Ce salariu ar fi avut Teo Trandafir la Kanal D. Emisiunea prezentatoarei a fost scoasă de pe post

Kanal D a trecut la grila de vară și emisiunea „Teo Show' a fost scoasă de pe post, mai devreme decât se întâmpla în anii trecuți. Acum, Fanatik a publicat salariul pe care l-ar fi câștigat vedeta lunar ca prezentatoare a emisiunii.

Publicația scrie că emisiunea „Teo Show' a avut audiențe bune în 2020 și 2021, însă aceasta ar fi scăzut în 2022, odată și cu mutarea show-ului „Survivor România', la Pro TV.

Salariul primit de Teo Trandafir la Kanal D ar fi fost 6.000 de euro, brut, lunar, scrie fanatik.ro. După plata impozitelor și a tuturor dărilor datorate statului, undeva la 4.000 de euro, lunar, ceea ce înseamnă un total care ajungea până la aproximativ 50.000 de euro, anual.

teo-trandafir-salariu-kanal-d-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Teo Trandafir, primele declarații după ce emisiunea a fost scoasă de pe post

Emisiunea „Teo Show’ a intrat în vacanță, iar Teo Trandafir a făcut primele declarații. Mulți au crezut că s-a încheiat colaborarea prezentatoarei cu Kanal D.

Show-ul prezentat de Teo Trandafir la Kanal D nu va mai apărea pe post până la toamnă. Șefii au decis ca emisiunea să intre în vacanță mult mai devreme decât s-ar fi așteptat telespectatorii. După ce Bursucu a plecat la „Dimineața cu noi’, Teo a prezentat „Teo Show’ împreună cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

„O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!’, a spus Teo Trandafir în ediția de vineri, 3 iunie, a emisiunii, infirmând speculațiile apărute în presă, potrivit cărora ar urma să încheie colaborarea cu Kanal D, relatează Fanatik.

„Teo Show’ a fost soasă din grila de programe până în toamnă, iar în locul emisiunii va fi difuzată show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, „Casa iubirii’.

Emisiunea „Teo Show’ a intrat în vacanță

Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei.  

Emisiunea „Teo Show’ intră în vacanţă începând de saptamana viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori.

Începand de luni, cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, „Casa Iubirii’, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea. Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtaşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul  matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete