Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 17-23 august

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 17-23 august

BERBEC

Contextul astral al săptămânii este favorabil cuplului, așa că dacă în cuplurile în care există un Berbec au existat neînțelegeri în ultima perioadă, acestea sunt pe cale să se rezolve. Evident că nu de la sine, ci și cu un minimum de efort din partea acestor nativi. Berbecii singuri se vor bucura de un optimism și de o poftă de viață cum n-au mai simțit de mult, ceea ce îi va face mult mai atrăgători în ochii sexului opus. E șansa lor de a-și cunoaște sufletul-pereche. Sub influența planetei Uranus, Berbecii vor deveni mult mai combativi și-și vor regăsi spiritul de inițiativă, ceea ce le va aduce o creștere a veniturilor. Așadar, în sectorul banilor, sunt de remarcat evenimente pozitive în perioada ce va urma. Din punct de vedere al sănătății, cuvintele-cheie ale săptămânii sunt tonus, vitalitate, dinamism. Cel puțin în această săptămână, stările de nervi vor fi date uitării.

TAUR

În această săptămână, există tendința să intervină monotonia în cuplurile în care se află un Taur. Sfatul nostru este ca aceștia să dea curs liber fanteziei și să facă tot ce ține de ei pentru a scoate relația din această monotonie dăunătoare. Plini de entuziasm, nativii singuri se vor lansa într-o adevărată vânătoare de reprezentanți ai sexului opus. Mare atenție însă pentru că, din păcate, se vor afla pe un câmp minat. În sectorul banilor, atragem atenția asupra faptului că există tendința ca bugetul Taurilor să fie compromis în această perioadă.  Ar fi o decizie înțeleaptă ca aceștia să renunțe, pentru moment, la tranzacțiile importante și să aștepte vremuri mai bune. Nu trebuie să se îngrijoreze, aceste perioade nu sunt deloc departe. Din cauza influenței negative a lui Neptun, în această săptămână Taurii vor avea mai puțină energie decât de obicei și nici sistemul lor imunitar nu va funcționa în parametri optimi.

GEMENI

Banii par să fie, în această săptămână, principalul motiv de dispută în cuplu. Din fericire, stabilitatea cuplului nu este amenințată. Nativilor singuri, aspectul format de Venus le va fi foarte favorabil pe plan amoros, putându-și găsi destul de ușor jumătatea. În sectorul banilor, Marte le va imprima Gemenilor un optimism care nu va fi chiar de bun augur, întrucât îi va determina să subevalueze dificultățile financiare. Sfatul nostru este ca acești nativi să examineze fondul problemei, altfel se vor confrunta cu pierderi serioase. Atenție și la starea de sănătate. Gemenii vor fi tentați să exagereze cu grăsimile, dulciurile, alcoolul, ceea ce le va solicita la maximum sistemul digestiv și le va afecta starea de sănătate.

RAC

În această săptămână, sunt favorizate conflictele în cuplurile în care se află un Rac. Mulți dintre acești nativi ar putea ajunge la un consilier marital, iar aceasta ar fi cea mai înțeleaptă decizie dacă doresc să-și salveze relația. Astrele sunt însă mai prietenoase cu Racii singuri, facilitându-le contactele, astfel încât sufletul-pereche să se afle undeva în apropiere. În sectorul banilor, veștile sunt bune, acești nativi reușind să-și găsească noi surse de venit. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi au sprijinul planetei Marte. Astfel, se vor bucura de o imunitate puternică grație căreia microbii și virusurile nu se vor atinge de ei. Cu toate acestea sunt predispuși la căderi care ar putea avea drept consecințe fracturi sau entorse.

LEU

O săptămână propice redescoperirii cuplurilor în care se află un Leu și care, în ultima perioadă, păreau că întâmpină probleme de comunicare. Nativii singuri sunt predispuși la a trăi iubiri complicate, de aceea ar face bine să reflecteze îndelung înainte de a intra într-o relație complicată care îi va face să sufere enorm. În sectorul financiar, Leii nu vor duce lipsa banilor care vor veni din surse dintre cele mai neașteptate. Vor trebui însă să fie chibzuiți cu ei și să nu se lase pradă cheltuielilor impulsive. În sectorul sănătății, acești nativi vor fi în cea mai bună formă. Și nu doar cu sănătatea fizică vor sta mai bine ca oricând, ci și cu cea mentală, crizele de nervi, fricile și anxietățile fiind de domeniul trecutului. Atenție însă la kilogramele în plus care s-ar putea așeza mai repede decât de obicei în această perioadă.

FECIOARĂ

Rutina pare să fie cel mai de temut dușman în majoritatea cuplurilor în care se află și o Fecioară. Mai multă imaginație n-ar strica și le-ar îmbunătăți considerabil relația. Nativii singuri vor beneficia de influența pozitivă a planetei Venus, care le va conferi un magnetism aparte și le va înlesni întâlniri importante cu persoane de sex opus. În sectorul banilor, veștile nu sunt, din păcate, dintre cele bune. Nu sunt șanse de câștiguri, iar rezervele Fecioarelor au cam ajuns la final. Din punct de vedere al sănătății, acești nativi nu au niciun motiv de îngrijorare. Jupiter și Mercur se fac vinovate' de forma de invidiat a acestor nativi, de dinamisul, energia și optimismul lor. Totuși, dacă avem de-a face cu nativi care practică anumite sporturi, aceștia se pot confrunta cu ușoare întinderi musculare. Din fericire, pot fi evitate dacă se face încălzirea corespunzătoare.

BALANȚĂ

Cu ajutorul planetei Venus, cuplurile în cadrul cărora unul dintre membri aparține acestui semn zodiacal se vor reinventa, vor redescoperi pasiunea de la începuturi. Imaginația în dormitor, dar și în ceea ce privește alegerile vestimentare, alegerea parfumurilor se face responsabilă de bunul mers al relației. Nativii singuri sunt mai nostalgici ca niciodată, ceea ce îi va face mai atrăgători în ochii sexului opus. În sectorul banilor, nu există motiv de îngrijorare. Aceștia nu vor prisosi, dar Balanțele nici nu le vor duce lipsa decât dacă se lasă în voia cumpărăturilor compulsive. Din cauza influenței planetelor Saturn și Pluton, acești nativi nu vor fi în cea mai bună formă nici fizică, nici psihică. Pot cădea relativ ușor pradă virusurilor și crizelor de nervi, anxietății, panicilor.

SCORPION

Cuplurile în care se află un Scorpion ar putea traversa o perioadă nefastă – lipsa dorinței, indiferență… calea sigură către încheierea oricărei relații. Și asta pentru că planeta Venus va avea în această săptămână un aspect nefavorabil. Din fericire, nu este necesar decât un minimum de efort pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură negativă. Scorpionii care nu au o relație stabilă vor fi tentați să aibă tot felul de aventuri. Din punct de vedere financiar, lucrurile merg ca pe roate. Acești nativi vor avea parte de câștiguri din cele mai neașteptate surse. Nu sunt câștiguri mari, însă important este că ele există. Vești bune și în sectorul sănătății. Scorpionii debordează de vitalitate, iar cei care se confruntă cu afecțiuni mai vechi care ar necesita intervenție chirurgicală pot face acum acest pas cu toată încrederea. Astrele sunt de partea lor.

SĂGETĂTOR

Mercur va influența nativii acestei zodii în două moduri – fie unii dintre ei își vor da seama că tânjesc după mai multă libertate, pe care au impresia că nu o au în cuplu, fie alții își vor da seama că le lipsește un singur lucru pentru a le fi fericirea completă – copiii. Asupra celor singuri, planeta Pluton are o influență negativă. Aceștia își vor pierde încrederea în sine, iar de aici până a se închide în ei înșiși și a refuza să mai iasă din casă e un singur pas. Din punct de vedere financiar, această săptămână este una excelentă pentru tranzacțiile financiare. În sectorul sănătății, sunt de notat tonusul și vitalitatea de care Săgetătorii n-au mai avut parte în ultima vreme. Singurele neajunsuri care ar putea apărea în acest sector sunt tendinitele și întinderile musculare, iar acestea îi privesc cu precădere pe cei care practică sport în mod constant.

CAPRICORN

O săptămână destul de agitată pentru cuplurile în care se află Capricorni. Aceștia aspiră la lucruri diferite față de partenerii lor, un motiv suficient de puternic pentru a apărea disputele. Din fericire, conflictele pot fi aplanate relativ ușor dacă există puțină diplomație. Capricornii singuri au tendința de a se arunca cu capul înainte și de a intra în relații pe care, în scurt timp, le vor regreta. Mai multă răbdare n-ar strica. Lucrurile se întâmplă atunci când le vine timpul, nu trebuie forțate. Probleme și în sectorul banilor, care par să se împuțineze pe zi ce trece. Totuși, acești nativi ar putea încerca să joace la loto. Nu este deloc exclus să câștige. Nu este vorba de sume fabuloase, ci despre sume care să-i scoată din încurcături. În sectorul sănătății nu se întrevăd probleme majore, totuși sfatul nostru este să nu abuzeze de alcool, pentru că există pericolul ca ficatul să se resimtă în curând.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, Luna îi predispune pe acești nativi la aventuri extraconjugale. Paradoxal, același astru le exacerbează Vărsătorilor sentimentul matern/patern, așa că, în ciuda potențialelor aventuri, aceștia se vor gândi serios la posibilitatea de a avea copii în viitorul apropiat. Nativii singuri traversează o perioadă de confuzie – cer sfaturi, apoi nu țin cont de ele, merg pe mâna propriilor decizii, apoi se gândesc să ia în considerare și variantele prietenilor și revin asupra deciziilor. E o săptămână complicată pentru ei, tocmai de aceea ar face bine să fie cât de calmi se poate și să reflecteze bine asupra lucrurilor care li se întâmplă. În sectorul banilor, grație influenței pozitive a lui Saturn, se întrevăd câștiguri importante. N-ar fi rău dacă și-ar încerca șansa la jocuri de noroc. Grație unui context astral mai mult decât favorabil, Vărsătorii se vor bucura de o formă fizică și psihică de zile mari. Totuși, din cauza aspectului negativ format de Jupiter, unii nativi se pot confrunta cu boli infecțioase.

PEȘTI

Contextul astral al săptămânii acesteia nu este tocmai favorabil cuplurilor în care există Pești. Mulți reprezentanți ai acestui semn zodiacal, în loc să apeleze la soluția compromisului și să se comporte cu un minimum de diplomație, își vor exprima într-o manieră brutală ideile și își vor impune voința. De aici până la un conflict de amploare nu e decât un pas. Peștii singuri vor fi tentați să se abandoneze aventurilor. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar. Acești nativi vor reuși să-și reechilibreze bugetul și să-și plătească datorii mai vechi. În sectorul sănătății patronat de Pluton pot apărea mici probleme legate de tensiunea arterială sau de iritații ale pielii. Nimic grav, însă.

 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop