Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 19-25 octombrie

Iată ce le-au pregătit astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 19-25 octombrie

BERBEC

În această săptămână, Luna vă predispune la discuții în contradictoriu cu partenerii de viață. Dacă le-ați da acestora ocazia să-și ducă ideea până la capăt și nu i-ați mai întrerupe cu contraargumentele voastre, ați evita conflictele.

În sectorul banilor, trebuie menționat că astrele sunt favorabile economiilor în această perioadă. A sosit, așadar, momentul să vă gândiți și la zilele negre.

Este o perioadă favorabilă și din punct de vedere al sănătății. Dacă aveți programate intervenții chirurgicale în această săptămână, aveți toată încrederea că acestea vor reuși.

TAUR

Spiritul critic exagerat de care dați dovadă în această săptămână ar putea sta la baza unor conflicte majore cu partenerul de viață. Ideal ar fi să vă temperați puțin pornirile, pentru a nu-l exaspera.

Din punct de vedere financiar, nu este o perioadă favorabilă investițiilor de niciun fel.

În sectorul sănătății, nu avem decât să vă atragem atenția asupra faptului că sunteți predispuși la excese alimentare, ceea ce poate avea consecințe nedorite atât asupra siluetei, cât și asupra sistemului digestiv.

GEMENI

Climatul astral al săptămânii favorizează discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, așa că mare atenție cum comunicați cu el dacă nu vreți s-o țineți din scandal în scandal. Vești bune pentru nativii singuri: urmează o perioadă favorabilă întâlnirilor cu multe persoane de sex opus. Nici nu știți de unde poate sări iepurele.

Din punct de vedere financiar, astrologul vă recomandă să nu faceți investiții mari sau tranzacții financiare importante, căci aspectul format de Saturn vă împiedică să aveți idei clare asupra acestora.

Din cauza prezenței lui Saturn în casa sănătății, veți obosi destul de ușor și nici cu moralul nu veți sta prea bine.

RAC

Din cauza influenței lui Pluton, nativilor acestei zodii le vor ieși în cale în această săptămână o serie de tentații… extraconjugale. Gândiți-vă de două ori înainte de a vă arunca cu capul înainte într-o aventură – există șanse ca partenerul de viață să nu reușească să treacă peste această escapadă.

În sectorul financiar, se remarcă o îmbunătățire destul de importantă a resurselor financiare. Ceea ce nu înseamnă că nu veți simți nevoia să cheltuiți.

Deși din punct de vedere al sănătății nu sunt de semnalat probleme, n-ar fi rău să reduceți consumul excitanților care vă pot tulbura serios somnul.

LEU

Din cauza unui Marte prost aspectat în această perioadă, veți simți nevoia să fiți dominator și să vă impuneți voința în fața partenerului. Dacă nu cedați măcar puțin, veți avea parte de ciocniri destul de violente. Dacă nu sunteți încă într-o relație, e suficient doar să vă retușați puțin lookul, să vă înarmați cu încredere în voi și să flirtați. Ceva bun tot o să iasă.

În sectorul sănătății, aspectul format de Saturn vă dă ceva bătăi de cap – vă puteți simți obosiți, lipsiți de energie. Pe de altă parte, dacă v-ați confruntat cu o problemă de sănătate până acum, aspectul format de Lună vă ajută să o depășiți cu succes.

FECIOARĂ

Urmare a aspectului format de Neptun în această perioadă, relațiile voastre cu partenerii de viață se vor plasa sub semnul neîncrederii, al suspiciunii. Situația are șanse să se amelioreze însă dacă veți consimți să le acordați mai multă încredere partenerilor de viață și să comunicați mai mult.

Aspectul format de Saturn vă va imprima nerăbdarea de a vă regla problemele cu banii. Nu vă grăbiți, totuși, să faceți rost de ei din surse care nu prezintă siguranță.

În sectorul sănătății, sunteți predispuși la entorse sau întinderi, așa că nu vă grăbiți când coborâți scările și mare atenție dacă practicați sport.

BALANȚĂ

Din păcate, viața de cuplu a Balanțelor nu va fi tocmai roz în această săptămână. Renunțați puțin la posesivitate, la gelozie, la jigniri și totul va fi bine. Dacă nu aveți încă o relație, aveți șanse mari să cunoașteți, în această săptămână, persoane de sex opus interesante, bine situate din punct de vedere financiar. Atenție, însă, să fiți compatibili din mai multe puncte de vedere.

Nici financiar nu stați mai bine: nu se întrevăd câștiguri semnificative, în schimb, apetitul pentru achiziția de lucruri mai mult sau mai puțin indispensabile este destul de mare.

Sunteți ușor de scos din sărite în această perioadă, lucru pe care l-ați putea evita consumându-vă energia prin practicarea unui sport.

SCORPION

Viața conjugală a voastră va sta, în această perioadă, sub semnul reînnoirii. Veți avea chef să faceți lucruri noi împreună cu partenerii de viață. Și bine faceți, pentru că o relație se destramă sub greutatea rutinei.

Banii vor veni și ei destul de ușor la voi, din cele mai neașteptate surse. Totuși, feriți-vă de tranzacțiile importante, în special de cele imobiliare. Investițiile sunt și ele bine-venite în această săptămână.

În sectorul sănătății, triada Soare, Mercur, Marte Venus vine cu o influență pozitivă, oferindu-vă vitalitate, dinamism și o rezistență bună.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii predispune cuplurile în care se află Săgetători la tandrețe și pasiune. Nimic mai benefic pentru bunul mers al oricărei relații.

Din punct de vedere financiar, aspectele nu sunt foarte bune, întrucât sunteți predispuși la cheltuieli, și nu doar pe lucruri de care aveți cu adevărat nevoie.

Din punct de vedere al sănătății, singurele probleme care ar putea apărea sunt cele de natură digestivă. Poate apărea o digestie îngreunată, tocmai de aceea n-ar fi rău să acordați mai multă atenție alimentației. Evitați excitanții de tipul cafelei și al ceaiului verde cel puțin o perioadă, consumați cel puțin o dată pe zi salată și beți ceaiuri de verbină și de mușețel .

CAPRICORN

Aspectul format de Venus în această perioadă este benefic vieții voastre conjugale. Practic, veți avea toate șansele să vă reinventați relația. Urmare a climatului astral format de Jupiter, Capricornii care nu au încă o relație vor resimți o nesiguranță afectivă accentuată, care îi va demoraliza. Din fericire, se vor remonta curând.

Din punct de vedere financiar, sunt favorizate câștigurile. Așa că aveți undă verde la jocurile de noroc.

În sectorul sănătății, este de semnalat o diminuare a nivelului de energie. Dacă v-ați născut în cea de-a doua decadă, este posibil să resimțiți efectele aspectelor dizarmonice formate de Neptun. Asta înseamnă că vă puteți simți rău fără să știți exact de la ce vi se trage.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, Venus vă va dărui armonie și multe momente de tandrețe cu persoanele iubite.

Soarele în casa banilor favorizează, în această săptămână, câștigurile. Nu vor fi mari, dar vor fi.  Totuși, fiți chibzuiți cu banii, tocmai pentru că nu vor fi atât de mulți.

Veți sta bine și cu sănătatea, veți avea multă energie, dar și… mulți nervi. Da, vă veți enerva destul de ușor, uneori chiar complet nejustificat.

PEȘTI

În această săptămână, veți da dovadă de un romantism ieșit din comun. Asta va fi, evident, spre binele relației de cuplu.

Veștile sunt bune și în sectorul banilor. Sunt foarte posibile câștiguri neașteptate. Dacă nu aveți cunoștință de existența vreunei rude care ar fi putut să vă lase vreo moștenire, cel puțin jucați la Loto. Șansa va fi cu siguranță de partea voastră.

Nu sunt de semnalat probleme importante din punct de vedere al sănătății, însă s-ar putea să nu aveți prea multă energie. Mai multă odihnă și o cură de vitamine vor fi bine-venite.

 

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop