probleme legate de tensiunea arterială, de circulaţie sau ginecologice.

CAPRICORN

Relația încordată pe care ați avut-o cu partenerii de cuplu se va ameliora în această săptămână. Puțin dialog și puțină toleranță și veți putea pleca într-o nouă lună de miere.

Din punct de vedere financiar, veți scoate bani din aproape orice sau veți câștiga la jocurile de noroc. Așa că jucați cu toată încrederea.

Vești bune și în ceea ce privește sănătatea. Dacă aveți programate intervenții chirurgicale, mergeți cu inima deschisă și fără nicio frică: este cea mai bună perioadă în care puteți face operația.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, Venus vă va cadorisi cu armonie și multe momente de tandrețe.

În sectorul financiar, în această săptămână sunt favorizate câștigurile însemnate. Totuși, fiți chibzuiți cu banii pentru că pe cât de repede vin, pe atât de repede se pot duce fără ca voi să realizați.

Dacă suferiți de boli cronice, vă puteți afla în această perioadă tratamentul adecvat.

Vești bune și în sectorul profesional. Aveți șanse mari de avansare sau, oricum, de transfer pe o poziție care presupune mai multe responsabilități. Dacă vă aflați în șomaj, aveți șanse mari să vă găsiți un loc de muncă.

PEȘTI

Pentru voi, se anunță schimbări pozitive în domeniul afectiv, care vor contribui la consolidarea cuplului. Dacă nu aveți încă o relație, veți avea ocazia să cunoașteți o mulțime de persoane de sex opus, și unele dintre ele chiar vă vor părea atrăgătoare.

Din punct de vedere financiar, sfatul nostru este să vă stăpâniți impulsul de a cheltui foarte mult pentru că resursele financiare se vor termina mai curând decât v-ați dori.

Din punct de vedere al sănătății, vă veți bucura de o stare generală bună. O alimentație mai echilibrată, dar și o activitată fizică ușoară ar fi mai mult decât bine-venite. În acest fel, veți putea preveni problemele cu ficatul și oboseala la care sunteți predispuși.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop