Ce ne rezervă astrele în săptămâna 1-7 august 2016

În prima săptămână a lunii august, contextul astral este unul destul de instabil. De altfel, instabilitatea este cuvântul care ar putea caracteriza el mai bine toată luna august. Să vedem, așadar, ce schimbări și ce răsturnări de situații vor avea loc în viața nativilor din fiecare zodie.

zodii

BERBEC

Voi veți fi destul de nemulțumiți de viața de cuplu din cauza rutinei care a pus stăpânire pe voi. Relația cu partenerul de viață poate fi serios afectată dacă nu încercați împreună să găsiți antidotul plictiselii. Sunt șanse mari ca nativii singuri să aibă o surpriză de proporții în weekend – o întâlnire cu o persoană de sex opus care le va bulversa existența.

Mare atenție la bani! Aspectul format de Pluton nu este deloc favorabil acestui sector al vieții. Drept urmare, ar fi bine să nu luați nicio decizie în acest sens. Nu vindeți nimic, nu cumpărați nimic, nu faceți plasamente bancare, nu faceți speculații.

TAUR

În prima săptămână a ultimei luni de vară, Neptun este alături de voi și vă dă un sprijin neașteptat pe plan financiar. În traducere, veți reuși să vă consolidați situația financiară, singurele condiții fiind să nu ardeți etapele și să dați dovadă de corectitudine și de fairplay.

Este posibil să aveți ceva probleme de sănătate pe sistem nervos, care vor fi accentuate de vicii, în special de fumat și de consumul de alcool. Fiți atenți la semnalele de alarmă pe care le trage organismul și faceți-vă un control de rutină.

La serviciu, cele mai îndrăznețe inițiative ale voastre au șanse maxime să reușească. Este o perioadă favorabilă demarării propriei afaceri.

GEMENI

Din punct de vedere al vieții de cuplu, la voi se vor întâlni două situații extreme. Fie Soarele va străluci în viața voastră de cuplu cu o intensitate rar întâlnită, fie – în cazul cuplurilor în care existau neînțelegeri de multă vreme și sub influența stimulantă a lui Uranus– relația de cuplu se va destrăma. Oricum, dacă se va produce, despărțirea va fi benefică amândurora.

Din punct de vedere financiar, grație aspectului favorabil format de Mercur, veți avea parte de câștiguri neprevăzute. În mare măsură, acestea vor avea legătură cu străinătatea. Totuși, contextul astral în ansamblul său nu va fi favorabil tranzacțiilor financiare și speculațiilor.

La locul de muncă, va apărea o serie de probleme care vă vor obliga să vă priviți cariera în față și să vă întrebați dacă faceți, într-adevăr, această meserie din pasiune. Această conștientizare a situației în care vă aflați poate veni la pachet cu schimbări favorabile.

RAC

Viața voastră conjugală nu prea va cunoaște liniște în această primă săptămână din luna august. Conflictele din ultima vreme tind să se înmulțească, din păcate. Totuși, cel mai probabil nu urmează o despărțire. Însă aceste tensiuni nu vă fac bine nici vouă, nici partenerilor voștri.

Toate bune din punct de vedere financiar dacă sunteți prudenți și evitați cheltuielile inutile. Totuși, dacă veți ceda tentațiilor, nu veți putea evita colapsul favorizat de impactul negativ al lui Pluton.

Sunt posibile situații complicate la locul de muncă. Nu putem să vă sfătuim decât să evitați să fiți agresivi. Este o perioadă favorabilă blocajelor, întârzierilor neprevăzute care nu țin doar de voi. Din păcate, acestea vor determina mai multe ore petrecute la locul de muncă și u stres suplimentar din partea voastră.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop