Ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

În primăvara acestui an, Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți. Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry?

La scurt timp după ce s-a anunțat că Ducii de Sussex vor deveni părinți, la casele de pariuri din Marea Britanie au început speculațiile și toată lumea a început să se întrebe ce sex are copilul lui Meghan Markle.

Însă de curând, acestea și-au închis porțile referitor la marele pariu al anului: ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Se pare că oamenii mizează pe faptul că Meghan Markle va avea o fetiţă pe care o va numi Diana.

Cu toate astea, presa internaţională a declarat că Meghan Markle ar fi gravidă cu un băieţel.

Dacă totul s-ar adeveri, copilului prințului Harry și al lui Meghan Markle ar veni pe lume în aprilie, în aceeaşi lună în care s-a născut și Prinţul Louis, fiul Ducesei de Cambridge și al Prințului William

Care va fi adevărul, se pare că vom afla în primăvara acestui an. Cu toate astea, cei doi au ales nașii viitorului lor copil. Jurnaliștii de la dailymail.co.uk au dezvăluit cine ar putea fi nașii bebelușului Ducilor de Sussex.

Se zvonește că actorul George Clooney și sotia sa, Amal Clooney, ar putea fi nasii primului copil al prinţului Harry si al lui Meghan Markle. Relaţiile lor de prietenie sunt foarte strânse, iar Amal Clooney şi Meghan sunt prietene bune de mulţi ani.

Potrivit unor surse din interiorul Casei Regale, Meghan Markle nu vrea să calce pe urmele altor femei din Familia Regală Britanică.

Ducesa de Sussex a optat pentru o naștere naturală, la domiciul său . Prințul Harry și soția sa vor fi primii care vor rupe tradiția, după mai bine de 50 de ani.

Însă Meghan nu vrea să apeleze la medicație și se încăpățânează să folosească o tehnică care îi va ușura nașterea. Este vorba despre nașterea sub hipnoză.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete