Ce ți-au pregătit astrele pentru primele zile de martie

Este o săptămână destul de plină, astrele deja ne arată acest lucru: planetele Jupiter și Uranus lucrează pentru binele tău, aducându-ți noroc și inspirație. Dacă sperai la un moment norocos, săptămâna aceasta îl vei primi! Evită mișcările impulsive!

zodia-pesti

foto zodia Pești via Shutterstock

BERBEC

Pregătește-te de o săptămână plină: ești ocupată din mai multe puncte de vedere. Nu doar munca te ține prinsă, ci și prietenii și familia, însă simți că tot ce faci te energizează, ceea ce este bine.

TAUR

Te vei confrunta cu situații neașteptate, mai ales dacă în ultima vreme ai sperat ca un anumit lucru să se întâmple – ar putea avea loc chiar când te gândești mai puțin. Luna Plină din Fecioară de la sfârșitul săptămânii ar putea fi o invitație la distracție.

GEMENI

Săptămâna aceasta ai parte de destule evenimente sociale, iar o întâlnire înspre sfârșitul săptămânii lucrătoare îți poate aduce vești uimitoare. Încearcă să nu te arunci într-o relație cu o persoană de sex opus, pentru că nu este ceea ce cauți.

RAC

Primești vești bune în legătură cu locul de muncă sau cu finanțele, înspre începutul săptămânii. Luna Plină de săptămâna aceasta arată că ar putea fi vorba de un contract nou, o promovare sau un mic bonus de care aveai nevoie. Ia această șansă de cum apare, pentru că s-ar putea să nu ai destul timp de gândire la dispoziție.

LEU

Cu cât vei încerca mai multe lucruri noi, cu atât se vor deschide mai multe uși pentru tine. Dacă ai o dorință arzătoare să călătorești sau să înveți, este un moment bun să îți pui planurile în aplicare. Joi sau vineri vei primi vești bune.

FECIOARĂ

Dacă îți asculți intuiția săptămâna aceasta, ai putea avea parte de o surpriză plăcută din punct de vedere financiar. Ar putea fi nevoie să faci o plată sau două mai mari, ca apoi lucrurile să intre pe făgaș normal. Nu cheltui fără cap, pentru că ți-ai putea face singură probleme!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop