Ce pensie are Silviu Prigoană. Omul de afaceri încasează lunar 35.000 de lei și e nemulțumit: „Ăsta e abuz”

Silviu Prigoană a dezvăluit ce pensie primește lunar de la statul român, dar și că e nemulțumit, că se judecă pentru drepturile lui. Omul de afaceri spune că trebuie să primească mai mult. 

Acesta încasează lunar de la stat 35.000 de lei, echivalentul a 7.000 de euro. Omul de afaceri se confruntă însă cu o problemă, după ce Parlamentul a decis anumite eliminări ale unor indemnizații salariale ale foștilor parlamentari. Deși inițial Silviu Prigoană lua o pensie de 40.000 de lei pe lună, acum i-a fost scăzută suma de 5.000 de lei.

Spune că își va face dreptate că se va judeca pentru drepturile lui.  „Aveam o pensie de 40.000 de lei, net, până când onorat Parlamentul a decis să intervină și să modifice anumite lucruri. Ca atare, am rămas doar cu 35.000 de lei. Asta este un abuz! Însă eu mă judec pentru drepturile mele. Când a fost vorba să ies la pensie, statul mi-a spus că nu-mi poate acorda anumite valori ale pensiei, la care contribuisem substanțial, fiindcă am fost patru ani parlamentar.

Acum, același stat îmi ia alți bani. Adică îmi fură patru ani din viață. Or, asta nu voi tolera. Ne judecăm. Iar eu am timp să aștept, mai ales că sunt sigur că voi câștiga. Și apoi voi primi banii înapoi, toți grămadă', a declarat Silviu Prigoană pentru Playtech.

„Numai banii pe care i-am dat la serviciile de curățătorie pe durata cât am fost parlamentar, când am primit milioane de scuipați pe costum și tot ar fi suficient să mă bat pentru drepturile mele. 

Plus celelalte. Unii mă acuzau că m-am îmbogățit acolo, în Parlament, alții mă numeau omul dracului, după ce am căutat să fac o lege a impozitării veniturilor Bisericii sau a liberalizării prostituției', adaugă Silviu Prigoană.

S-a pensionat devreme, la 55 de ani

Acesta a dezvăluit că a reușit să se pensioneze atât de devreme, pentru că a avut contribuții uriașe la pensie. Silviu Prigoană este pensionar din luna octombrie a anului 2019.

„Am avut niște contribuții uriașe la pensii, fiindcă am contribuit voluntar. Așa că am avut dreptul să mă pensionez cu zece ani mai repede ca alții și am profitat, căci era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea.

În rest, aș putea scrie oricând un anunț despre un tânăr pensionar, cu pensie atractivă, în așteptare de oferte', mai spune Silviu Prigoană pentru sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete