Ce se întâmplă cu emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Anunțul făcut de șefi

Un nou sezon al emisiunii de interviuri „40 de întrebări cu Denise Rifai' va începe din 14 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D. În prima ediție a noului sezon, Jean Paler, personalitate iconică a umorului românesc, face dezvăluiri în premieră.

Un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' incepe la Kanal D pe 14 ianuarie, aducând în atenția publicului larg, ca și până acum, o serie de interviuri captivante, cu personalități din diverse domenii. Emisiunea continuă să ofere dezvăluiri în premieră cu fiecare ediție, surprinzând telespectatorii prin confesiunile  invitaților.

„40 de întrebări cu Denise Rifai” propune telespectatorilor interviuri maraton, oferindu-le oportunitatea de a descoperi perspective noi asupra personalităților aflate în platoul emisiunii. Abordarea editorială îndrăzneață, documentarea minuțioasă, ce acoperă decenii din viața invitaților, și emoția intensă ce însoțește momentele dezvăluirilor reprezintă ingredientele esențiale ale acestui format, care a captivat piața media din România încă de la lansare.

denise-rifai-dan-bittman-la-mare-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Deschizând seria de interviuri din acest sezon captivant, Jean Paler, legendă vie a umorului românesc, va povesti despre provocarile întâmpinate atât în lumina reflectoarelor, cât si din spatele acestora, dezvăluind cu generozitate  detalii despre  momente dificile din viața sa personală.

„Cât de aproape ați fost de moarte în armată?', De câte ori v-a scos Dumnezeu din ghearele morții?', Apelați des la vrăjeală?', Cât v-au costat prieteniile?', Ati gresit mult in amor?', Cât de greu e să fii pensionar în România?', Câtă liniste poate îndura Jean Paler?' sunt doar cateva dintre intrebarile adresate comediantului in editia de duminică a emisiunii.

Dezvăluirile, emotia și momente unice continuă odată cu noul sezon al emisiunii 40 de întrebari cu Denise Rifai', din 14 ianuarie, de la 22:30, în fiecare duminică, numai la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete