Luna Nouă în Berbec își lasă amprenta asupra fiecărei zodii

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este intrarea Lunii Noi în semnul Berbecului, pe 7 aprilie. Efectele acestuia se vor resimți nu doar asupra Berbecilor, ci asupra tuturor semnelor zodiacale.

horoscop 4-10 aprilie

BERBEC

Un singur cuvânt vă definește în perioada care urmează: schimbare. În relațiile de cuplu, schimbările se manifestă în sensul ameliorării acestora. Veți fi toleranți și confidenți cu partenerii de viață, ceea ce va avea urmări dintre cele mai plăcute.

Pe de altă parte, veștile nu sunt deloc bune pentru nativii singuri. Voi vă veți afla în fața unei alegeri dureroase. Vinovatul pentru această situație este Neptun prost aspectat.

Din punct de vedere al sănătății, vă veți afla sub influența lui Pluton. Din cauza aspectului nefavorabil format de acesta, veți resimți o oboseală acută, veți fi anxioși, vulnerabili și vă veți enerva ușor.

TAUR

Oamenii dragi din jurul vostru – rude sau prieteni – vă vor tot atrage atenția asupra anumitor chestiuni, iar acest lucru poate deveni deranjant pentru voi. Nu le-o luați în nume de rău. Mai bine trageți învățăminte din observațiile constructive și ignorați-le pe celelalte.

În cuplu, sunteți tentați să vă cicăliți peste măsură partenerii de cuplu. Totuși, nu întreceți măsura pentru că au și ei niște limite și nu pot fi înțelegători cu voi la nesfârșit.

În sectorul sănătății, vă recomandăm să evitați o perioadă excitanții de tipul cafelei și ceaiului, întrucât somnul agitat vă va da bătai de cap.

GEMENI

Pentru voi, perioada următoare este una a acumulării de cunoștințe. Fie că mergeți în traininguri, fie că vă apucați de studiat pe cont propriu, fie că vă apucați de cursuri de reorientare profesională, veți învăța lucruri noi. E posibil să nu vă fie utile pe moment, însă, în viitorul apropiat, cu siguranță vă vor fi de folos. Reușitele pe plan profesional sunt mai aproape decât v-ați putea imagina.

Atenție la relația de cuplu! Sunteți mai reci, mai puțin dispuși să fiți afectuoși cu partenerul, iar pe termen lung acest lucru poate avea consecințe neplăcute asupra relației.

RAC

Luna Nouă în Berbec vă aduce vești bune mai ales pe plan financiar. Nu, nu vă veți îmbogăți peste noapte, însă fie vi se vor restitui niște bani pe care i-ați împrumutat în trecut, fie veți lua o primă, important este că veți primi bani.

Veștile nu sunt la fel de bune în ce privește relația de cuplu. Contextul astral nu este favorabil armoniei în cuplu. Dacă nu vă temperați pornirile, o veți ține din ceartă în ceartă. O singură recomandare vă putem face: abțineți-vă să vă amenințați partenerul cu despărțirea. Nu este deloc potrivit să-i dați idei. În plus, veți regreta în scurt timp că ați rostit cuvântul despărțire'.

LEU

Vouă, Luna Nouă în Berbec vă tulbură liniștea cuplului. Veți avea tendința să vă impuneți autoritatea și, evident, nici măcar nu veți asculta ce are de zis partenerul. Mai mult, pornirea aceasta a voastră de a-i demonstra tot timpul că greșește îl va face să se simtă neapreciat și să se revolte.

Sfatul nostru este ca, dacă mai prețuiți relația în care sunteți implicați, să încercați să vă temperați spiritul critic. Mai degrabă, folosiți-vă energia pentru a vă stabili obiective și pentru a concepe planuri de atac cu ajutorul cărora să vă atingeți aceste obiective.

FECIOARĂ

Urmează o săptămână în care veți fi destul de nervoși, o atitudine care, de obicei, vă e străină. Aveți tot felul de temeri, multe dintre ele nejustificate.

În relația de cuplu, veți resimți o oarecare plictiseală. Această senzație de plictiseală este accentuată de aspectele disonante formate de Mercur. Doar de voi depinde să depășiți această stare. Este suficient să fiți mai afectuoși cu perosana iubită. De fapt, afecțiunea arătată persoanei iubite va reuși să rezolve o mare parte dintre problemele voastre, chiar și plictiseala.

Pentru că ambianța astrală vă predispune la nervozitate, ar fi minunat să puteți renunța pentru câteva zile la excitante de tipul cafelei, ceaiului sau tutunului.

BALANȚĂ

Pe voi, principalul eveniment astral al săptămânii vă sensibilizează excesiv. Veți lua personal tot ce vor spune ceilalți despre voi, vă veți simți atacați din toate părțile. Evident, aveți tendința să exagerați, însă dacă veți simți nevoia să plângeți, faceți-o. Aveți nevoie de o descărcare nervoasă. Mai bine plângeți decât să vă luați la ceartă cu toată lumea.

Fiți însă cu băgare de seamă, căci această sensibilitate exagerată poate avea consecințe nedorite asupra relației voastre de cuplu. Partenerii de cuplu pot empatiza cu voi până la un punct, însă nu este exclus ca, la un moment dat, să-și pună semne de întrebare cu privire la relația voastră.

SCORPION

Contextul astral al perioadei vă va bulversa, nu veți mai fi în stare să delimitați planul profesional de cel al relațiilor (de familie, de prietenie). Aveți tendința să cărați problemele după voi: cele de la serviciu – în sânul familiei, cele din familie – la serviciu. Relaxați-vă! Nu rezolvați nimic dacă amestecați lucrurile! Vă faceți rău și vouă, și celor din jur.

Este necesar să faceți un efort serios pentru a păstra buna înțelegere în cuplu. Când nu vă convine ceva și aveți tendința să ripostați, trageți aer în piept și lăsați momentul să treacă de la sine. Nu veți regreta!

SĂGETĂTOR

Urmează o săptămână în care prioritare sunt planurile cu bătaie lungă cu partenerii de viață. Totodată, veți reuși să redescoperiți armonia vieții de cuplu.

Vor exista însă, unii nativi care, din păcate, nu vor sta foarte bine cu moralul. Pe aceștia îi sfătuim să încerce să se înconjoare de persoane tonice, vesele, optimiste.

Pentru voi, urmează o perioadă favorabilă studiilor. Așa că dacă v-ați gândit, la un moment dat, să vă apucați de vreun curs anume, a sosit momentul să puneți în aplicare acest plan. Veți asimila foarte ușor și, în plus, veți cunoaște oameni de la care veți avea multe de învățat.

CAPRICORN

Luna Nouă în Berbec vă va cam da bătăi de cap. Veți fi prinși la mijloc în nenumărate situații, veți fi nevoiți să luați decizii rapide, va trebui să țineți piept unor oameni care gândesc total diferit de voi. O să fie o săptămână agitată. Din fericire, evadarea din toată această nebunie se va petrece alături de partenerul de viață. În el veți găsi un sprijin nesperat și o sursă inepuizabilă de idei bune și de luciditate. Veți reuși, astfel, să vă cimentați cuplul.

Din fericire, aveți suficientă energie pentru a face față acestei săptămâni nebune.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Berbec vă aduce surprize. Cea mai interesantă pare să fie reîntâlnirea cu persoane din trecut. Însă… nu neapărat dintre persoanele pe care chiar ați dori să le revedeți. Din nefericire, aceste întâlniri vă vor bulversa, și asta pentru că, în această perioadă, emoțiile voastre sunt exacerbate. Tot ce vă putem sfătui legat de aceste întâlniri este să încercați să le scurtați cât de mult puteți, apoi să vă ocupați timpul cu activități care să vă ajute să nu vă mai gândiți la respectivele persoane.

Dacă ați rămas în urmă cu plata facturilor, a taxelor către stat, a ratelor, a amenzilor, grăbiți-vă să le achitați în această săptămână. Urmează o perioadă în care nu vă vor prisosi banii și n-are sens să vă împovărați cu restanțele, mai ales că vor exista și penalizări de întârziere.

PEȘTI

Luna Nouă în Berbec vă răscolește suferințele sufletești. Vă amintiți de persoane care v-au marcat trecutul și asta vă bulversează și vă face să vă pierdeți concentrarea. Mai e cazul să vă reamintim că trecutul trebuie să rămână în urmă și doar lecțiile care v-au fost predate în trecut trebuie să le luați cu voi în viitor?

Aveți mare grijă ca aceste amintiri din trecut să nu vă influențeze negativ actuala relație de cuplu. Cu toate aceste gânduri care vă frământă numai confortabil nu se vor putea simți partenerii voștri în prezența voastră.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop