Ce se întâmplă între Monica Tatoiu și soțul ei după 40 de ani de relație: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Revenită recent în România după o vacanță exotică petrecută alături de soțul ei, Monica Tatăoi a povestit pentru Fanatik, despre relația cu Victor Tatoiu, soțul ei. Sunt împreună de aproximativ 40 de ani și, recent, din cauza războiului din Ucraina, ei au avut discuții în contradictoriu.

'După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt 'Putinistă' (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem', a mai dezvăluit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu și soțul ei sunt împreună de aproximativ 40 de aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi nu au de gând să stea mult prin țară, după sărbători vor pleca din nou. „Plec pe 28 decembrie din nou. Stăm tot o lună de zile! Eu am traversat Atlanticul numai ca să vin acasă de Crăciun. În fiecare noapte de Crăciun merg la Biserica Catolică. La ora 00:00. De când aveam cinci ani fac asta, sunt vreo 60 și ceva de ani de atunci. Anul acesta schimbăm biserica unde mergem. Vreau să văd slujba de la Biserica Carmelitană de lângă Snagov. S-a deschis doar de trei ani. Am fost la câteva slujbe, dar nu de Crăciun.

Vărul meu, care este profesor de muzică gregoriană la Conservator, înainte dirija Corul de la Sfântul Iosif, acum este și el tot la Mănăstirea Carmelitană', a mai mărturisit femeia de afaceri.

Referitor la Crăciun, Monica Tatoiu deja s-a gândit ce cadou își dorește să găsească sub brad. „Eu nu le am cu cadourile de sărbători. La mine cadourile sunt când ai nevoie. Mi-a zis Tatoiu ceva de schimbat telefonul, dar nu e de pus sub brad. La mine, Crăciunul nu este despre cadouri. Domnul Tatoiu, aici de față, spune că îmi pune doar cutia – Nu-ți e rușine?! (n.r. râde)

Eu am un telefon vechi și am vrut să îmi iau de la Apple, dar Tatoiu a zis să nu-mi iau Samsung că are și el, ca să-mi poată umbla în telefon. Eu nu prea le am cu tehnologia. Și prietenilor mei, eu le dau cadourile înainte. Le cumpăr ce aflu că le place sau ce și-ar dori. Nu le am cu deschisul cadourile de Ajun. La mine Crăciunul înseamnă să merg la biserică în noaptea de 25 decembrie și cântat colindele pe care le știu de mic copil', a mai spus Monica Tatoiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete