Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 18-24 ianuarie

Iată ce le-au rezervat astrele nativilor celor 12 semne zodiacale în această săptămână, o săptămână al cărui principal eveniment astrologic este intrarea Soarelui în zodia Vărsător.

horoscop 18-24 ianuarie

BERBEC

În această săptămână, voi trebuie să acordați o atenție sporită relației cu partenerul de viață. Jupiter prost aspectat poate avea o influență nefastă asupra acesteia. Sunt posibile conflicte care pot duce la crize conjugale, de aceea va trebui să faceți tot ce ține de voi să le evitați. Începeți prin a recunoaște în fața persoanei iubite greșelile pe care le-ați comis și faceți-i promisiunea că nu le veți mai repeta niciodată.

Ar mai fi de semnalat mici probleme și la serviciu. Relațiile cu colegii de muncă pot fi destul de agitate, lucru care v-ar putea determina să vă pierdeți concentrarea și să fiți neproductivi.

TAUR

La voi sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață pe tema banilor. Acesta vă va reproșa că cheltuiți mult peste posibilitățile voastre de la ora actuală. Reproșurile vă vor deranja fără doar și poate, dar dacă veți reflecta la ele, veți vedea că partenerul vostru chiar are dreptate.

În sectorul muncii, este o perioadă favorabilă demarării unor proiecte noi. Nu amânați nicio zi începerea lor, căci după această perioadă benefică va urma una caracterizată de aspecte astrale care vor favoriza întârzieri și tărăgănări, ba chiar abandon. Ar fi mare păcat, căci proiectele acestea chiar vă pot suplimenta considerabil veniturile.

GEMENI

Aspectul format de Pluton în această perioadă incită la prudență și luciditate în relația de cuplu. Ar fi mai mult decât bine-venit un examen de conștiință, doar așa veți putea să vă dați seama că atitudinea voastră față de partener este adesea mult prea agresivă și nedreaptă. Puneți-vă puțin în locul lui și veți înțelege mai bine situația.

Ar mai fi de notat că în sectorul sănătății nativii care manifestă predispoziție s-ar putea confrunta cu iritații oculare, iar vestea bună vine din sectorul muncii, unde se anunță satisfacții imense – promovări, majorări salariale, bonificații.

RAC

În relația de cuplu veți avea tendința să fiți neglijenți și iresponsabili și să aruncați toată vina pe umerii partenerului. În condițiile în care va izbucni un conflict, nu vă rămâne decât să vă recunoașteți greșelile și să vă cereți iertare pentru lucrurile pe care i le-ați imputat.

Atenție la locul de muncă! Uranus prost aspectat va favoriza problemele la job, tărăgănări ale finalizării proiectelor, lipsă de concentrare. Nu este o perioadă favorabilă demarării unor proiecte noi.

LEU

Aspectul format de Marte în această perioadă favorizează disputele cu partenerul de viață. Va trebui să faceți față divergențelor de opinii și lipsei de interese comune. Veți avea nevoie de mult tact și multă diplomație pentru a nu declanșa o criză conjugală.

Atenție și la bani! Aspectul format de Neptun accentuează problemele cu banii, pe care va trebui să le rezolvați cât mai repede cu putință, altfel vă veți adânci în datorii pe care vă va fi foarte greu să le mai acoperiți în viitorul apropiat.

Totodată, relațiile cu colegii la locul de muncă nu vor fi nici ele dintre cele mai bune. Nu lucrați foarte bine în echipă și, dacă nu vă veți stăpâni ieșirile, veți stârni adevărate furtuni.

FECIOARĂ

Voi ar trebui să fiți atenți cu precădere la starea de sănătate. Venus și Neptun prost aspectate vă predispun la afecțiuni contagioase. Păziți-vă în special de bolile cu transmitere sexuală! De asemenea, din cauza stresului din ultima perioadă, nu este deloc exclus să clacați. Încercați pe cât posibil să vă relaxați când prindeți puțin timp liber.

Veștile nu sunt bune nici din punct de vedere al serviciului. Vă veți confrunta cu numeroase obstacole și veți avea nevoie de multă voință, luciditate și efort pentru a le depăși. Important este să nu vă pierdeți curajul și să nu abandonați.

BALANȚĂ

În aceasă săptămână, trebuie să fiți foarte atenți la cheltuieli. Sectorul banilor este destul de sensibil, iar cheltuind mai mult decât vă puteți permite nu veți face decât să vă dezechilibrați grav bugetul.

La serviciu, sunt posibile neînțelegeri cu colegii. Sfatul nostru este să evitați subiectele spinoase și să nu vă dezvăluiți ideile. În chestiunile importante, fiți clari și categorici, mai ales dacă știți că aveți dreptate.

SCORPION

Dacă aveți vreo casă sau vreun teren pe care v-ați gândit să le vindeți, acum este momentul prielnic s-o faceți. Aveți șanse mari să găsiți cumpărători care să plătească exact prețul pe care-l cereți.

Contextul planetar vă predispune la nervozitate și la nerăbdare. O alimentație mai sănătoasă și ceva activitate fizică vă vor ajuta să țineți sub control aceste impulsuri. N-ar fi rău să începeți și o cură de vitamine care vă va mări rezistența la microbi și virusuri.

SĂGETĂTOR

Pentru voi, urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Sunt favorizate investițiile, deși s-ar putea să implice anumite riscuri. Dacă vi le asumați, veți avea doar de câștigat.

Mare atenție la sănătate! Marte vă predispune la afecțiuni inflamatorii și accidente. Nu sunt excluse abcesele dentare sau luxațiile. Nu faceți mișcări bruște și fiți atenți pe unde mergeți, mai ales fiți atenți să nu alunecați pe gheață.

CAPRICORN

În perioada care urmează, voi va trebui să acordați o mai mare atenție relației de cuplu. Luna vă predispune la neîncredere față de partener, o neîncredere pe care, de altfel, nimic n-o justifică. Din cauza acesteia, veți avea tendința să fiți agresivi, să aruncați cu reproșuri, ceea ce va conduce la conflicte inutile.

Mare atenție la locul de muncă! Unii colegi, geloși pe reușitele voastre din ultima vreme, v-ar putea pune bețe în roate. Așteptați-vă la critici din partea lor, însă nu le răspundeți sub nicio formă într-o manieră care are putea dăuna reputației voastre.

VĂRSĂTOR

Cu Soarele care intră în zodia voastră, vă veți bucura de inspirație maximă în aproape toate sectoarele vieții. Contextul astral nu este favorabil înțelegerii în cuplu și totuși puteți profita de inspirația cu care sunteți binecuvântați și puteți destinde atmosfera. Invitați-vă partenerul într-un loc în care nu ați mai fost până acum și pe care știți că îl va aprecia sau evadați câteva zile din oraș. Sau, pur și simplu, pregătiți-i o masă delicioasă așa cum nu ați mai făcut de multă vreme.

Vești bune și în sectorul banilor. Câștigurile din surse neașteptate sau din investiții vă vor ajuta să vă redresați situația financiară care nu era deloc roz.

Atenție însă la locul de muncă! Influențele planetare ale perioadei vor accentua nevoia voastră de independență. Drept urmare, veți avea tendința să nu vă supuneți cu prea mare ușurință regulilor și îndatoririlor de serviciu.

PEȘTI

Dacă aveți de dezbătut vreo succesiune în această perioadă, aflați că, din păcate, sunt șanse mari ca acest proces să se complice. Nu faceți investiții și nici nu încheiați contracte în această perioadă.

În ce privește locul de muncă, grație susținerii planetei Marte, veți reuși să depășiți toate obstacolele pe care unii colegi vi le vor pune în cale și, în cele din urmă, să vă atingeți obiectivele. E posibil, totuși, să vă mai pierdeți din perseverență pe măsura derulării proiectelor. Și asta se întâmplă pentru că sunteți atât de entuziasmați de ideile voastre pe care vreți să le împărtășiți și colaboratorilor încât nu mai dați atenție etapelor care vor urma.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop