Ce spune Ecaterina Ladin despre soțul ei, care în trecut i-a fost șef. „El e ajutorul meu”. Împreună au doi copii

Ecaterina Ladin sau Dalida din „Las Fierbinți' e căsătorită de ani de zile cu Laurențiu, un om de afaceri din Republica Moldova. Cei doi împreună doi copii, doi băieței. Acum, vedeta a spus cum reușește cu creșterea copiilor, având în vedere că ea are multe proiecte la teatru și unul important în televiziune.

„Noi avem pe cineva care ne ajută tot timpul, o doamnă, de când Marcu avea un an și jumătate, dar doamna aceea nu poate să doarmă la noi, stă și ea câteva ore, mai vine mai pleacă. Tot Laurențiu, soțul meu, este în spatele meu, primul și cel mai înfocat susținător. El e ajutorul meu. Dar și Marcu, băiatul mai mare. El este ajutorul meu cu celălalt băiețel.

Câteodată îmi zică că ce bine că i-am făcut la o distanță atât de mare că am ajutor în casă', a spus actrița pentru ego.ro.

Marcu, fiul cel mare, s-a dovedit a fi un copil extrem de responsabil și înțelegător, cu toate că are doar 7 ani. Nu doar că nu a fost niciodată gelos pe fratele mai mic, dar a încercat să-și ajute părinții atât cât a putut.

„Nu cred că a fost gelos sau poate nu mi-a arătat, sau poate nu a zis, dar am încercat să acordăm atenție amândurora. Aceeași atenție. Ăsta mic e mai gelos pe ăsta mare. Îl mai și supără. Îi țin în brațe pe amândoi că pentru mine nu contează că unul are 7 ani și unul 2 ani, amândoi sunt la fel pentru mine, sunt bebelușii mei, îi pup. Cel mic nu înțelege de ce trebuie să-l țin și pe cel mare în brațe. Cumva gelozia este în partea cealaltă. Dar în schimb se înțeleg. Marcu este înțelept, răbdător și înțelegător', a mai mărturisit Ecaterina Ladin.

Ecaterina Ladin e căsătorită cu Laurențiu și împreună au doi copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum l-a cunoscut Ecaterina Ladin pe soțul ei

Ecaterina Ladin a povestit cum s-a întâlnit cu soțul ei, Laurențiu Ladin, cel cu care are doi copii. Actrița a povestit că înainte de a forma un cuplu cu acesta, ea a lucrat pentru el, mai ales că știa și contabilitate.

„Relația noastră începe… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine.

Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum întâlnirea noastră de cuplu', spune actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete