Ce relație are Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului ei american: „Eu încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e”

Anamaria Ferentz trăiește de aproximativ trei ani de zile o frumoasă poveste de iubire în America. Douglas, partenerul ei, are 7 copii din relațiile anterioare, copii care sunt acum și în grija vedetei, care se comportă cu ei ca o adevărată mamă.

Acum mai bine de doi ani și jumătate, Anamaria Ferentz a început o relație cu Douglas în Statele Unite ale Americii. S-a și mutat la ferma lui, acolo unde nu locuiesc singuri, ci alături de cei șapte copii ai omului de afaceri.

Românca se comportă cu aceștia ca o adevărată mamă, are grijă la educația lor, la activitățile pe care aceștia le au. „Copiii sunt privilegiați, nu prea înțeleg cum e să nu ai să mănânci sau să nu ai haine. Am propus să-i duc anul viitor o lună în Africa să vadă cum este viața. Aici, în America se irosește mâncarea foarte mult. La mine în frigider se găsește ce mănânci, nimic în plus, nimic în minus. Nu-mi place să irosesc', a spus Anamaria Ferentz la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

„Ei mă iubesc și așa, eu pot să fiu foarte iubitoare și le ofer timpul meu. Eu încerc să le ofer puțină educație că aici nu prea e, mai greu cu educația. Li se oferă așa totul. Încerc să le explic că viața nu e așa cum o văd ei în casă. Sunt un fel de Mary Poppins pe aici. Ce e frumos e că el (n.r. soțul) părea cel exigent, acum e invers, dar ei tot pe mine mă iubesc mai mult', a mai spus Anamaria Ferentz.

anamaria-ferentz-iubit-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Ce spune Anamaria Ferentz despre iubitul american

Douglas are origini americane, este om de afaceri și are șapte copii. Despre el, Anamaria Ferentz are doar cuvinte de laudă.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc', a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!

„M-am mobilizat și sunt cu supertreabă! Fac supermuzică nouă, veselă, dance, și vin cu multe, multe, surprize. Înregistrez în California cu o superechipă de producție muzicală, iar piesele sunt făcute de mine, muzica și versurile. Sunt super, superîncântată să revin pe scenă și abia aștept să vă prezint noul meu proiect! Fac naveta între Oregon și California, la studio.

Plec la New York într-o săptămână, am un concert în Times Square. Îl iau și pe fratele meu să îi arăt NYC-ul și filmez ceva acolo… și tot așa. Vara asta îmbin munca și cu plăcerea. Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță', a mai spus artista.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete