Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 20-26 iulie

Iată ce-i așteaptă pe reprezentanții celor 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop

BERBEC

Jupiter îi va determina pe nativii care formează un cuplu să fie destul de intransigenți în relația lor. Dacă partenerul nu va fi in stare să ia decizii, le vor lua Berbecii pentru ei fără să stea la discuție. Nativii singuri vor avea tendința să ardă etapele, amăgindu-se cu o iubire de care nu prea ar avea motive să fie siguri. Recomandarea noastră este ca aceștia să se asigure că potențialii parteneri nutresc aceleași sentimente ca și ei. În sectorul banilor, acești nativi pot juca cu încredere jocuri de noroc în această săptămână, pentru că au șanse mari să-și rotunjească veniturile. Din punct de vedere al sănătății, se remarcă un tonus formidabil la acești nativi. Vor deborda de energie, vor avea o rezistență fizică de invidiat, cu toate acestea, sunt posibile o ușoară nervozitate și o tensiune arterială puțin crescută.

TAUR

Nativii Tauri vor fi foarte seducători în această săptămână și vor fi pe placul sexului opus mai mult decât de obicei. Și nu vorbim doar despre Taurii singuri, ci și despre cei care au deja un partener de cuplu și care, cu această ocazie, va deveni puțin gelos. Celor singuri, dragostea la bate la ușă în această săptămână. Problemele determinate de lipsa banilor vor fi cele care îi vor preocupa cu adevărat pe acești nativi în această perioadă.  Recomandarea noastră ar fi să nu apeleze totuși la împrumuturi decât în cazuri extreme. Le va fi greu să le returneze. În sectorul sănătății, Jupiter îi predispune pe Tauri la o rezistență mai scăzută decât de obicei. Întrucât vor avea o imunitate slabă, ar fi de preferat să evite, atât cât se poate, să intre în contact cu persoane bolnave.

GEMENI

În această săptămână, Mercur favorizează rezolvarea problemelor de cuplu din ultima vreme. Pe cei singuri, influența astrală îi va determina să se lase constrânși de oameni și de situații și să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. Cum ar fi, de exemplu, să intre într-o relație doar de dragul de a zice că nu-s singuri, fără a fi siguri de sentimentele pe care le au. În sectorul financiar, Mercur le oferă șansa obținerii unor venituri la care nu se așteaptă: pot fi susținuți financiar de părinți sau de rude mai în vârstă, față de care s-au tot plâns în ultima vreme că nu au bani. În sectorul sănătății, Neptun le va da Gemenilor ceva bătăi de cap predispunându-i la oboseală accentuată. Atenție și la problemele cu coloana vertebrală.

RAC

Venus va aduce armonie în viața de cuplu a Racilor, în timp ce Uranus va favoriza apariția câtorva tulburări în viața unei părți dintre nativi. Sunt posibile mici neînțelegeri, câteva minciuni, dar n-ar trebui să fie nimic grav. Contextul astral al acestei săptămâni dominat de influența planetei Venus îi predispune pe Raci la efuziuni sentimentale, putând șoca cu manifestările lor explicite persoanele de sex opus. În această săptămână sunt favorizate călătoriile, dar și tranzacțiile imobiliare. La capitolul sănătate, acești nativi vor sta destul de bine, mai ales dacă vor ști să-și conserve rezervele de energie. Mai sunt posibile tendinite sau întinderi musculare, însă, din fericire, nu va fi nimic grav.

LEU

Pentru nativii care se află într-o relație, această săptămână va veni cu înțelegere, armonie și multă pasiune. Cei singuri pot fi victimele' unui coup de foudre ca în povești. Important este să fie atenți nu rateze această ocazie. Ar putea fi persoana pe care au așteptat-o atât timp. Contextul astral al acestei perioade îndeamnă la maximă prudență în ceea ce privește banii. Leii ar putea rămâne fără bani în diferite moduri: fie îi cheltuie pe lucruri inutile, fie îi pierd din buzunar, fie le sunt furați. Din fericire, cel puțin la capitolul sănătate vor sta foarte bine, grație influențelor lui Uranus: un tonus excelent, multă energie, optimism și o imunitate puternică.

FECIOARA

Contextual astral al perioadei le permite acestor nativi să-și îmbunătățească viața conjugală. Cu toate acestea, mai rămân multe de făcut până când relația lor va reintra pe făgașul normal. Este însă o săptămână bună pentru a face primii pași în această direcție. Cei singuri vor fi în sfârșit capabili să nu mai ia lucrurile în tragic și să facă un capăt de lume din faptul că nu există nimeni în viața lor. În sectorul banilor, Fecioarele nu se vor îmbogăți în această săptămână, dar vor avea câteva idei care, într-un viitor nu foarte îndepărtat, le vor aduce câștiguri semnificative. Din punct de vedere al sănătății, deși nu se întrevăd probleme în perioada imediat următoare, ar fi momentul ca acești nativi să dea mai multă importanță mișcării. Durerile de spate, de articulații care i-au tot deranjat în ultima perioadă nu trec de la sine. Trebuie puțin dezmorțit corpul.

BALANȚĂ

Norocul le va surâde nativilor din Balanță aflați într-o relație. Aceștia ar trebui să profite de această conjunctură astrală pentru a-și consolida relația. Nativii singuri tânjesc în această săptămână după vremurile în care iubeau și erau iubiți. Din fericire, acele vremuri vor reveni mai repede decât se așteaptă ei. Din punct de vedere financiar, în această săptămână Balanțele sunt predispuse să-și asume riscuri prea mari și să piardă. În sectorul sănătății, acești nativi resimt o nevoie acută de mișcare. E un lucru lăudabil, dar recomandarea astrologului este aceea de a evita sporturile care solicită organismul prea mult pentru că există riscul de accidentări. Și asta pentru că Balanțele nu mai au deloc rezistență fizică, dar au șanse mari de a și-o recăpăta dacă se țin de treabă.

SCORPION

Cu Saturn în sectorul amoros, Scorpionii vor resimți o nevoie acută de stabilitate pe plan conjugal. Venus le va imprima mai multă senzualitate și mai mult șarm, ceea ce-i va ajuta în relația cu partenerul și îi va aduce mai aproape de dorința lor de stabilitate. Și celor singuri le dă Venus o mână de ajutor, favorizându-le întâlniri cu persoane de sex opus de care s-ar putea simți atrași din toate punctele de vedere. Situația financiară dă semne că ar începe să se îmbunătățească, doar că acest lucru se va întâmpla destul de lent. Din punct de vedere al sănătății, din cauza influenței lui Neptun, Scorpionii ar fi bine să evite efortul fizic intens. În schimb, câteva ore de relaxare le vor fi benefice pentru a scăpa de stres și de oboseală.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Venus influențează favorabil sectorul cuplului, așa că este momentul ca acești nativi să încerce să-și rezolve problemele cu partenerul. Cu puțină bunăvoință din partea amândurora, lucrurile vor reintra în normal și armonia își va face din nou loc în relația acestora. Săgetătorii singuri traversează o perioadă de deznădejde legată de de lipsa unui partener. Nu e cazul însă să se demoralizeze, lucrurile nu stau atât de rău pe cât și le imaginează ei. Din punct de vedere financiar, sunt favorizate împrumuturile în scopul demarării unei afaceri. Investiția va fi una de succes, așa că fiți încrezători! În planul sănătății, Neptun le imprimă acestor nativi o anumită sensibilitate, astfel încât aceștia ar putea contracta relativ ușor anumite boli. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav.

CAPRICORN

În această săptămână, în ceea ce privește viața de cuplu a acestor nativi, recomandarea noastră este aceea de a fi toleranți cu partenerii. Capricornii sunt tentați să le găsească persoanelor iubite nod în papură, iar de aici până la la izbucnirea unor adevărate conflicte nu e decât un pas. Nativii singuri vor avea șanse să cunoască persoane de sex opus de care se vor simți atrași, totul este însă să-și deschidă porțile inimii și să lase iubirea să intre, lucru pe care și l-au cam refuzat până acum. În sectorul financiar, Capricornii vor prefera să se bazeze mai degrabă pe fler decât pe rațiune. Este însă o mișcare destul de neinspirată, din cauza influenței negative a lui Saturn. Din punct de vedere al sănătății, Pluton îi predispune pe acești nativi la o scădere a rezistenței fizice. De aceea, ar fi bine ca aceștia să nu muncească peste măsură, să-și menajeze energia și să adopte un regim alimentar bazat pe alimente bogate în vitamine, minerale și oligoelemente.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii care formează un cuplu vor simți, în această săptămână, nevoia de libertate, se vor simți îngrădiți, într-o oarecare măsură, de relația în care se află. Acest sentiment nu a fost parcă niciodată mai puternic decât acum. Recomandarea noastră ar fi să nu ia prea rapid decizia separării. Cei singuri le va fi alături Venus, care le va deschide calea unor noi cuceriri. Mai șarmanți și mai îndrăzneți decât de obicei, Vărsătorii vor avea toate șansele să-și găsească sufletul pereche. În sectorul banilor, veștile nu sunt dintre cele mai bune. Nu se întrevăd câștiguri în această săptămână, iar rezervele financiare continuă să se împuțineze. Nu vă încercați norocul la jocuri pentru că șansa nu e de partea voastră și există riscul să pierdeți și ce mai aveți. Din punct de vedere al sănătății, Marte le oferă Vărsătorilor rezerve inepuizabile de energie de care ar face bine să profite apucându-se de orice activitate fizică le face plăcere. E de bun augur și pentru trupul și pentru spiritul lor.

PEȘTI

În această săptămână, Venus le permite Peștilor să trăiască momente intense, tandre, alături de persoana iubită. Aceeași planetă le dă o mână de ajutor și celor singuri, facilitându-le întâlniri amoroase neprevăzute. Veștile sunt bune și în sectorul financiar, căci acești nativi se pot aștepta în această săptămână la câștiguri neprevăzute. N-ar fi rău nici să-și încerce șansa la jocuri de noroc. Din păcate, Peștii nu vor fi în cea mai bună formă fizică și psihică. Obligațiile de serviciu extrem de solicitante îi pot epuiza pe acești nativi, de aceea ar trebui să profite de orice moment ca să se relaxeze, să se odihnească întrucât doar așa își vor putea încărca bateriile.

Sursă foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop