Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 7-13 decembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din fiecare zodie în această săptămână:

horoscop 7-13 dec

BERBEC

Cu o atitudine mult mai optimistă decât până acum, vă va fi mult mai ușor să comunicați cu partenerul de viață, iar relația va deveni mai armonioasă. Pentru nativii singuri, veștile nu sunt chiar îmbucurătoare. Nu sunt șanse să vă găsiți sufletul pereche în perioada care vine, dar sunt șanse să vă aruncați cu capul înainte și să intrați în parteneriate nepotrivite. Marte atenție, deci!

În sectorul banilor, Luna bine aspectată vă dă șansa unor câștiguri semnificative. Puteți face acum niște investiții pe care vi le doreați de mai multă vreme.

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să existe ceva probleme articulare, care îi vor afecta cu precădere pe nativii din prima decadă.

TAUR

Aspectele formate de planete în această perioadă nu sunt favorabile înțelegerii în cuplu. Găsiți-vă timp să dați explicații partenerului atunci când acestea se impun, și nu-l lăsați să-și facă el fel de fel de idei nefondate. În acest fel, ați putea ajunge repede la conflicte. Nativii singuri nu au șanse mari să-și găsească jumătatea n această săptămână, dar au liber la flirturi.

În sectorul banilor, veștile sunt bune, aspectul format de Neptun fiind favorabil rezolvării problemelor financiare.

Din punct de vedere al sănătății, v-ați putea confrunta cu stări de irascibilitate. De aceea, cum prindeți un moment liber, încercați să vi-l ocupați cu o activitate care va face plăcere și vă relaxează.

GEMENI

Aspectul format de Marte în această perioadă favorizează conflictele. Disputele vor fi la ordinea zilei și, în cazuri extreme, pot duce la rupturi. Vești bune pentru nativii singuri, căci Venus favorizează începuturile de relații. Nu este exclus un coup de foudre, care să aibă ca finalitate o relație de lungă durată.

Sectorul banilor nu este foarte bine aspectat în perioada care urmează. Puteți avea cheltuieli neprevăzute urgente care să vă destabilizeze bugetul. Dacă aveți datorii neplătite și vă planificaserăți să le plătiți zilele următoare, probabil că planurile vă vor fi date peste cap.

Grașie prezenței planetelor Jupiter, Mercur, Marte și Pluton în sectorul sănătății, veți fi într-o formă de zile mari. Cu toate acestea, anumiți nativi nu vor fi ocoliți de ușoare stări de nervozitate.

RAC

Relația cu partenerul de viață nu va fi una liniștită. Veți avea tendința să-i căutați nod în papură, să puneți paie pe foc, să faceți la nesfârșit glume care nu-i vor fi pe plac. Nu exagerați, însă! Riscul unei rupturi, din aceste motive, este destul de mare. În cazul celor care nu au încă o relație, aspectul format de Marte le sporește sex-appealul. Vor avea, astfel, succes garantat la sexul opus, însă doar unii nativi vor reuși să aibă relații de durată.

Din punct de vedere financiar, Jupiter vă ajută să vă ameliorați situația. Aveți șanse să câștigați bani din cele mai neașteptate surse.

Din punct de vedere al sănătății, Mercur bine aspectat vă ajută să vă relaxați, dându-vă energie. Veți fi capabili să faceți eforturi susținute fără să resimțiți nici cea mai mică urmă de oboseală. Totuși, ar fi bine să nu vă epuizați toate resursele de energie.

LEU

Grație aspectelor favorabile formate de Jupiter și venus, viața de cuplu a leilor va cunoaște o îmbunătățire semnificativă. Veți trăi clipe de neuitat alături de persoana iubită. Dacă nu sunteți încă într-o relație, aveți tendința să vânați mult și sp vă abandonați plăcerilor.

Veștile nu sunt bune în sectorul financiar. Puteți pierde bani și puteți cădea pradă hoților relativ ușor. Asigurați-vă că ați închis cu cheia ușa casei și că ați blocat portierele mașinii. Nu țineți banii sau cardurile în locuri ușor accesibile.

Din punct de vedere al sănătății nu sunt probleme de semnalat. Este ănsă o perioadă favorabilă începerii unei activități fizice, care chiar nu v-ar prinde rău deloc.

FECIOARĂ

Influența dinamizantă a lui Pluton vă va insufla cheful de a face lucruri nemaifăcute pentru partenerul de cuplu, ceea ce, evident, va fi în beneficiul relației. Nativii singuri, mai ales cei aventurieri din fire, pot avea surpriza ca una dintre aventurile lor să ia o amploare la care nu s-ar fi gândit niciodată.

În sectorul financiar, este necesar să fiți mai chibzuiți decât de obicei, căci riscați să vă apropiați de fundul sacului mai repede decât v-ați fi imaginat.

Din punct de vedere al sănătății, aveți tendința să fiți agresivi, iar asta se poate întoarce împotriva voastră sub forma agitației, a durerilor de cap, a stărilor de greață.

BALANȚĂ

În relația de cuplu, veți traversa una dintre cele mai frumoase perioade din ultima vreme. Tandrețe, complicitate, armonie sunt cuvintele-cheie care definesc cuplurile în care se află o Balanță. Dacă faceți parte din categoria celor care nu au încă o relație, pregătiți-vă! Mai curând decât vă așteptați va bate la porțile sufletelor voastre persoana potrivită.

În sectorul financiar, veți beneficia de ajutorul planetelor, care vă vor oferi sprijinul necesar pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Pe de altă parte, însă, Pluton vă predispune la cheltuieli importante. Încercați să păstrați, totuși, un echilibru între nevoi și cheltuieli.

Din punct de vedere al sănătății, influența lui Uranus vă va imprima o stare de nervozitate accentuată. În consecință, sunt posibile conflicte cu cei care vă înconjoară, mai ales la locul de muncă.

SCORPION

Dacă formați un cuplu, urmează o perioadă în care veți retrăi clipe asemănătoare celor de la începuturile relației. Spiritul sărbătorilor care se apropie cu pași repezi vă determină să căutați mai mult căldura partenerului, să-l simțiți mai aproape. Dacă faceți parte din categoria celor care nu au o relație, zilele care urmează nu vor fi foarte fericite pentru voi, căci veți fi copleșiți de tristețea că vă veți petrece sărbătorile singuri. Capul sus, cu siguranță aveți o grămadă de prieteni care vă vor fi alături pe peioada sărbătorilor.

Mercur, planeta inteligenței și a comunicării, vă va insufla idei inedite care vă vor permite să vă măriți economiile și să vă organizați mai bine bugetul.

Din punct de vedere al sănătății, veți avea o rezistență crescută la stres, dar și la virusuri și microbi. Așa că, în general, perioada care urmează este destul de favorabilă pentru voi cam pe toate planurile.

SĂGETĂTOR

Planetele se aliniază favorabil pe casa cuplului, așa că veți avea parte de multe momente de tandrețe și de la fel de multe surprize plăcute din partea partenerului. Dacă nu v-ați găsit încă jumătatea, nu disperați! Nu este o perioadă favorabilă închegării relațiilor, dar este o perioadă favorabilă flirturilor. Așa că ați putea să vă reconfirmaâi puterea de seducție flirtând. Nu este absolut nimic greșit în acest comportament și face bine la stima de sine.

În sectorul financiar, vă veți bucura de stabilitate și veți fi capabili să nu cheltuiți fără măsură pe lucruri care nu vă fac trebuință.

Din punct de vedere al sănătății, veți fi într-o formă excelentă. Dacă suferiți de vreo afecțiune cronică, urmează o perioadă în care aceasta se va ameliora semnificativ.

CAPRICORN

Urmează o perioadă favorabilă vieții voastre de cuplu. Veți fi binedispuși, înțelegători, tandri, iar relația cu partenerul va fi armonioasă. Și mai important este faptul că vă veți simți împliniți sufletește. Dacă sunteți singuri, în aceasă perioadă veți avea tendința să vă aruncați cu capul înainte, să intrați în relații doar de dragul de a  nu fi singuri, relații care, cât de curând, se vor dovedi dezamăgitoare. Nu este cazul să fiți imprudenți.

Aveți tendința să acordați banilor o importanță mult mai mare decât au de fapt. Totuși, banul nu este un zeu atotputernic, amintiți-vă că sunt lucruri extrem de importante în viață care nu pot fi cumpărate cu bani. Așa că nu e cazul să faceți o tragedie din faptul că vi s-au diminuat considerabil rezervele. Fără doar și poate veți putea supraviețui până la următorul salariu.

Din punct de vedere al sănătății, se pare că, în ultima vreme, ați acumulat multă tensiune interioară, ceea ce vă face să vă simțiți copleșiți, epuizați, la capătul puterilor. Din păcate, nu există altă soluție decât relaxarea, așa că încercați să vă faceți cumva timp și pentru ea.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, veți avea parte de armonie și de multe momente de tandrețe. Comunicarea cu partenerul de viață este mai bună ca niciodată. Dacă nu aveți încă o relație, sunt șanse destul de mari să găsiți pe cineva pe gustul vostru până la Revelion. Sigur, nu garantează nimeni că va fi o relație de durată. Totuși, nu veți fi singuri în această perioadă a anului.

Cu Soarele în casa banilor, sunt favorizate câștigurile însemnate. Fiți, totuși, chibzuiți cu banii pentru că în această perioadă a anului cheltuielile sunt mai mari și ajugeți rapid la fundul sacului.

Din punct de vedere al sănătății, veți fi mai irascibili decât de obicei. Îndatoririle de serviciu și cele de acasă au început să vă copleșească. Abordați lucrurile cu calm. E calea cea mai sigură spre rezolvarea oricărei probleme.

PEȘTI

Aveți pretenții exagerate de la partenerul vostru de viață. Orice ar face pare să nu vă mulțumească. N-ar fi mai ușor să rezolvați nemulțumireile dintre voi prin comunicare? Dacă nu aveți încă o relație, aveți șanse destul de mare să intrați într-una în această perioadă. Ați putea avea chiar de ales între mai mulți pretendenți. Ține doar de voi să vă decideți ce calități căutați la viitorul partener.

Sectorul banilor este protejat de Mercur, care vă va determina să fiți mai economi decât de obicei și va descuraja cheltuielile importante a căror necesitate nu a fost stabilită cu exactitate.

Din punct de vedere al sănătății, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu alergii, inflamații la nivelul articulațiilor, fracturi ușoare.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop