Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 16-22 noiembrie

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop 16-22 noiembrie

BERBEC

În această săptămână, relația de cuplu va trece pe primul plan. Venus vă va influența în sensul în care vă veți da seama cât de importantă este persoana iubită pentru voi. Dacă nu aveți încă o relație, nu vă grăbiți să faceți acest pas în această săptămână. Veți fi dezamăgiți.

Nu amânați prea mult plata facturilor, a amenzilor, a datoriilor către stat. Astrele nu sunt prea generoase cu voi în această perioadă, așa că riscați să rămâneți cu gaură în buget. Măcar datoriile urgente achitați-le, pentru a nu se acumula.

TAUR

Nu sunt excluse ceva probleme cu partenerul de viață în această săptămână. Și nu neapărat din cauza voastră. Nu vă faceți probleme, vor trece. Tot ce puteți voi să faceți este să fiți cât mai receptivi la nevoile partenerului. Nativii singuri traveresează o perioadă foarte bună: deveniți extrem de interesanți în ochii persoanelor de sex opus și mulți dintre voi nu vor mai putea face față invitațiilor. Vă va fi greu să alegeți.

În sectorul financiar, veți reuși, în sfârșit, să vă achitați niște datorii mai vechi care nu vă dădeau pace.

Nu sunt probleme de semnalat nici în sectorul sănătății, dimpotrivă, cei care suferă de boli cronice vor observa o îmbunătățire semnificativă. Jupiter vă predispune la excese culinare.

GEMENI

Este o perioadă benefică relației de cuplu, așa că dacă în ultima vreme ați avut diverse neînțelegeri cu partenerul, acum le veți putea rezolva și depăși. Unii dintre Gemenii singuri vor avea parte de o situație la care nu s-ar fi așteptat –  se vor îndrăgosti de o persoană de care, până nu demult, îi lega doar o prietenie.

În ceea ce privește sectorul financiar, Saturn vă conferă perspicacitate. Veți obține profit de pe urma investițiilor pe care le veți face în această perioadă și vă veți putea recupera datoriile de la cei pe care i-ați împrumutat.

Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile câteva probleme cu circulația. Dacă aveți probleme cu varicele, privilegiați consumul de citrice. Fac adevărate minuni.

RAC

În cuplu, sunteți predispuși să dramatizați totul, să faceți din țânțar armăsar. Partenerul s-ar putea plictisi la un moment dat de atitudinea asta și v-ar putea ignora, iar voi să nu vă dați seama de ce se comportă rece cu voi. Cei singuri pot pleca cu toată încrederea să facă noi cuceriri. Vor avea șanse de reușită excelente.

În sectorul banilor, Neptun vă veghează și vă asigură o perioadă lipsită de griji financiare. Sunt șanse destul de mari să primiți o mărire de salariu, o primă sau… să câștigați la loto.

Din punct de vedere al sănătății, dat fiind faptul că sunteți foarte sensibili la frig, aveți și șanse mari să vă căpătuiți cu o răceală în perioada asta.

LEU

O săptămână foarte bună pentru cuplurile în care se află un Leu. Veți simți nevoia să fiți tandru cu partenerul și să-i oferiți nenumărate dovezi de dragoste, ceea ce nu poate decât să contribuie la bunul mers al relației. Leii singuri se vor pierde în flirturi, în iubiri trecătoare, dar situația asta le va conveni de minune întrucât nu se simt pregătiți să intre într-o relație de lungă durată.

Din punct de vedere al sănătății, este posibil să nu fiți ocoliți de durerile de spate. De asemenea, psihic vă veți simți extrem de lipsiți de motivație, așa cum nu ați mai fost demult. Un somn bun ar trebui să rezolve problema.

FECIOARĂ

Urmează o săptămână în care veți fi tentați să-i reproșați partenerului de viață până și cele mai mărunte lucruri. Nu exagerați, totuși! Și răbdarea lui are limite. Fecioarele singure vor avea chef să se lase în voia flirturilor, a distracțiilor trecătoare. Nativii care vor avea totuși gânduri serioase, de formare a unui cuplu, trebuie să știe că sunt predispuși să intre în parteneriate… dubioase.

Veștile sunt destul de bune în sectorul banilor. Sunt posibile câștiguri destul de semnificative și, în plus, veți reuși să vă achitați o mare parte din datoriile pe care le aveți.

Nu sunt de semnalat probleme de sănătate majore, însă tragem un semnal de alarmă asupra faptului că rezervele voastre de energie sunt pe terminate. Nu v-ar strica deloc o zi-două libere, în care să nu vă ocupați decât de activitățile relaxante.

BALANȚĂ

O săptămână minunată pentru viața de cuplu, mai ales dacă vă surprindeți partenerul cu mici cadouri. Oricum, mulți dintre voi n-au mai făcut-o de ceva vreme. Nici nu vă imaginați ce efecte poate avea. O perioadă favorabilă și pentru Balanțele singure, care au toate șansele să-și întâlnească sufletul pereche, o persoană cu care să fie compatibile atât din punct de vedere fizic, cât și intelectual.

În sectorul financiar, Pluton vă dă impulsul de care aveți nevoie pentru a vă organiza bugetul și a vă achita datoriile. De asemenea, puteți avea parte de o mărire de salariu, de o primă sau, dacă este cazul, puteți avea câștig de cauză în justiție dacă la mijloc este vorba de o pensie alimentară.

SCORPION

Urmează o săptămână în care veți simți nevoia să petreceți cât mai mult timp cu partenerul de viață. Nimic ieșit din comun – seri petrecute în fața televizorului urmărind un film sau cine romantice – însă care vă vor apropia foarte mult și vă vor face să vă regăsiți identitatea de cuplu. Scorpionii singuri vor flirta până vor obosi, dar există slabe șanse să intre într-o relație de durată.

Sunt posibile unele probleme cu banii – puteți rămâne fără bani mai repede decât ați prevăzut, vă puteți îndatora, lucru pe care îl detestați. Din fericire, sunt de scurtă durată și vă veți redresa în mai puțin de o lună de zile.

SĂGETĂTOR

Urmează o perioadă în care veți fi destul de vulnerabili, veți avea nevoie de încurajări, dar și de multă tandrețe din partea partenerului de viață. Vorbiți-i despre nevoile voastre. Este cel mai sigur mod de a vi le satisface.

Veștile nu sunt grozave în sectorul banilor, căci aspectul format de Pluton predispune la probleme destul de spinoase. Oricât de organizați și de economi ați fi, nu veți fi ocoliți de impasul financiar. Din fericire, este de scurtă durată.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la răceli. Cea mai mare bătaie de cap e posibil să v-o dea durerile de gât. Aveți, așadar, mai multă grijă de voi.

CAPRICORN

O săptămână favorabilă vieții de cuplu. Sunteți pasionali, tandri și misterioși, iar partenerii voștri nu pot fi altfel decât în al nouălea cer. Capricornii singuri vor avea ocazia să cunoască persoane de sex opus extrem de interesante. În cazul multora, se vor pune bazele unei relații de lungă durată.

Din punct de vedere financiar, urmează o perioadă destul de delicată. Mulți dintre voi nu vor avea bani nici să-și satisfacă nevoile de bază. Din fericire această situație nu va ține mai mult de câteva zile.

Din punct de vedere al sănătății, e posibil să nu fiți ocoliți de tulburări digestive. Evitați alimentele greu digerabile și axați-vă 2-3 zile doar pe fructe și legume.

VĂRSĂTOR

Dacă în ultima vreme ați tot avut conflicte cu partenerul, urmează o perioadă favorabilă rezolvării problemelor de cuplu. Astrele vor aranja lucrurile așa cum trebuie pentru a nu vă lipsi de armonia din cuplu. Vărsătorii singuri vor avea parte de întâlniri neașteptate cu persoane de sex opus pe care le vor găsi interesante și de care se vor simți extrem de atrași.

Vești bune și în sectorul banilor. Sunt favorizate câștigurile însemnate, așa că puteți juca liniștiți la loto sau orice alt joc de noroc.

Din punct de vedere al sănătății, vă puteți confrunta cu o stare de oboseală accentuată. Nu o neglijați, căci poate cauza probleme grave de sănătate.

PEȘTI

Veți traversa o perioadă benefică vieții de cuplu, când vă veți reinveta și veți retrăi momentele de început de relație. Vești bune și pentru nativii singuri, care au șanse mari să aibă parte de o întâlnire importantă în această săptămână cu o persoană pe care o vor găsi deosebită și alături de care își pot găsi fericirea.

În sectorul banilor, v-ați putea confrunta cu cheltuieli neprevăzute determinate de diverse probleme casnice, cum ar fi defectarea unor aparate electrocasnice de care nu vă puteți lipsi.

Dacă vă doriți să mai scăpați de câteva kilograme, este o perioadă propice să demarați un program de pierdere în greutate, care trebuie să cuprindă atât dietă, cât și activitate fizică. Rezultatele se vor vedea destul de repede și vor fi cele dorite.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop