Ce spui de 3 cărți de dragoste care te vor duce cu gândul la vacanță? 

Când ai citit ultima dată o carte de dragoste pe care să nu vrei să o lași din mână până nu ajungi la ultima pagină? Dacă vrei să te bucuri de o astfel de lectură, avem recomandările ideale pentru tine. Este vorba despre cărți de dragoste scrise de Emily Henry, pe care le poți comanda de la Bookzone! 

Colțul de rai 

Coltul de rai prezintă povestea a doi foști iubți care au făcut un pact. Harriet și Wyn au fost cuplul perfect încă de pe vremea când erau studenți, însă cum viața este complicată, cei doi s-au despărțit de câteva luni, iar cei mai buni prieteni ai lor nu știu. Astfel, merg în vacanța anuală alături de prietenii lor și sunt nevoiți să împartă un dormitor. Acolo, au petrecut cele mai frumoase zece veri, fiind refugiul lor de vară. Înainte, vacanța de aici înseamna mult pentru cei doi, însă acum au ajuns să se mintă să ignore că încă mai au sentimente unul pentru celălalt. Casa a fost scoasă la vânzare, ceea ce înseamnă că va fi ultima vacanță aici, implicit ultima data când Harriet și Wyn vor trebui să se prefacă. Vrei să știi cum se termină totul? Alege această carte de pe BOOKZONE! 

Iubire ca la carte 

Protagoniștii acestei cărți sunt Nora și Charlie. Ea este o agentă literară foarte populară, pentru care cărțile înseamnă totul. El este un director editorial care știe cum sa creeze bestsellere. Mai mult, este coșmarul profesional al Norei. Un lucru interesant despre Nora este faptul că știe că bărbații care vor fi cu ea, își vor găsi adevărata fericire după ce se vor despărți de ea. Astfel, nu vrea sa aibă nimic în comun cu Charlie. Sora ei îi propune o vacanță departe de toate problemele, într-un loc desprins din romanele de dragoste. Numai că, acolo în întâlnește… pe Charlie. Care ar fi fost șansele? Dacă vrei să citești un roman de dragoste cu răsturnări de situație și final cu totul neașteptat, aceasta este șansa ta. „Magic, încântător și complet unic, scrisul lui Emily Henry este un dar pentru lume. Mi-au plăcut enorm toate cărțile ei, fiecare mai mult decât precedenta, până acolo încât abia aștept să văd ce efect va avea asupra mea următorul ei titlu.' Ali Hazelwood, autoarea bestsellerului Ipoteza iubirii 

Întâlniri în vacanță 

Poppy și Alex nu au nimic în comun și totuși sunt cel mai buni prieteni. Merg împreună în excursii în fiecare vară, de zece ani și în afară de acest lucru pare că nu îl leagă nimic. Ea vrea să călătorească, el să citească în confortul casei. Din facultate sunt cei mai buni prieteni și deși locuiesc în orașe diferite, în fiecare vară, timp de zece ani au fost în câte o excursie de neuitat. Până când totul s-a terminat brusc. Doi ani nu au mai vorbit. Poppy este blocată într-o rutină obositoare, iar când se gândește la ultima dată când a fost fericită, își aduce aminte de ultima călătorie alături de Alex, chiar dacă a fost una nefastă. Astfel, decide să îl contacteze și să meargă din nou în excursie. Are numai o săptămână la dispoziție să rezolve tot, să îi spună că îl iubește. Oare va reuși? 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial