Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 31 august-6 septembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 31 august-6 septembrie

BERBEC

Aspectul format de Mercur în această perioadă îi va face pe acești nativi mult mai intransigenți cu partenerii de viață. Dacă vor să își păstreze armonia în cuplu, ar trebui să fie puțin mai maleabili. Din punct de vedere financiar, acești nativi vor da dovadă de o bună gestionare a banilor, astfel încât nu vor fi afectați de pierderi. În sectorul sănătății, unii Berbeci s-ar putea confrunta cu probleme cu ficatul și vezica biliară. Restul nativilor vor fi într-o excelentă condiție fizică datorită aspectelor formate de Marte și Jupiter.

TAUR

În această perioadă, Venus se face vinovată' de pasiunea regăsită din cuplurile în care se află Tauri. De momente pline de pasiune se vor putea bucura și nativii singuri, care vor avea ocazia să cunoască persoane de sex opus extrem de atrăgătoare. Din punct de vedere financiar, sunt favorizate câștigurile, așa că jocurile de noroc sunt o opțiune de luat în calcul în această săptămână. În sectorul sănătății, însă, veștile nu sunt tocmai pozitive. Marte îi predispune pe acești nativi la crize de nervi, la o permanentă stare de agitație și de iritabilitate.

GEMENI

Nu este o perioadă tocmai favorabilă vieții de cuplu, căci discuțiile în contradictoriu pe tema banilor pot degenera în adevărate conflicte. Banii vor reprezenta, într-adevăr, o problemă reală, căci se vor duce pe tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin utile, iar la sfârșitul săptămânii Gemenii vor constata cu tristețe că sunt pe minus cu bugetul. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi vor deborda de energie și nu vor ezita să se înhame la tot felul de activități dintre cele mai solicitante. Totuși, nu este recomandat să-și epuizeze toată energia.

RAC

O săptămână cel puțin interesantă pentru viața de cuplu a Racilor. Momentele de pasiune intensă vor alterna cu cele de… indiferență față de partener. Ei, da, acest lucru chiar este posibil. Nativii singuri vor suporta cu dificultate concurența în dragoste. În sectorul financiar, Neptun nu le este deloc favorabil acestor nativi, de aceea n-ar trebui să-și asume riscuri prea mari și să cheltuiască pe lucruri care nu le sunt necesare pe moment. Din punct de vedere al sănătății, unii Raci, în special cei care au depășit vârsta de 50 de ani, se pot confrunta cu probleme hepatice. Din fericire, nimic grav.

LEU

Aspectul format de Venus în această perioadă va fi unul pozitiv, astfel că Leii care au deja o relație își vor trăi iubirea la intensitate maximă. Aceeași planetă va intensifica magnetismul nativilor singuri, făcându-i mult mai atrăgători în ochii sexului opus și amplificându-le, astfel, șansele de a intra într-o relație. În sectorul financiar, lucrurile încep să se mai stabilizeze iar bugetul să se echilibreze. Tandemul Jupiter și Venus îi ajută pe Lei să fie într-o formă fizică și psihică de invidiat și într-o dispoziție de zile mari. Totuși, alimentația incorectă poate duce la unele probleme digestive sau la reacții alergice.

FECIOARĂ

Cu Soarele și Mercur în aspect armonic, Fecioarele n-ar trebui să se plângă de viața lor conjugală. Aceasta va fi presărată cu o mulțime de momente de pasiune. Nativii singuri vor resimți în această săptămână o nevoie mai intensă de a întemeia o relație. În sectorul banilor, cel mai important este ca acești nativi să nu plece urechea la recomandările celor apropiați privitoare la diverse achiziții, pentru că vor face investiții proaste. Din punct de vedere al sănătății, se impune o atenție sporită la articulații, căci acestea sunt zonele predispuse la accidentări.

BALANȚĂ

În această săptămână, Balanțele aflate într-o relație vor lăsa pe planul secund viața de cuplu pentru a se preocupa de problemele cu banii. Din punct de vedere al banilor, Uranus îi înzestrează pe acești nativi cu simț practic, în așa fel încât Balanțele vor reuși să-și echilibreze bugetul. Același Uranus îi cadorisește pe nativi cu o energie demnă de invidiat. Totuși, datorită ritmului frenetic cu care se vor implica în diverse activități, Balanțele s-ar putea confrunta cu stări de nervozitate acută.

SCORPION

Surprize dintre cele mai plăcute în cuplurile în care se află și reprezentanți ai acestei zodii. Cuplurile formate cu multă vreme în urmă se vor bucura de o regăsire a pasiunii. Cei singuri, susținuți de Venus și Marte, vor fi mai șarmanți ca niciodată și își vor crește astfel șansele de a stârni interesul sexului opus. Pentru că banii nu le vor lipsi în perioada următoare, Scorpionii vor avea chef să-şi satisfacă unele capricii precum schimbare de look, redecorarea locuinţei, achiziția de haine sau de bijuterii. Nu-i nimic în neregulă atât timp cât nu se vor împrumuta. Din punct de vedere al sănătății, este posibil să se confrunte cu o anxietate mai veche.

SĂGETĂTOR

Aspectul pe care Venus îl formează în această perioadă favorizează romantismul în cuplu. Cuplurile care s-au confruntat cu probleme de comunicare și care erau pe punctul de a se destrăma își vor rezolva neînțelegerile și vor retrăi pasiunea de la început. În sectorul financiar, acești nativi beneficiază de ajutorul lui Neptun care va favoriza rezolvarea problemelor cu banii și chiar mici câștiguri. Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile mici probleme de natură alergică în special la nivelul ochilor și al pielii.

CAPRICORN

În această săptămână, astrele sunt favorabile vieții de cuplu, cadorisindu-i pe acești nativi cu o grămadă de momente pline de pasiune. Cei singuri au mari șanse să-și întâlnească jumătatea, dar asta cu condiția să onoreze toate invitațiile care li se vor face. În ceea ce privește banii, aspectul format de Saturn nu este unul dintre cele favorabile, așa că ideal ar fi ca acești nativi să-și administreze banii cu maximă rigurozitate. Din punct de vedere al sănătății, Neptun îi predispune pe unii Capricorni la anxietate, care va determina insomnii și chiar accelerarea ritmului cardiac.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi favorizați de astre pe plan sentimental în această săptămână. Călătoriile care se întrevăd la orizont vor contribui la consolidarea relației. Cei singuri nu vor avea nevoie decât de un look îngrijit și un surâs larg pentru a cuceri. Excelente perspective pe plan material pentru acești nativi. Se întrevăd câștiguri importante, iar dacă se hotărăsc să joace jocuri de noroc, Uranus le va da inspirația de care au nevoie. Deși în sectorul sănătății nu sunt de semnalat probleme, o cură cu seleniu, mineral care ajută la buna funcționare a tiroidei și întărește imunitatea, ar fi de luat în considerare.

PEȘTI

Climatul astral al perioadei va favoriza analizarea și ameliorarea situației cuplurilor în care se află Pești. Veștile sunt bune și pentru nativii singuri, căci aceștia au toate șansele să-și găsească sufletul-pereche. În sectorul financiar, Pluton favorizează tranzacțiile. Din punct de vedere al sănătății, Peștii se bucură de o vitalitate fizică crescută. Se recomandă totuși atenție sporită la volan și la mânuirea instrumentelor tăioase.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop