Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 11-17 aprilie

Săptămâna care începe astăzi nu este una cu evenimente astrologice majore, cu toate astea, nimeni nu se va plictisi, căci surprizele nu vor lipsi.

horoscop 11-17 aprilie

BERBEC

Pentru voi, veștile sunt bune mai ales în sectorul banilor. Veți avea parte de câștiguri semnificative, nici voi nu știți de unde. Totuși, încercați să vă organizați și să evitați cheltuielile inutile care ar putea anula avantajele dobândite.

La serviciu, ambiția dublată de cunoașterea posibilităților voastre reale vă vor permite să vă atingeți obiectivele. În plus, aveți sprijinul lui Jupiter în această direcție.

TAUR

În cazul vostru, ar putea apărea ceva probleme în sectorul relațional dacă nu vă veți asuma niște responsabilități. Atitudinea voastră nepăsătoare poate declanșa o adevărată criză conjugală. Nu sunt excluse reacții violente din partea partenerului. Nativii singuri să se pregătească să-și întâlnească marea dragoste.

La locul de muncă, sunteți predispuși la nerespectarea sau la amânarea angajamentelor. De aceea, mai degrabă nu vă luați niciun angajament, nu faceți nicio promisiune în perioada următoare.

GEMENI

Săptămâna care urmează vă oferă un context favorabil îmbunătățirii relației cu partenerul de viață. Învățați să fiți mai tolarenați și să vă stăpâniți pornirile.

Dacă aveți de semnat contracte, studiați-le cu atenție pentru că riscul să cădeți în capcane este semnificativ. Ceva mai multă bătaie de cap este de semnalat în sectorul profesional.  Vi se vor pune piedici, însă nu trebuie să vă sperie. Din fericire, sunteți pregătiți să le depășiți fără probleme.

RAC

Voi veți avea tendința să tot ignorați nevoile partenerului. Riscați destul de mult cu această atitudine. În sectorul banilor, nu este exclus să apară o serie de neînțelegeri. Nu acționați decât după reflecții îndelungate.

Mare atenție și la locul de muncă! Nu demarați proiecte care nu vă oferă garanții și nu intrați în proiecte care vi se par dubioase. Dacă o faceți, veți avea parte de dezamăgiri și există posibilitatea să investiți degeaba timp și nervi.

LEU

Urmează o perioadă favorabilă organizării gândurilor legate de viața conjugală. Gândiți-vă bine ce vreți de la partenerul de viață și dacă viitorul îl vedeți alături de el sau nu. Dacă aveți nevoie de timp cu voi însevă, rezervați-vă două zile doar pentru voi și plecați undeva singure.

Atenție la sănătate! Neptun prost aspectat favorizează scăderea imunității. La serviciu, ideile vă vor fi nu doar acceptate, dar mai ales apreciate. Nu este exclus ca, într-un viitor apropiat, să puteți câștiga bani frumoși de pe urma acestor idei.

FECIOARĂ

Din cauza aspectului format de Pluton, nu sunt excluse discuții în cuplu. Fiți pe fază și nu le lăsați să escaladeze.

Din punct de vedere financiar, nu vă putem recomanda decât să fiți extrem de precauți. Sunt șanse să vi se facă propuneri care să sune bine, care să presupună încasarea unor sume importante, din păcate realitatea ar putea fi alta. Analizați situația pe toate părțile.

BALANȚĂ

Relația voastră de cuplu va fi destul de agitată în perioada care urmează. Disputele violente vor culmina cu împăcări tandre. Spiritul vostru de contradicție îl va scoate din sărite, la un moment dat, chiar și pe cel mai calm partener. Financiar, va urma o perioadă în care este posibil să vă aflați în impas. Din fericire, nu va fi foarte lungă.

Atenție la locul de muncă! Evitați să aveți încredere în oricine! Nu povestiți oricui planurile și ideile voastre, căci ar putea fi folsite împotriva voastră.

SCORPION

Singurul sector deasupra căruia ar putea plana nori săptămâna aceasta este cel profesional. Aptitudinile voastre ar putea fi puse la îndoială de superiori. Nu vă pierdeți cu firea! Păstrați-vă stăpânirea de sine și demonstrați-le că abilitățile voastre nu pot fi contestate.

Pe plan sentimental, veți trăi momente tandre alături de partener. Cât despre bani, veți beneficia de sprijinul planetei Mercur, astfel că norocul vă va surâde în mod neașteptat.

SĂGETĂTOR

În cuplurile voastre, discuțiile de săptămâna asta se vor învârti în jurul situației financiare. Fiți flexibili, nu doar voi aveți dreptate. E drept, Pluton vă face ceva mai impulsivi decât sunteți de obicei, însă depinde doar de voi să n-o țineți tot într-o ceartă cu partenerul.

Nu este o perioadă bună pentru semnarea de documente. Dacă e musai, citiți-le și răscitiți-le. La serviciu, nu vă grăbiți. Fiți atenți la detalii, reflectați îndelung la ce aveți de făcut și evitați conflictele cu colegii.

CAPRICORN

În această săptămână nu veți face altceva decât planuri pe termen lung cu partenerul de viață. Este o perioadă favorabilă redescoperirii armoniei vieții de cuplu. Din păcate, unii dintre voi nu vor sta foarte bine la capitolul moral. Recomandarea noastră, în această situație, este să petreceți mult timp în compania persoanelor vesele, optimiste.

Atenție la serviciu! Vă enervați repede și aveți tendința să săriți la ceartă cu colegii. Luați-vă un răgaz de 10 minute și încercați să vă calmați și să vă puneți în pielea celui cu care aveți de gând să vă certați. Poate are și el dreptatea lui.

VĂRSĂTOR

Voi veți avea surprize mari de la partenerul de viață. Din fericire, sunt dintre cele pozitive. Alături de el, veți traversa o perioadă în care veți uita de rutină, de plictiseală, presărată cu evenimente dintre cele mai plăcute. Dacă aveți copii, și din partea acestora vor veni o serie de surprize plăcute.

Vești bune și în ceea ce privește jobul. Sunteți inspirați, aveți idei foarte bune care vor fi aprobate, apreciate și, în unele cazuri, chiar recompensate. Nu este exclus ca unii colegi să încerce să vă pună beâe în roate. Fiți cu băgare de seamă și nu dați prea multe amănunte legate de ideile și de proiectele voastre.

PEȘTI

Voi veți avea parte de întâlniri cu persoane din trecut… Fie că va fi vorba de persoane de care vă era dor, fie de persoane pe care nu doreați neapărat să le revedeți, aceste întâlniri vă vor bulversa. Și asta pentru că în această perioadă emoțiile voastre sunt amplificate.

Aveți multă energie, însă sunteți tentați să o risipiți pe activități inutile. Folosiți-o în mod constructiv. Mai degrabă, practicați un sport, mergeți într-o călătorie sau faceți orice altă activitate v-ar putea relaxa.

Sursa foto: shutterstock. com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop