Ce spune Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV: „Asta iese când nu ai bani”

Dan Capatos a fost invitat acum ceva vreme în podcastul lui Codin Maticiuc de pe Youtube. Acolo, prezentatorul a făcut declarații despre Florin Călinescu, idolul lui, și emisiunea acestuia de la Prima TV.

Dan Capatos are acum emisiune la Antena Stars. Ani de zile, prezentatorul a prezentat show-ul nopții la Antena 1, dar din ianuarie 2021, acesta a fost mutat. Spune că e împăcat cu decizia, că el nu mai are nimic de demonstrat. În podcastul lui Codin Maticiuc, prezentatorul a vorbit și despre Florin Călinescu.

A văzut show-ul lui de la Prima TV, spune că prezentatorul e genial. „M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format. (…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său. Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial.

Eu am rămas ultimul, pentru că trebuia să stingă cineva lumina și pe late night show în România. Totul s-a paradit în țara asta. Până și la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucătărie internă și nu o să intru în detalii. O înțelegere într-o anumită direcție. Așa se întâmplă într-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal că saltă Antena Stars. E o decizie OK. E pentru mine este OK, că nu mai am niciun fel de presiune și nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau să mă iau la trântă cu PRO TV sau Kanal D. A fost niște nopți infernale', a spus Dan Capatos în podcastul lui Codin Maticiuc.

Ce salariu avea Dan Capatos când lucra la Playboy

Dan Capatos lucrează în presă de ani de zile, mai exact de când era adolescent. Przentatorul de la Antena Stars a condus diferite produse media, se știe chiar că a fost redactorul-șef al revistei PLayboy. Acum a spus și ce salariu încasa lunar pe vremea aceea.

Invitat la podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc’, Dan Capatos a vorbit și despre perioada în care a lucrat la Playboy. A spus și ce salariu a încasat atunci când lucra la revista destinată adulților. „Eu aveam 1.000 de dolari salariul’, a mărturisit Capatos.

El a fost cel care a convins-o pe Andreea Antonescu, imediat după ce a împlinit 18 ani, să pozeze goală. Artista a cerut la vremea respectivă 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase, până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul’, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete