Ce se întâmplă cu Cătălin Moroșanu și soția Georgiana după 17 ani de relație. El se mută singur la București, ea rămâne la Iași

Invitat într-o emisiune de televiziune, Cătălin Moroșanu a anunțat că se mută singur la București. Soția lui, Georgiana, rămâne la Iași. Acesta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sportivul se concentrează asupra vieții profesionale, așa că se mută la București, unde își va deschide o academie.. „Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo', a declarat Cătălin Moroșanu, la „Teo Show'.

Cătălin Moroșanu se va muta la București singur, iar soția și fetița vor rămâne la Iași. „Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală', a mai spus luptătorul, la Kanal D. Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, și soția lui sunt împreună de 17 ani și au o fetiță, pe Natalis.

Povestea de dragoste dintre Cătălin Moroșanu și soție

Sportivul se cunoaşte cu partenera sa de viaţă de la vârsta de 17 ani. Cei doi s-au cunoscut pe Internet şi s-au întâlnit ulterior în Iaşi.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul.

Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă. O cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, Economia și Stomatologia!', declara Cătălin Moroșanu în 2019.

Cătălin Moroșanu a povestit și cum a cucerit-o pe Georgiana.

„Nu am avut așa niște cuvinte alese ca să o cuceresc. Sunt un tip interesant, nu sunt banal, nu trec neobservat. Mereu femeile sunt fermecate de chestia asta, de șarm.  Bărbat frumos nu sunt, dar faptul că am avut mereu acel ceva a contat foarte mult. Am cucerit-o pe vremea când nu eram celebru. Aveam 10 lei și puneam bani împreună și mâncăm napolitane', a mai povestit Cătălin Moroșanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete