Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 12 – 18 octombrie

Faza de Lună Nouă aflată în zodia Balanței, care va avea loc pe 13 octombrie la ora 3.05, își va pune amprenta pe toate zodiile în această perioadă. Iată, așadar, ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 12-18 octombrie

BERBEC

În această săptămână, la Berbeci se observă tendinţa de a-şi neglija partenerul de viaţă, ba chiar de a-l încărca cu prea multe responsabilităţi. Nu e o atitudine deloc înţeleaptă dacă îşi doresc să aibă linişte în casă. Veşti bune în sectorul banilor, unde şansele de câştig sunt semnificative. Din punct de vedere al sănătăţii, este de notat aceeaşi hipernervozitate  care nu le dă pace acestor nativi de ceva vreme încoace. Dacă ar putea diminua consumul de cafea şi numărul ţigărilor, măcar pentru o perioadă, nu ar avea decât de câştigat.

TAUR

Aspectul format de Marte în această perioadă nu este tocmai favorabil armoniei conjugale, aşa că în cuplurile în care există Tauri va urma o perioadă de divergenţe de opinii şi de interese. Nativii singuri au susţinerea planetei Venus, aşa că au toate şansele să se îndrăgostească. Neptun accentuează nişte probleme mai vechi cu banii. Dacă Taurii au datorii, ar face bine să se grăbească să şi le plătească pentru a nu ajunge la un moment dat în situaţii fără ieşire. Din punct de vedere al sănătăţii, urmează o săptămână în care Taurii vor deborda de energie.

GEMENI

Aspectul format de Lună în această perioadă îi predispune pe aceşti nativi la o neîncredere accentuată în partenerii de viaţă, de altfel deloc justificată. Gelozia neîntemeiată pe care o manifestă faţă de parteneri poate da naştere unor conflicte absolut inutile. Eventualele probleme cu banii tind să se rezolve în această săptămână, însă vor reapărea cât de curând dacă aceşti nativi nu vor face economii. Gemenii au tendinţa să mănânce mai mult decât de obicei, iar consecinţele poftelor satisfăcute vor fi câteva kilograme în plus şi câteva probleme digestive.

RAC

Aspectul format de Jupiter în această perioadă îi predispune pe Raci la conflicte deschise cu partenerii de cuplu. Compromisurile ar fi mai mult decât bine-venite dacă nu vor ca relaţia lor să ia sfârşit.  Veşti proaste şi în sectorul banilor: va urma o perioadă lipsită de câştiguri importante iar cheltuielile nesăbuite ar putea dezechilibra cu uşurinţă bugetul familiei. Problemele cotidiene îi împiedică pe aceşti nativi să aibă un somn odihnitor, iar insomniile le vor tot da bătăi de cap. Sunt favorizate şi problemele hepatice, aşa că ar fi ideal ca Racii să limiteze consumul de grăsimi.

LEU

Partenerii de viaţă ai Leilor le vor tot face reproşuri acestora în perioada care urmează. Dacă aceştia nu vor discuta problemele care îi frământă pe parteneri pentru a ajunge la o înţelegere, sunt şanse mari să izbucnească o serie de conflicte care nu vor fi uşor de aplanat. Pentru nativii singuri, urmează o săptămână destul de grea, căci vor fi copleşiţi de temeri legate de faptul că sufletul-pereche întârzie să-şi facă apariţia în viaţa lor. Din punct de vedere al banilor, deşi nu se întrevăd nici câştiguri, nici pierderi, Leii vor dovedi o foarte bună planificare a bugetului, ceea ce îi va ajuta să nu intre în niciun impas financiar pentru multă vreme de-acum înainte.

FECIOARĂ

Dacă până acum Fecioarele au tot luat decizii care le priveau atât pe ele, cât şi pe partenerii de viaţă, ar fi cazul să înceapă să ţină cont şi de părerile acestora din urmă. Doar aşa relaţiile cu partenerii se vor îmbunătăţi simţitor. Deşi sunt în căutarea tandreţii, nativii singuri ar face bine să nu să grăbească să intre într-o relaţie şi mai ales să se ferească de Săgetători. Mare atenţie la buget! Fecioarele au tendinţa, în această perioadă, să se întindă mai mult decât le este plapuma. Nu sunt excluse mici accidente, fie ele casnice sau sportive. Totodată, mare atenţie la volan!

BALANŢĂ

Raporturile conjugale au şanse să se îmbunătăţească vizibil cu condiţia ca aceşti nativi să mai lase de la ei şi să încerce să-şi domolească tendinţele agresive vizavi de partener. Nu este o săptămână favorabilă tranzacţiilor financiare, iar dacă unii nativi se află în situaţia de a participa la dezbateri de succesiuni, să se aştepte la încurcături şi tergiversări. Veştile nu sunt foarte bune nici din punct de vedere al sănătăţii: Balanţele sunt predispuse să cadă victime crizelor de bulimie, iar abuzul de ţigări şi de alcool poate avea efecte nefaste asupra întregului sistem digestiv.

SCORPION

În această săptămână, Scorpionii vor fi foarte toleranţi cu partenerii de viaţă, ceea ce este, evident, de bun augur pentru relaţia lor. Din punct de vedere financiar, aceşti nativi vor fi puşi în situaţia de a face alegeri: fie vor face investiţii riscante, fie nu-şi vor asuma niciun risc şi vor rămâne cu banii în buzunar. Din punct de vedere al sănătăţii, aceşti nativi nu vor fi ocoliţi de inflamaţii sau de mici accidente casnice, aşa că abcesele dentare, luxaţiile, tăieturile sau arsurile vor fi destul de frecvente. Din fericire, nu e nimic grav.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Săgetătorii vor avea parte de momente destul de tensionate cu partenerii de cuplu. Dacă nu lasă mai mult de la ei şi nu îşi reprimă mânia, riscă să declanşeze conflicte de amploare. Veşti bune în sectorul banilor: Săgetătorii vor reuşi în sfârşit să se redreseze financiar şi să-şi achite toate datoriile. Din punct de vedere al sănătăţii, sunt favorizate problemele cu tensiunea arterială, cu circulaţia sau cele ginecologice. Din fericire, nu e nimic de speriat.

CAPRICORN

Planeta Pluton îi predispune pe Capricorni la prudenţă şi luciditate în relaţia cu partenerii de viaţă, ceea ce nu poate fi decât de foarte bun augur pentru cupluri. Începând din această săptămână, aspectele formate de Jupiter îi predispune pe aceşti nativi la demararea unui program aproape draconic de economisire a banilor. Deşi vor fi tentaţi să-şi cheltuiască banii pe tot felul de lucruri, aceștia vor rezista eroic. Din punct de vedere al sănătăţii, unii reprezentanţi ai acestei zodii se vor confrunta cu probleme oculare, însă doar cei care manifestă predispoziţie.

VĂRSĂTOR

Tandreţe şi pasiune – cele două cuvinte care vor caracteriza relaţia de cuplu a Vărsătorilor în această săptămână. Dacă relaţiile acestor nativi cu partenerii lor au fost ceva mai reci în ultima perioadă, acum lucrurile vor reveni pe un făgaş normal. Jupiter favorizează câştigurile importante, astfel încât majoritatea Vărsătorilor vor reuşi să se redreseze în plan financiar. Acelaşi Jupiter le conferă acestor nativi rezistenţă fizică şi psihică. La locul de muncă, aceşti nativi vor avea o perioadă fructuoasă, iar meritele le vor fi recunoscute.

PEȘTI

În această săptămână, Jupiter aduce armonie în viaţa conjugală a Peştilor. Nativii singuri vor avea toate şansele să se îndrăgostească sau, dacă iubesc în secret, vor avea surpriza ca sentimentele să le fie împărtășite. În sectorul financiar sunt de semnalat fie cheltuieli neprevăzute, fie întârzieri la virarea banilor în cont. E o perioadă extrem de benefică pentru nativii fumători care doresc să scape de viciu. Dorinţa lor de a renunţa la fumat poate fi acum mai uşor de îndeplinit. În domeniul profesional, Peștii au şanse mari să-și schimbe locul de muncă dacă şi-o doresc.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop