Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Artista a dezvăluit: „Cum să trăiesc cu atât?”

Maria Dragomiroiu e una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Artista în vârstă de 66 de ani a dezvăluit în anul 2019 ce pensie încasează lunar de la statul român după 40 de ani de activitate. 

Maria Dragomiroiu a şocat publicul când a dezvăluit că primeşte o sumă derizorie. „Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!', a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars în anul 2019.

Cu toate că a ieşit la pensie, Maria Dragomiroiu a mai spus că deocamdată nu se desparte de scenă, dar nu că face bani frumoşi, ci pentru că iubeşte muzica prea mult.

Maria Dragomiroiu a fost victimă a violenței domestice

Deși pare greu de crezut, în tinerețe, artista a fost bătută de tatăl copiilor ei. Potrivit wowbiz.ro, Maria Dragomiroiu a fost victima violenței domestice în timpul căsniciei cu primul ei soț. Interpreta de muzică populară a povestit cum fostul ei soț, care avea darul băuturii, a bătut-o în plină stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Dar, ceea ce este cu adevărat șocant, bătaia s-a petrecut cu acceptul mamei lui.

Maria Dragomiroiu avea bănuiala că soțul ei o înșală, iar infidelitățile fostului soț se petreceau în apartamentul mamei lui. În ziua în care Maria s-a dus la apartamentul soacrei ei având bănuiala că soțul ei se află acolo împreună cu amanta Paula, a avut loc o scenă de o cruzime nemaiîntâlnită. „Aveam convingerea că Ion este la ea acasă (la mama lui – n. red.) cu Paula. În acest timp, liftul urca, a ajuns la etajul cinci, și ea a început să țipe, să mă certe, ca să audă cei doi din casă și să nu deschidă ușa! După aceea, a ieșit Ion, baut, și a spus că vrea să vorbim. A apărut și soacră-mea, Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter.

După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!’, a povestit Maria Dragomiroiu experiența traumatizantă pe care a trăit-o în tinerețe.

Fostul soț avea meteahna băuturii

Maria Dragomiroiu a fost căsătorită cu Ion timp de 10 ani, între 1975 și 1985. Avea doar 20 de ani când i-a devenit soție, nași de cununie fiindu-le Ileana Sărăroiu și Mircea Câmpeanu. I-a dăruit doi copii, pe Ileana și pe Mircea: La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii […] Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu. Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu, a povestit Maria Dragomiroiu potrivit sursei citate.

În prezent, Maria Dragomiroiu este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu. Cei doi s-au cununat civil în 1991, iar nunta au făcut-o în 1998.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro