Ce spune Ana Odagiu despre fosta căsnicia a lui Conrad Mericoffer cu Victoria Răileanu: „Lucrurile sunt un pic mai complicate”

De o lună, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Actorul a fost căsătorit înainte cu Victoria Răileanu și împreună au un copil.

Sora Monicăi Odagiu este foarte îndrăgostită de Conrad Mericoffer și relația lor este deja publică. Ana Odagiu a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să aibă o relație cu un actor, deși prietenii ei au avertizat-o.

„Am împlinit o lună. Deci este foarte fragedă toată treaba. Este actor. Deși toți prietenii mei spun, mamă, să nu vă luați actrițe, eu întotdeauna mi-am dorit un actor. Eu cu actorii comunic într-un fel, avem aceleași probleme, aceleași măcinări, este adevărat că orgoliile sunt cât casa. Se discută care este mai talentat, care nu.

Avem chestia asta, din cauza acestui ego pe care actorii îl au ușor mai dezvoltat, dar eu pot să duc și treaba asta atâta timp cât vorbim aceeași limbă, și sunt pentru asta, pentru a avea același limbaj cu partenerul. Și la noi se întâmplă, dar ți-am zis, este prima lună. Vom vedea', a precizat actrița Ana Odagiu.

Ana a vorbit cu Conrad Mericoffer despre căsnicia pe care el a avut-o cu Victoria Răileanu, actrița care a jucat în serialul VLAD.

„Vorbim despre fostele relații și ale lui, și ale mele. Eu sunt o tipă foarte deschisă și discut tot felul de lucruri, cu atât mai mult cu cât el a fost căsătorit și atunci lucrurile sunt un pic mai complicate.

Trebuie vorbit despre toate, dar nu este nimic care să ne împiedice să trăim ceva frumos și vedem… Cred că oamenii sunt… se întâlnesc, pot avea momente minunate. Nu știi niciodată cât va dura. Dar este adevărat că plec cu speranță. Nu știu de unde, că eu sunt cu frânele trase de obicei', a spus, pentru FANATIK, actrița.

Ana-Odagiu-si-Conrad-Mericoffer-2-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt cu bagajul după mine'

Timp de 3 ani, Ana Odagiu nu a fost implicată în nicio relație. Actrița este bucuroasă că Conrad Mericoffer a apărut în viața ei la momentul potrivit.

„Sunt cu bagajul după mine, evident. Dar ca noi toți, nu e… nu îmi este frică să recunosc. Eu s-ar putea să am mai mult decât alții, dar, având 3 ani de singurătate, eu chiar mi-am curățat multe lucruri și cumva, pentru mine, relația asta este o provocare să văd ce am învățat în toți anii ăștia.

Ce am curățat cu adevărat. Că așa este simplu să fii singur și să zici mamă ce m-am echilibrat. Dar, intră într-o relație, vezi, funcționezi? De aceea simt că ne-am găsit la un moment foarte bun. Cel puțin el pe mine m-a găsit într-u moment foarte bun', a declarat cântăreața Ana Odagiu, pentru FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete