Ce iti doresti sa schimbi in viata ta?

Uncategorized
Ce iti doresti sa schimbi in viata ta?

Fiecare zodie reactioneaza diferit la schimbare si atrage asupra sa un anume tip de transformari. Cum? Afla de la Mihaela Dicu. In plus, ea iti ofera indicii asupra sectorului de viata cel mai predispus schimbarii intre anii 2003-2011, ca efect al trecerii planetei Uranus prin semnul Pestilor.

Este in firea omului sa tinda catre progres, sa-si doreasca o viata mai buna, mai mult succes in profesie, afaceri sau dragoste. Drumul spre implinirea acestor dorinte este presarat, vrand-nevrand, cu un lung sir de schimbari: unele marunte si succesive, altele radicale, unice, de proportii. Unele reusite, altele dureroase, dorite si planificate sau cu totul neasteptate. Astrologia te ajuta sa te cunosti mai bine si sa afli incotro bate vantul schimbarii tale in urmatorii sase ani.

Berbec
"Schimbarea aduce progres atunci cand o persoana se risca pe sine si se incumeta la experimentarea propriei vieti." – Herbert A. Otto (n. 1931), psiholog si scriitor american
Dinamic, curajos si plin de initiativa, Berbecul nu se teme de schimbare, ci dimpotriva, este stimulat de obiectivele dificile, de competitie si lupta.
Cel nascut in zodia Berbecului este un pionier, iar rostul pionierilor este sa dea piept cu noul. Pe scurt, iubeste tare mult schimbarile, dar mai ales atunci cand le provoaca el insusi! Se mai intampla insa sa se confrunte si cu schimbari impuse, care sa nu-i convina. In astfel de situatii, primeste senin provocarea, se mobilizeaza rapid si porneste la contraatac (este genial in actiunile de comando!).
Berbecul actioneaza frecvent sub imperiul impulsului, ignorand sfaturile, iar uneori risca totul pe o singura carte. Inspirat, cel mai adesea castiga. In caz de esec, se scutura repede de trecut si o ia optimist de la capat, sigur de succes.
2003-2011 In urmatorii cinci ani, transformarile tale au radacini in psihismul profund, in motivatiile secrete, in preocuparile spirituale sau oculte. Dusmanii secreti sunt altii sau cei vechi isi schimba modalitatile de atac.

Taur
"Alege placerile nascute din obisnuinta in locul celor care vin din schimbare." – Ducele de Levis (1720-1787), maresal al Frantei
Taurul e solid, perseverent, de incredere, demn de toata stima si respectul. Dar este unul dintre semnele zodiacale cele mai conservatoare, mai incapatanate si mai refractare la nou. E fidel principiului "sa se modifice, dar sa nu se schimbe nimic". Intrucat are o enorma nevoie de siguranta, tinde sa se ataseze atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat poate sa faca fixatii. Schimbarile il bulverseaza. Daca trebuie sa se supuna, ii ia ceva timp si efort pentru a se adapta la noile conditii. O ia incet, dar sigur. Evalueaza atent detaliile problemei, avantajele si dezavantajele, iar in final ajunge sa-si optimizeze sansele cu un simt practic remarcabil si o admirabila intuitie a sanselor.
2003-2011 Schimbarea vizeaza improspatarea cercului de prieteni sau a relatiilor cu acestia si mai multa implicare in viata de grup.

Gemeni
"Suntem cameleoni, iar optiunile si ideile ni se schimba cu o atat de iute si blagoslovita usurinta, incat ne invatam rapid cu schimbarea si suntem fericiti cu ea." – Mark Twain (1835-1910), scriitor american
Inteligenti, subtili, agili si versatili, Gemenii sunt uimitor de flexibili. Fug de tiparele rigide, de incorsetarile materiale, de sabloanele mentale sau de ancorele emotionale. Sunt gata de schimbare oricand, cu conditia sa aiba libertate de miscare si sa le fie satisfacuta foamea de informatie. Comunicativi, diplomati si plini de umor, leaga relatii oriunde, fara efort.
Ageri, mladiosi si inventivi, inteleg iute datele problemei si se adapteaza din mers situatiei. Fiind abili si mereu pe faza, ajung rar in postura de a suporta reversuri defavorizante. Cand se intampla totusi, devin nervosi, nesiguri si nelinistiti. Dar se repliaza in scurt timp. In fond, la ei nimic nu dureaza, totul e in schimbare!
2003-2011 Este o perioada in care ai nevoie de noi stimuli in cariera, de obiective originale si progresiste, de o mai mare libertate de actiune.

Rac
"Nu trebuie sa regretam trecutul ori sa ne plangem ca schimbarile ne aduc disconfort, fiindca schimbarea este insasi esenta vietii." – Anatole France (1844-1924), scriitor francez
In mod bizar, in ciuda proverbialelor sale radacini, Racul nutreste o ravna acuta de a opera schimbari. De peisaj, de destin – schimbari sa fie! Il mana mobilitatea lunara, dimpreuna cu initiativa semnelor cardinale. Dar nevoia de siguranta ramane. Ca sa impace si capra si varza, a gasit o solutie ingenioasa: schimbarile planificate si controlate, menite sa-i imbunatateasca viata. Redecoreaza, renoveaza, se muta intr-o casa mai mare, isi gaseste un post mai banos, voiajeaza s.a.m.d. Cand apar modificari neplanificate, initial e derutat si afectat. Insa, usor-usor, isi aduna resursele (intuitie, tact, talent), iar apoi, rabdator si tenace, isi croieste drum nou catre cea mai favorabila destinatie din oferta.
2003-2011 Schimbarile tale vin prin largirea orizontului fizic si mental: calatorii, relatii cu strainatatea, cultura, educatie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din