Andreea Raicu, declarație neașteptată referitoare la posibilitatea de a deveni mamă în afara căsătoriei: „În urmă cu câțiva ani, aș fi spus…”

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate femei din lumea mondenă românească. Deși s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, frumoasa brunetă în vârstă de 44 de ani ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Andreea Raicu a fost dintotdeauna o fire deschisă și sinceră și ori de câte ori a avut ocazia a răspuns tuturor întrebărilor care i s-au adresat. Așadar, aceasta le-a oferit internauților o declarație neașteptată atunci când a fost întrebată dacă ar face un copil în afara căsătoriei.

„Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta', a declarat Andreea Raicu pe Instagram.

În ultima perioadă, vedeta s-a ocupat foarte mult de propria sa persoană, axându-se pe împlinirea sufletească. Cu un business prosper, Andreea Raicu duce o viață liniștită și echilibrată. Nu puține au fost dățile când aceasta a vorbit despre traumele sale din copilărie, dar și din primii ani de tinerețe. Afectată enorm de cuvintele pe care le auzea venind din partea tatălui său, frumoasa brunetă a mărturisit ce sfaturi i-ar da fiicei sale.

„Sper că am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce ăi aduce nefericire.Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut', a mai spus vedeta.

În urmă cu foarte mulți ani, Andreea Raicu a adoptat la distanță o fetiță pe nume Maria. Aceasta a crescut și a devenit la rândul ei mamă, făcând-o pe vedeta noastră „bunică'.

„Opt ani am fost nedespărțite. Ani în care am trăit atât de multe lucruri, experiențe, vacanțe, călătorii care au creat o legatură incredibilă. Viață însă a avut niște planuri diferite de cele la care mă gândisem eu. Las în urmă cu șapte ani, deși nu intrase la liceu, Maria a ales să plece de la centrul Macrina și ulterior să mergă undeva lângă Constanța împreună cu mama ei', a declarat Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro