Pro TV sau Antena 1? Ce post TV a câștigat bătălia audiențelor de Revelion 2023

Antena 1 a început noul an ca lider de audiență cu Revelionul cel neBUN, un maraton al distracției în noaptea dintre ani, în care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au concurat cu Nea Mărin spre deliciul publicului, într-o competiție pentru cel mai tare program de revelion.

Astfel, Revelionul cel neBUN a ocupat primul loc în opțiunile telespectatorilor români pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, înregistrând o medie de 8.5 puncte de rating și 29.2% cota de piață, în vreme ce Pro TV s-a clasat pe locul al doilea, cu 8.1 puncte de rating și 27.8% cota de piață. În intervalul 19:59-02:00 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 22:58 a adunat în fața televizoarelor aproape 2.750.000 de telespectatori.

Totodată, la miezul nopții, românii au ales să treacă în 2023 împreună cu Antena 1, urmărită în minutul 00:00 de peste 2 milioane de oameni la nivel national. Antena 1 a fost lider de audiență în minutul 00:00 și pe segmentul de public comercial, cu 9.8 puncte de rating și 33.1% cota de piață.

revelionul-cel-nebun_loredanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 a pornit de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță și aleg să concureze, oferind astfel publicului o porție dublă de distracție! Fiecare tabără a fost reprezentată în ringul petrecerii de câte o echipă grea de vedete. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Maria Buză, Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, Whats UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Mioara Velicu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Maria Buză, Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, Whats UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Mioara Velicu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții au făcut parte din cel mai neBUN program de Revelion, pentru marea noapte în care petrecerea a fost pentru toate gusturile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete