Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 14-20 decembrie

Iată ce le-au rezervat astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în săptămâna 14-20 decembrie:

horoscop 14-20 dec

BERBEC

Vă cam lipsește simțul umorului în relațiile parteneriale. Reacționați urât la critici sau chiar la simple remarce venite din partea partenerului. Sfatul nostru este să nu agitați apele degeaba și să căutați un nod imaginar în papură. Vești bune pentru Berbecii singuri, care au șanse mari să întâlnească o persoană sus-pusă, cu care să înceapă o relație.

Marte vă predispune la cheltuieli însemnate, așa că dacă nu vreți să aveți niște sărbători austere, mai amânați achiziționarea lucrurilor care nu sunt urgente.

Mercur vă ajută să vă recăpătați forma fizică. Așa că urmează o perioadă în care ideal ar fi să renunțați la leneveală și să vă apucați de un sport, pentru că altfel, ca urmare a sărbătorilor care ne bat la ușă, kilogramele în plus se vor acumula în număr mare.

TAUR

Relația voastră de cuplu ar putea avea de suferit în perioada următoare din cauza atitudinii voastre neglijente. Nu ignorați nevoile partenerului, nu v-ar plăcea să fiți în locul lui. Pentru Taurii singuri urmează o perioadă în care se vor bucura de avantajele libertății, ale lipsei de angajamente.

Prezența lui Jupiter în casa banilor vă ajută să primiți o sumă de bani la care nu v-ați fi așteptat. Veștile sunt bune și în sectorul sănătății, căci nu vă veți confrunta cu nicio problemă majoră, dimpotrivă, veți fi plini de energie și în formă maximă.

GEMENI

Viața de cuplu a voastră va fi armonioasă numai dacă veți face ceva eforturi în acest sens. Fiți sinceri cu partenerii de viață și nu încercați să-i provocați fără motiv. Aspectele puternice formate de Lună în această perioadă sunt favorabile relațiilor nebune și pasionale… aventurilor, cu alte cuvinte. De ele vor profita cu precădere Gemenii singuri. Cei aflați într-o relație n-ar fi recomandat s-o facă.

Vești nu foarte bune din punct de vedere al banilor. Aspectul format de Uranus vă predispune la cheltuieli. Oricât ați fi de chibzuiți, s-ar putea să fiți nevoiți să scoateți sume destul de mari din buzunar pentru a achita niște servicii de care chiar nu vă puteți lipsi.

RAC

Comunicarea este excelentă între voi şi partenerii voştri de viaţă în această săptămână. Vă înţelegeţi de minune pe toate planurile şi parcă şi viaţa sexuală este mai satisfăcătoare decât de obicei. Sunt favorizate întâlnirele nativilor singuri cu persoane de sex opus pe care le vor găsi extrem de interesante.

Din punct de vedere al banilor, Jupiter vă ajută să faceţi economii, un aspect extrem de important având în vedere perioada care urmează, cea dinaintea sărbătorilor, când oricum nu prea veţi avea cum să evitaţi cheltuielile.

Cât despre sănătate, vă veţi bucura de un tonus excelent, însă este foarte important să nu vă risipiţi energia inutil.

LEU

Urmează o perioadă în care nu sunt excluse decepțiile pe plan sentimental. Este valabil atât pentru nativii care au o relație de puțin timp, cât şi pentru cei care au cunoscut o persoană cu care ar dori să intre într-o relaţie. Pe de altă parte, dacă aveţi o relație de mult timp, sunteţi tentați să vă idealizaţi partenerul.

În ce priveşte banii, vă bucuraţi de sprijinul lui Mercur, planeta norocului și a câștigurilor neașteptate. Împreună cu alte planete pozitive, Mercur formează un aspect ce favorizează câștigurile însemnate. Nu ratați șansa de a juca la Loto.

Din punct de vedere al sănătății, resimțiți o stare de oboseală accentuată. Luați lucrurile încet, cu calm, nu vă stresați mai mult decât este cazul pentru că, din cauza oboselii, riscați să pierdeți din vedere chestiuni esențiale.

FECIOARĂ

Vă simțiți extrem de bine în compania partenerului de viață, iar el vă împărtășește sentimentul de bine. Rezervați-vă mai multe momente pentru voi, faceți-vă mici surprize! Anul ăsta a fost destul de greu pentru voi! Dacă nu aveți încă o relație, avem vești bune! Venus formează un aspect favorabil, așa că veți avea ocazia să cunoașteți persoane de sex opus care să vă placă foarte mult. Tot ce trebuie să faceți este să nu refuzați nicio invitație la întruniri.

Contextul astral vă va oferi și șansa câștigurilor importante. Pentru asta, însă, trebuie să acceptați o nouă colaborare, chiar un nou loc de muncă, sau să jucați jocuri de noroc ținând, evident, cont de numerele voastre norocoase.

BALANȚĂ

Contextul astral favorizează câteva dispute în unele cupluri, însă, din fericire, stabilitatea cuplului nu va fi afectată. Cu puțină diplomație și ceva mai multă toleranță, le-ați putea evita. Dacă nu aveți încă o relație, planeta Venus vă va ajuta să faceți noi cuceriri: veí fi mai șarmanți, mai încrezători și, în consecință, veți avea mai mult succes la sexul opus.

În sectorul banilor, nu vor fi câștiguri însemnate în această săptămână, iar vestea și mai proastă este că sunt posibile pierderi. Se impune prudență maximă, căci puteți fi înșelați de persoane în care aveați încredere maximă, sau puteți pierde bani din buzunar.

SCORPION

Pentru că tot adorați noutatea și schimbările, veți avea parte din plin de așa ceva din partea persoanei iubite. Sub puternica influență a lui Uranus, relația voastră se va consolida. Scorpionii singuri este posibil să trăiască anumite decepții.

În sectorul financiar, veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât ar fi cazul. Nu vă grăbiți încă să deschideți larg buzunarele! Gândiți-vă că urmează sărbătorile, veți cheltui o grămadă de bani pe cadouri și mâncare. Nu începeți de-acum să aruncați cu ei.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la răceli, viroze, infecții cu microbi și virusuri. Din fericire, Pluton va fi de partea voastră și vă va ajuta să ieșiți învingători din lupta cu aceștia.

SĂGETĂTOR

Venus prost aspectat va avea o influență negativă asupra vieții de cuplu. Pentru unii dintre voi, relațiile dificile cu partenerii de viață vor fi adâncite de familiile acestora. S-ar putea să simțiți mai mult ca niciodată nevoia unei aventuri extraconjugale. Dacă nu aveți o relație, feriți-vă să începeți una în această perioadă cu persoane de altă naționalitate. Nu vor fi de durată și veți suferi.

Vestea bună este că veți avea ceva mai mult noroc la bani decât de obicei. Dacă aveți facturi restante, datorii către prieteni, este momentul să scăpați de ele. Luați-vă o grijă de pe cap dacă tot vă pică în mână niște bani.

Din punct de vedere al sănătății, stresul vă dă cele mai multe bătăi de cap. Energia voastră este pe sfârșite. Să știți că v-ar ajuta să faceți puțin sport dimineața.

CAPRICORN

Perioada care urmează este plasată sub semnul dragostei și al tandreții. Lăsați deoparte amorul propriu și micile divergențe cu partenerul. Dacă nu formați încă un cuplu, aspectul format de Jupiter ar trebui să fie încurajator pentru voi. Veți avea o grămadă de ocazii să cunoașteți persoane de sex opus interesante. Profitați de ele.

Din punct de vedere financiar, deși perioada dinaintea sărbătorilor este una destul de dificilă, voi veți reuși să vă echilibrați bugetul, să scăpați de datorii, grație unor câștiguri la care nu v-ați fi așteptat. Nu sunt mari, dar vă scot din impas.

Din punct de vedere al sănătății, aveți nevoie de relaxare. Este o perioadă în care tehnicile de relaxare vor da rezultatele așteptate și vă vor încărca cu energie penrtu perioada solicitantă care urmează.

VĂRSĂTOR

Cele două cuvinte care vor caracteriza relația voastră de cuplu în această săptămână sunt tandreţe' şi pasiune'. Dacă relația cu partenerul a fost ceva mai rece în ultima perioadă, vin vremuri mult mai bune pentru voi. Lucrurile revin pe făgașul normal. Veștile sunt bune și pentru Vărsătorii singuri, care vor avea ocazia să cunoască o mulțime de persoane de sex opus interesante. Șansele să nu-și petreacă singuri sărbătorile sunt destul de mari.

Mare atenție! Nu girați pe nimeni în perioada care urmează, oricât de apropiată v-ar fi acea persoană.

Marte, astrul vitalității prin excelență, va fi bine poziționat în casa sănătății. Profitați de prezența lui în această casă pentru a întreprinde acțiuni în care va fi nevoie să investiți energie.

PEȘTI

În această săptămână, alinierea planetelor este favorabilă relației de cuplu, dar și… paradoxal, aventurilor. Dacă sunteți spirite aventuriere, aveți toate șansele să călcați în capcana trădării. Dacă, în schimb, faceți parte din categoria celor peste măsură de fideli, veți avea o săptămână de-a dreptul magică alături de pesoana iubită.

Atenție la cheltuieli! Urmează o perioadă în care acestea sunt foarte mari și riscați să rămâneți cu buzunarele goale dacă nu sunteți chibzuiți. Plus că aspectul format de Saturn se face vinovat de surprize nu tocmai plăcute în sectorul financiar.

Din punct de vedere al sănătății, Pluton vă predispune la probleme dermatologice, care pot fi accentuate de alimentația săraă în vitamine și minerale și de hidratare.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop