Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 26 octombrie-1 noiembrie

BERBEC

În dragoste, nu faceți greșeala de a vă idealiza persoana iubită. Va fi doar vina voastră dacă veți fi nefericiți atunci când îi veți descoperi defectele.

Dacă aveți de dezbătut vreo succesiune, este foarte posibil să întâmpinați ceva greutăți.

Din punct de vedere al sănătății, Marte vă predispune la febră, inflamații, așa că feriți-vă să răciți în această perioadă.

TAUR

Pluton care traversează casa cuplului va favoriza o relație armonioasă, din care nu vor lipsi gesturile tandre.

Vești bune și în sectorul banilor. Îi puteți câștiga relativ ușor în această săptămână, iar dacă sunteți pe punctul de a vinde sau a cumpăra o casă, planetele sunt de partea voastră.

În sectorul sănătății, este posibilă o ușoară agresivitate favorizată de Pluton.

GEMENI

Aspectul format de Venus în această perioadă predispune la nevoia de siguranță afectivă. Pentru cei singuri, Mercur pregătește schimbări importante în viața amoroasă.

Atenție la tendința de a cheltui nemăsurat! Mai bine lăsați grija administrării banilor în seama partenerului de viață, cel puțin o perioadă, până vă trece cheful de a vă ruina.

Din punct de vedere al sănătății, singurul semnal de alarmă trebuie tras în legătură cu scăderea rezistenței nervoase.

RAC

Sub influența unui Venus prost aspectat, veți avea tendința de a vă comporta asemeni unor copii mofturoși, comportament care va reuși să-l scoată din sărite pe partenerul de viață.

Banii vă vor aluneca printre degete uimitor de ușor, iar asta va stârni un val de reproșuri din partea partenerului.

În sectorul sănătății, beneficiați de sprijinul planetelor Jupiter și Pluton, care vă vor ajuta să vă refaceți extrem de repede în cazul în care vă veți confrunta cu cine știe ce problemă de sănătate.

LEU

Aspectul format de Pluton în această perioadă complică relația partenerială. Vă veți simți dependent de partenerul de viață, sentiment atipic pentru un Leu.

Este o perioadă în care, chiar dacă nu vor exista câștiguri semnificative, veți ști să vă administrați banii mai bine ca niciodată.

Este momentul oportun să începeți o cură cu seleniu și câteva tratamente antiage.

FECIOARĂ

Destul de mofturoase Fecioarele în această săptămână. Veți manifesta o gelozie exagerată și nejustificată față de partenerul de viață, dar, în același timp, îi veți pretinde să vă lase mai multă libertate.

Atenție sporită la bani! Nu doar că sunteți tentați să-i cheltuiți fără măsură, dar îi puteți pierde și din buzunar.

Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile probleme cu circulația, care ar putea fi evitate dacă v-ați ridica mai des de pe scaun.

BALANȚĂ

Vești bune în sectorul dragostei atât pentru Balanțele care formează un cuplu, cât și pentru cele singure. Primele vor avea parte de un suflu nou în relație, în timp ce celelalte vor avea toate șansele să trăiască povești de iubire pline de romantism.

În sectorul banilor, este o perioadă favorabilă reorganizării bugetului. Puneți pe hârtie tot ce aveți, tot ce plănuiți să cumpărați în viitor și nu uitați să puneți și ceva deoparte.

Din punct de vedere al sănătății, v-ați putea confrunta cu un val de idei sumbre pe care îl puteți evita dacă socializați mai mult.

SCORPION

Maximă toleranță se impune din partea voastră dacă nu vreți să aveți certuri de proporții cu partenerul de viață. Depinde doar de voi să le evitați.

Veștile sunt mai bune în sectorul financiar: sunt favorizate câștigurile din cele mai neașteptate surse, ceea ce vă va ajuta să vă reechilibrați bugetul.

Nu vă va da pace, însă, insomnia. O puteți evita diminuând consumul de cafea, dozându-vă eforturile și făcând exerciții de respirație.

SĂGETĂTOR

O perioadă nu foarte liniștită din punct de vedere conjugal. Din fericire, este trecătoare, numai aveți grijă să nu puneți paie pe foc pentru că urmările se vor vedea mai târziu și nu vor fi dintre cele dorite.

Sectorul banilor este influențat de Marte, drept urmare veți avea tendința să faceți investiții nu tocmai inspirate.

La sănătatea voastră veghează Venus, prin urmare veți fi în formă maximă. Unii nativi se pot confrunta cu probleme hepatice sau migrene.

CAPRICORN

Relația cu partenerul de viață va fi destul de dificilă în această săptămână. Veți simți nevoia de mai multă libertate, iar afirmarea acestei nevoi îi va stârni suspiciunea.

Nu stați foarte bine cu banii, așa că nu faceți achiziții de care știți că nu aveți nevoie urgent. Vă pot destabiliza serios bugetul.

Aspectul format de Marte vă predispune la irascibilitate. Încercați să vă relaxați și să nu abuzați de excitante pentru a evita crizele de nervi.

VĂRSĂTOR

Relația cu partenerul de viață va avea multe suișuri și coborâșuri în această săptămână. Pe deoparte, veți simți nevoia să îi faceți destăinuri și îi veți cere să devină disponibil imediat, pe de altă parte vă veți revendica independența. Important este cum puneți problema, pentru a nu vă aduce partenerul la limita răbdării.

Din punct de vedere al banilor, feriți-vă de investițiile importante. Riscați să vă dezechilibrați bugetul.

În sectorul sănătății, e posibil să vă confruntați cu o scădere a moralului, din fericire pasageră.

PEȘTI

Profitați de această săptămână favorabilă vieții amoroase pentru a lămuri unele probleme cu partenerul de viață. Sunt mai mult decât necesare aceste clarificări dacă vreți să aveți o relație liniștită.

Aveți prostul obicei de a cheltui peste măsură artunci când sunteți supărați sau neliniștiți. Sfatul nostru ar fi să renunțați la acest obicei în perioada următoare pentru că riscați să provocați serioase găuri în buget și să nu-l mai refaceți așa ușor.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la microbi și virusuri. Vă puteți contamina foarte ușor.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop