Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 24 – 30 august

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 24-30 augustBERBEC

Contextul astral al săptămânii îi predispune pe nativii aflați într-o relație de cuplu la divergențe de opinie cu partenerul de viață. Din păcate, situația poate degenera dacă Berbecii nu vor fi suficient de toleranți. Nativii singuri par să aibă noroc în această săptămână. Vor avea parte de momente frumoase alături de o persoană de sex opus care pare să aibă sentimente puternice pentru ei. Din punct de vedere financiar, este o perioada favorabilă persoanelor interesate de creditele imobiliare, grație influenței lui Pluton. Din punct de vedere al sănătății, tandemul Marte-Uranus îi predispune pe acești nativi la crize de nervi care pot veni la pachet cu palpitații și chiar cu accidentări minore.

TAUR

Este o perioadă favorabilă rezolvării problemelor de cuplu sau, dacă acestea au fost deja rezolvate în ultimele zile, consolidării relației afective. Nativii singuri nu trebuie să se aștepte la minuni în plan afectiv în această săptămână decât dacă aparțin primei decade. Sub influența planetei Pluton, aceştia din urmă vor putea face cunoştinţă cu veritabile coups de foudre. Dacă au existat, problemele cu banii sunt pe cale să se rezolve în această săptămână. Taurii nu trebuie însă să se lase convinși de prieteni să investească în lucruri scumpe, care nu le sunt neapărat necesare în perioada următoare, pentru că există riscul să-și dezechilibreze din nou bugetul. În sectorul sănătății, Taurii se vor bucura de un tonus de invidiat. O parte a celor care au depășit 50 de ani se vor confrunta cu primele simptome ale artritei sau artrozei.

GEMENI

Venus și Marte se ocupă de viața conjugală a nativilor, aducându-le armonia de care au atâta nevoie. Grație celor două planete, eventualele dispute care ar putea izbucni în cuplurile Gemenilor se vor stinge cu repeziciune. Saturn îi predispune pe nativii care nu se află încă într-o relație la aventuri. În sectorul banilor, planetele îi predispun pe acești nativi la asumarea unor riscuri mari care, evident, pot avea drept consecință pierderea unor sume mari de bani. Fiți precauți, așadar! Din punct de vedere al sănătății, Gemenii se bucură de protecția planetei Uranus. Asta înseamnă că acestor nativi nu le va lipsi energia, dar îi sfătuim totuși să nu facă risipă de ea.

RAC

În această săptămână, poziția planetelor Marte și Jupiter predispune cuplurile în care se află Raci la două situații aparent contrare: pasiune sau dispută. În cazurile fericite, cele două situații pot alterna. În orice caz, viața de cuplu a acestor nativi nu va fi deloc monotonă. Cei singuri vor beneficia de influența planetelor Venus și Marte, care promit o perioadă excepțională din punct de vedere afectiv. Această configurație astrală este una rară și favorizează întâlniri importante. Vești bune și în sectorul banilor, grație influenței lui Jupiter. Banii vor veni din cele mai neașteptate surse. Jocurile de noroc ar putea fi o sursă bună. Din punct de vedere al sănătății, Racii își vor regăsi, în sfârșit, vitalitatea după o perioadă în care s-au confruntat cu o scădere accentuată a tonusului.

LEU

Viața cuplurilor în care se află un Leu va fi deosebit de armonioasă în această săptămână. Fie că este vorba despre cuplurile formate cu mult timp în urmă, fie de cele formate de puțin timp, toate vor retrăi pasiunea începuturilor și clipe memorabile care le vor consolida relația. Planeta Saturn va facilita întâlnirea reprezentanților singuri ai zodiei întâlniri cu persoane de sex opus foarte interesante. Nu este deloc exclus un coup de foudre. Din punct de vedere financiar, Uranus favorizează câștigurile neașteptate, dar poate fi deranjat de Neptun care favorizează cheltuielile nechibzuite. Din punct de vedere al sănătății, este de notat ameliorarea problemelor digestive și respiratorii, dar și a durerilor de spate cu care o parte a acestor nativi s-au confruntat în ultima perioadă.

FECIOARA

Este o săptămână plină de activități de cuplu pentru Fecioarele care au o relație, ceea ce le va consolida cuplul. Acești nativi vor găsi soluții la o serie de probleme care au clătinat stabilitatea relației. O perioadă favorabilă și pentru nativii singuri, mai ales pentru cei născuți în prima decadă, care ar putea experimenta o schimbare radicală – căsătorie sau împăcare cu un fost partener/o fostă parteneră. Veștile nu sunt bune însă în sectorul banilor. Vinovat se face Neptun, care va favoriza risipa. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi sunt predispuși la crize de nervi, de aceea recomandarea noastră ar fi să evite pe cât posibil excitanții, cel puțin o perioadă.

BALANȚĂ

Contextul astral al săptămânii favorizează câteva dispute în unele cupluri în care se află Balanțe. Din fericire, e mult zgomot pentru nimic, așa că stabilitatea cuplului nu va fi afectată. Cei singuri beneficiază de sprijinul planetei Venus care îi va ajuta să fie extrem de șarmanți și să aibă mult succes la sexul opus. Este o perioadă în care Balanțele care nu formează încă un cuplu vor refuza relațiile mediocre și compromisurile care sufocă adevăratele sentimente. În sectorul banilor, nu se întrevăd câștiguri însemnate în această perioadă, din păcate sunt posibile pierderi. Fie Balanțele sunt înșelate de persoane la care se așteptau mai puțin, fie pierd bani din buzunar, se impune prudență maximă. În sectorul sănătății, Jupiter, Pluton și Marte au grijă ca acești nativi să debordeze de vitalitate. Important este să-și folosească energia util.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii vor avea dorința de a-și dovedi lor înșiși că puterea lor de seducție este încă mare. Pe cale de consecință, aceștia vor fi tentați să se arunce în vâltoarea câtorva aventuri. Dacă acest lucru nu reprezintă o problemă pentru nativii singuri, cei aflați într-o relație ar face bine să se gândească de două ori înainte de a avea o aventură pentru că nu va rămâne fără consecințe asupra echilibrului cuplului. În sectorul banilor, Jupiter nu vine cu vești bune, el favorizând cheltuielile inutile. Dacă tot vor vrea să dea banii pe nimicuri, Scorpionii ar trebui ca măcar să nu se împrumute. Din punct de vedere al sănătății, triada Uranus-Soare-Venus le conferă acestor nativi multă energie și chef de viață. Pentru unii dintre Scorpioni, Neptun ar putea veni cu mici probleme digestive sau de piele care ar putea avea drept cauza alergiile.

SĂGETĂTOR

O săptămână bună pentru nativii care au o relație stabilă. Cele două planete benefice, Jupiter și Venus, protejează cuplul și aduc armonie în interiorul lui. Nativii singuri vor traversa o perioadă bulversantă din punct de vedere afectiv, fiind predispuși la alegeri greșite. Dacă le vor face, cel puțin să nu se implice prea mult afectiv. Din punct de vedere al banilor, Mercur stimulează câștigurile și tranzacțiile imobiliare, acolo unde este cazul. În sectorul sănătății nu este de notat decât, eventual, o ușoară scădere a vitalității, care, din fericire, nu va afecta major buna desfășurare a activităților cotidiene.

CAPRICORN

Influențați de planeta Saturn, Capricornii aflați într-un cuplu vor face concesii cu o mai mare ușurință, lucru grație căruia atmosfera în interiorul cuplului va fi mult mai relaxată decât de obicei. Iar de aici până la regăsirea pasiunii nu e decât un pas. Nativii singuri sunt și ei favorizați pe plan amoros în această săptămână, astfel că vor reuși cu ușurință să ajungă la inima unei persoane de sex opus, pe care au pus ochii de mult. În sectorul banilor, Capricornii se vor bucura de susținerea planetei Mercur, care încurajează câștigurile și investițiile profitabile. Din punct de vedere al sănătății, Marte le dă energie acestor nativi, dar, fiind slab aspectat, poate veni la pachet și cu mici probleme hepatice sau circulatorii.

VĂRSĂTOR

Viața cuplurilor în care se află un Vărsător va fi armonioasă în această săptămână. Relația cu persoana iubită va fi bazată pe încredere, complicitate, comunicare. Cei singuri, dar care încă nu au reușit să se desprindă sufletește de ultima relație, sunt pregătiți să șteargă praful de pe sufletele lor și să înceapă să privească cu încredere către viitor. În ce privește sectorul financiar, Vărsătorii nu vor sta prea bine cu bugetul, însă, influențați de Mercur, vor sta bine cu atitudinea pozitivă, așa că vor avea destul fler să profite de ocazii neașteptate și să-și asigure stabilitatea financiară în viitorul apropiat. Din punct de vedere al sănătății, pot exista probleme legate de insomnii, coșmaruri, migrene, care le-ar putea perturba acestor nativi odihna.

PEȘTI

Gelozia pare să-și facă loc în această săptămână în cuplurile formate din nativi Pești. Puțină gelozie nu strică în niciun cuplu, mai ales dacă e urmată de discuții lămuritoare, prea multă însă dăunează stabilității relației. Aceasta săptămână este foarte promițătoare pentru Peștii care nu au încă o relație. Planeta Venus favorizează întâlniri cu persoane de sex opus extrem de interesante și cine știe dacă printre ele nu-și pot găsi și Peștii noștri jumătatea. Vești bune și în sectorul banilor. Asta înseamnă că acești nativi pot primi bani din cele mai neașteptate surse, iar jocurile de noroc sunt una dintre ele. Din punct de vedere al sănătății, în această săptămână există perdispoziție către tahicardie, nervozitate, mici accidentări datorate imprudenței.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop