Ce se întâmplă astăzi în emisiunea lui Dan Negru. E vorba despre concurenți: „Faceți parte din elita puștilor din România!”

„Jocul cuvintelor' cu Dan Negru are mare priză la public, devenit deja un fenomen, emisiunea prezentată de Dan Negru la Kanal D se bucură de o popularitate uriașă, atât în rândul adulților, cât și al copiilor.

Astăzi, de 1 iunie, de la ora 22.30, telespectatorii vor avea parte de o ediție cu totul și cu totul specială a emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru', cu atât mai mult cu cât concurentii care vor păși în platoul emisiunii fac parte din elita de top a României, olimpici naționali în diferite domenii.

Luca, olimpic la limba și literatura română, Teodor, olimpic la geografie, matematică și fizică, Briana, olimpică la limba și literatură română, engleză, franceză și latină, Irina, olimpică la matematică, geografie, engleză și latină, și Mihai, olimpic la matematică-informatică, fizică vor fi cei cinci copii care pășesc cu emoție în platoul emisiunii, că să dea soluțiile corecte la defințiile enunțate de Dan Negru.

„Sunteți niște oameni extraordinari, vor vedea telespectatorii de ce zic asta! Sunt foarte curios cum vă veți descurca la Jocul cuvintelor. Faceți parte din elita puștilor din România!', anunță Dan Negru în debutul ediției din această seară.

editie-speciala-Jocul-cuvintelor-cu-Dan-Negru_Kanal-D-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Concurenții ediției speciale de 1 iunie „Jocul cuvintelor cu Dan Negru' vor avea parte de o surpriză, fiecare dintre aceștia va intra în posesia unui premiu special. Totodată, marele câștigător al ediției va fi descoperit în această seară, de la 22:30.

„De 1 iunie, noi venim cu primul salariu', fiecare dintre voi va primi câte 2000 de lei. Când veți ajunge mari profesori universitari, mari matematicieni, să v-amintiți de butonul acesta. România e pe mâini bune, e pe mâna lor!', adaugă Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete