Ce se întâmplă cu Natașa Raab, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson: „Nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră”

În vârstă de 69 de ani, Natașa Raab are probleme de sănătate. După ce a fost diagnosticată cu Parkinson, boala i-a afectat vorbirea și mersul.

Actrița și-a petrecut ziua de naștere alături de buna sa prietenă, Viki, la o căsuță de la țară, unde s-a răsfățat cu preparate delicioase. Într-un interviu pentru ego.ro, prietena de suflet a Natașei Raab a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale', a spus prietena actriței.

Natasa-Raab-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe 15 iulie, Natașa Raab a împlinit 69 de ani și a fost dezamăgită când a văzut că mulți colegi de breaslă nu și-au adus aminte de ziua ei ca să îi facă o urare.

„Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc', a mai spus Viki, prietena de suflet a actriței, pentru sursa mai sus menționată.

Natașa Raab e una dintre cele mai apreciate actrițe în România, ea fiind cunoscută publicului larg și pentru personajul Coana Chiva, dintr-o reclamă la iaurt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete