Ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 9-15 martie

Încă de la început săptămâna se arată optimistă și pozitivă, însă ziua de miercuri se anunță complicată: ai grijă la neînțelegeri pentru că pot ieși scandaluri. La sfârșitul săptămânii Saturn începe mișcarea de retrograd, ce va continua până pe 2 august. Află cum te afectează influența astrelor în săptămâna 9-15 martie:

saturn-planeta

 foto planeta Saturn via Shutterstock

BERBEC

Cu cât vei depune mai mult efort și îți vei trece propriile limite, cu atât vei avea mai mult succes în orice faci. Joi planeta Mercur intră în zodia Pești, iar intuiția ta se 'ascute' – ai grijă la mesajele ascunse!

TAUR

Sentimentele tale pot fi destul de puternice, dar preferi să le ții pentru tine – ai grijă că nu este o idee atât de bună! Cu cât ții mai multe în tine, cu atât va fi mai puternică explozia atunci când se umple paharul. Confruntă-te cu problemele care apar, atunci când apar.

GEMENI

Viața ta socială este plină de ocazii de distracții, iar oamenii noi pe care îi cunoști sunt interesanți. Joi evită cât poți persoanele puse pe ceartă dacă nu vrei să dai de probleme. Anumite relații vor fi 'revizuite', odată ce Saturn își începe mișcarea de retrograd.

RAC

Cariera ta intră pe un făgaș bun – intri într-o nouă fază în care fie îți găsești locul de muncă la care visezi de mult timp, fie ești promovată sau primești o mărire de salariu. Oricum ar fi, veștile sunt bune. Evită mișcările impulsive marți, pentru că ai putea avea numai de pierdut.

LEU

Parcă din neant apare o persoană de care te poți îndrăgosti în doar câteva clipe, dându-ți peste cap toate planurile. Gândește-te bine înainte să te implici, pentru că ar putea avea și consecințe negative. Pentru că Saturn își începe mișcarea în retrograd în casa ta a dragostei, ai mare grijă la persoanele din jur.

FECIOARĂ

Ai grijă de banii tăi săptămâna aceasta, pentru că este foarte ușor să faci achiziția greșită și să cheltuiești mai mult decât îți permiți. Marți este o zi în care ar trebui să ai mare grijă la ce zici și ce faci, dacă vrei să nu iști o ceartă monstru. Încearcă să-ți canalizezi energia într-un mod constructiv.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop