Ce noutăți te așteaptă la COSMOBEAUTY – cel mai mare târg beauty al anului ? 27-29 MAI 2022, SALA POLIVALENTĂ, BUCUREȘTI

Cel mai cunoscut târg beauty cu vânzare exclusivă a produselor de cosmetică, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, pedichiură medicală, dermopigmentare, extensii de gene, consumabile, aparatură de slăbit, aparatură de estetică medicală– Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai 2022.

Profită și tu de accesul gratuit la târg, de la 10.00 la 18.00, mai ales că ediţia din acest an a evenimentului îți propune o abordare inedită a experienţei de shopping cu zecile de prezentări de noi produse și tratamente de înfrumusețare pe care le susțin cei mai în vogă  experți beauty din România, în cadrul târgului. 

Se poartă sprâncenele butterfly!

Una dintre noutățile de la Cosmobeauty EXPO  2022 este Tratamentul de laminare a sprâncenelor și pentru aceasta am rugat-o pe Lavinia Neagu, Brow Designer InLei® să ne dea toate detaliile legate de Procedura de tratament profesional pentru laminarea sprâncenelor BROW BOMBER – cunoscută și sub denumirea de sprâncene butterfly. 

Lavinia, ne spui pe scurt, în ce constă procedura de tratament prin care putem avea sprâncene mai frumoase, mai mătăsoase?

« În primul rând vorbim despre un tratament profesional revoluționar pentru sprâncene datorită căruia firul de păr devine neted, moale și bine hidratat. Este un tratament care trebuie însă aplicat doar de profesionistele în domeniu, Brow Artists sau Brow Designers

Iată, etapele, prezentate succint:

Etapa 1: Se curăță sprâncenele cu demachiantul delicat tip MOUSSE, Se pregătesc sprâncenele pentru tratament cu ajutorul soluției saline pentru degresare SALINE PRETREATMENT. Se perie sprâncenele pentru a le aranja și/sau pentru a poziționa firele de păr în direcția dorită.

Etapa 2: Se aplică BROW LIFT 1 – care este o soluție de pregătire pentru sprâncene, într-un strat uniform, cu ajutorul unei pensule.
Se lasă să acționeze:
– fire de păr subțiri 6-8 minute
– fire de păr de grosime medie 8-9 minute
– fire de păr groase 9-10 minute. Se curăță perfect sprâncenele cu o dischetă de bumbac uscată.

Etapa 3: Se pregătește arcada sprâncenelor pentru schimbarea formei 

– se trasează cu atenție forma sprâncenelor, folosind adezivul MISTER FIX și micro-peria F-Brush. Se modifică direcția firelor de păr cu multă atenție, niciodată cu mai mult de 65° față de direcția naturală.

Etapa 4: Se aplică BROW LOCK 2 – o soluție de fixare pentru sprâncene și, după expirarea timpului de acțiune, se curăță cu o dischetă de bumbac umedă.

Etapa 5: Vopsirea sprâncenelor  – se aplică crema colorantă pe sprâncene cât mai corect și precis și se lăsă să acționeze  6-12 minute, pentru a acoperi toate firele de păr. Timpul de acțiune depinde de tipul de fir de păr. La expirarea timpului de acțiune, se îndepărtează vopseaua cu o dischetă de bumbac uscată. Pentru un efect tridimensional (gradual), se îndepărtează mai întâi vopseaua de pe capătul sprâncenei dinspre interiorul ochiului, cu 1-2 minute înainte de restul arcadei.

Etapa 6: Epilarea cu SENSITIVE WAX – Ceara se poate aplica atât în direcția creșterii firului de păr, cât si în direcția opusa creșterii firului de păr. Se poate efectua dacă e necesară și o rarefiere cu penseta sau alte corecții.

Etapa 7: Se aplică BROW BOMBER 3 – un unt nutritiv pentru sprâncene și se lăsă să acționeze 5 minute. Apoi, se șterge excesul de produs rămas pe sprâncene (dacă este necesar), tamponând cu un șervețel. Nu necesită clătire.

În cele prezentate mai sus, am concentrat informațiile esențiale necesare, astfel încât să vă conving că acest tratament Made in Italy este unul de cea mai bună calitate și că oferă femeilor care își doresc sprâncene frumoase și naturale un rezultat excepțional și de durată.'                                                                                                                   

#cosmobeautyEXPO #targCosmobeauty #targbeauty #browbomber #browdesign

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial