Ce pensie are Marinela Chelaru. Actriţa a lucrat 30 de ani; „Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2021/10/pensie-marilena-chelaru-1.jpg)
Marinela Chelaru a apărut mulți ani pe micul ecran. A făcut parte de grupul „Vouă'. De o bună perioadă s-a retras de pe micul ecran, mai ales că acum mai bine de un an s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Iată cu ce se ocupă acum și ce pensie încasează lunar.
Actrița, după 30 de ani de activitate, a declarat într-un interviu pentru impact.ro că acum petrece foarte mult timp în casă. Nu e vaccinată și preferă să nu intre în contact cu prea mulți oameni.
„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat.
Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări. Am fost un om activ, cu 'Vouă' și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură', a declarat aceasta.
Marinela Chelaru a dezvăluit în același interviu că are o pensie de 1400 de lei și că 600 de lei dă lunar pe medicamente.
„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!', a mai adăugat artista, pentru impact.ro.
Marinela Chelaru gătește zilnic
Aceasta a mărturisit că petrece foarte mult timp în bucătărie, acolo unde prepară specialități.
„M-am specializat în gătit, m-au chemat și la 'Chefi la cuțite', unde am primit cuțitul de platină. De la mama am învățat să gătesc. Ce noroc are soțul meu cu mine, cu bunătăți îi fac! Am acasă milioane de rețete. Acum, m-am dat pe delicatese, am făcut dulceață de ceapă, ceapă murată, dulceață de ardei iute. Iar acum pregătesc lichior de smochine. Fac și sosuri pentru spaghete, sunt șefa lor. Am zile în care de la ora 6.00 până pe la ora 20.00 stau în bucătărie.
Aș deschide o firmă, ca să pot comercializa murături și sosuri, ca să mai strâng un ban sau să vând tablouri. Am avut cândva și o expoziție, atunci a venit Corneliu Vadim Tudor. Mi-a fost așa de jeană, mă gândeam: 'Stai, să vezi, ce mă ia acum la rost!', a mai spus ea pentru impact.ro.