Ce se întâmplă, de fapt, între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Dani Oțil a dat-o de gol la TV

După ce s-a scris că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit, la doar câteva zile după ce sportivul a cerut-o de soție, Dani Oțil a făcut lumină și a lămurit lucrurile.

În timp ce toată lumea îi dă despărțiți, Ramona și Cătălin Cazacu par să fie mai bine ca oricând. Cel care i-a dat de gol în direct, la TV, a fost chiar Dani Oțil. Și asta, pentru că el și Ramona au vorbit despre copii, iar blondina a mărturisit că își dorește doi copii și lucrează la asta. Replica lui Dani a venit imediat, care i-a spus Ramoneică abia așteaptă să vadă cum încap ei doi cu doi copii pe motocicleta lui Cazacu. Drept dovadă, Ramona și Cătălin se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor. Cei doi își doresc foarte tare să devină părinți și chiar se pregătesc de nuntă.

rmonaaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Cătălin Cazacu a făcut un pas important în relația cu Ramona Olaru și a cerut-o recent în căsătorie, iar asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a ales deja nașii de cununie.

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde este și asistentă TV, Ramona Olaru a dezvăluit cine vor fi nașii de cununie ai ei și ai lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV a ales deja și se pregătește de pe acum de marele eveniment.

Ramona Olaru a declarat, sub formă de glumă, că Răzvan Simion și partenera sa, Daliana Răducan, vor fii nașii lor de cununie. În cazul în care prezentatorul TV nu poate, asistenta TV mai are o variantă și spune că o va pune pe doamna Elena, colega sa de breaslă.

„Răzvane, voiam să-ți zic că probabilitatea este foarte mare să fii naș. Dar dacă nu vrei tu, lasă, că mai de grabă doamna Elena s-a pronunțat și eu va fi nașa. Doamna Elena, trebuia să spun pe post, ca să fiu sigură (râde)', a precizat asistenta TV.

Răzvan Simion nu a stat pe gânduri și i-a răspuns Ramonei Olaru. Prezentatorul TV a declarat că nu poate el să fie naș de cununie, deoarece nu este cununat în biserică cu Daliana Răducan. De asemenea, el a făcut și o glumă când Ramona Olaru i-a făcut propunerea.

„Nu pot! Doar la botez se poate să nu fii cununat, la nuntă nu se poate. Totuși, pot să vorbesc cu celălalt Cazacu din viața noastră, cu părintele Cazacu, să oficieze căsătoria ', a răspuns Răzvan Simion.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri despre relația cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani', despre salariul de la Antena 1: „Ne-am îmbogățit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete