Ce se întâmplă cu Victor Slav, după ce Ilinca Vandici s-a întors la „Bravo, ai stil”. Prezentatorul a făcut primele declarații

După o scurtă perioada, în care a fost nevoită să departe de filmările și atmosfera incendiară de la „Bravo, ai stil! Celebrities', Ilinca Vandici a revenit sâmbătă seară cu forțe proaspete la cârma emisiunii, în Gala ofertantă care le-a pus într-o uriașă dificultate pe aspirantele la marele premiu.

ilinca vandici sezonul 7 bravo ai stilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De o surpriză inedită au avut parte cei prezenți platou, dar și telespectatorii, odată cu anunțul făcut de îndrăgită prezentatoare. Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar, va rămâne prezent în cadrul proiectului, având un rol foarte important, acela de a oferi o steluța în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în Gale.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postura, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluța bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun', a declarat Victor Slav.

Nu pierdeți, săptămâna viitoare, noile provocări prin care vor trece concurentele în cea mai fascinantă călătorie stilistică, Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Motivul pentru care Ilinca Vandici a lipsit de la „Bravo, ai stil'

Începand  din 14 octombrie, pentru câteva ediții, Victor Slav a prezentat emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D.

Schimbarea a venit pe fondul faptului că Ilinca Vandici nu a putut fi prezentă în platoul celebrului show din cauza unor probleme de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete