Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dan Negru, după primele trei ediții la Kanal D. La „Jocul cuvintelor” au participat 15 concurenți deja

După plecarea de la Antena 1, Dan Negru are emisiune la Kanal D. „Jocul cuvintelor' e quiz-show-ul care care le pune la încercare mințile concurenților. Trei ediții au fost difuzate deja la TV, toate un succes.

Românii au intrat în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru'! Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz game din istoria televiziunii mondiale a început în forță, miercuri seară, pe micile ecrane, la Kanal D. Peste un milion de telespectatori (1.024.000) din întreagă țară au fost cu ochii pe show-ul cu și despre cuvinte în minutul de aur, înregistrat la 22:36. 748 000 de telespectatori interesați de gimnastică minții, au urmărit în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, concursul prezentat de Dan Negru.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru' a plasat Kanal pe locul 2 în topul audiențelor la nivel Național, înregistrând 4,2% Rating și 13,6% cota de piață, conform Kantar Media România.

În platoul inundat de lumina, concurenții și-au pus la contribuție spontaneitatea, agilitatea minții și cunoștințele în materie de vocabular pentru a da soluțiile la definițiile enunțate de Dan Negru. Cei cinci concurenți au pășit emoționați în platoul emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru', iar întrebările, pentru fiecare dintre aceștia, au curs pe bandă rulantă; iar dacă unele dintre acestea au primit răspuns corect rapid, altele i-au pus în mare încurcătură pe concurenți.

Aceștia au fost impulsionați, pe întreg parcursul lor în concurs, atât de literele ajutătoare solicitate de concurenți, cât și de sugestiile enunțate de Dan Negru. Câștigătorul ediției de aseară Jocul cuvintelor cu Dan Negru' a fost Rareș, un tânăr din București, consultant imobiliar, care a reușit să își adjudece suma de 5 300 de lei.

dan-negru-jocul-cuvintelor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În a doua ediție, cea de joi, 21 aprilie, la nivel Național, quiz show-ul a acumulat 4,2% Rating și 13,8% Share, poziționând stația pe locul secund în audiențe. Minutul de aur, înregistrat la 22:30, a ținut aproape un milion de români cu ochii pe Kanal D, la Jocul cuvintelor cu Dan Negru'; 735 000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit, în medie, aseară, acest quiz extrem de atractiv tocmai prin simplitate.

Un tânăr de 21 de ani, din Cluj, student la Inginerie Fizică și pasionat de istorie și politică, a fost câștigătorul ediției de aseară Jocul cuvintelor cu Dan Negru'. După o cursa contracronometru în arena cuvintelor', Victor și-a adjudecat suma de 5000 de lei, dar și cuvintele de laudă ale amfitrionului show-ului.

În a treia ediție, cea din 22 aprilie, între 22.30 şi 24.00, cât a fost emisiunea de pe Kanal D, clasamentul a fost diferit. Pro TV a fost pe prima poziţie, dar Antena 1, cu Iisus din Nazareth, a urcat pe locul al doilea la nivel naţional şi pe publicul comercial. Jocul cuvintelor a fost pe poziţia a doua doar la oraşe, scrie paginademedia.ro.

Așadar, noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D se bucură de succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete