Ce fii mari și frumoși au Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

La sfârșitul lunii august a anului 2009, Ileana Lazariuc (37 de ani), atunci în vârstă de 27 de ani, și Ion Ion Țiriac (42 de ani), atunci în vârstă de 33, s-au căsătorit în biserica din Satnoieni din județul Călăraşi.

În aceeași zi, băiatul cel mic al cuplului, Nicholas (10 ani), atunci în vârstă de două luni şi jumătate, a fost creştinat. Cuplul mai are un fiu, Alexandru, acum în vârstă de 11 ani.

Ceremonia religioasă a avut loc la doar câteva luni de la cununia civilă a cuplului din Monte Carlo.

O parte din drumul către biserică a fost parcurs de familie cu elicopterul, iar celaltă cu maşina, scria atunci Libertatea.ro.

În ultimul moment, cuplul a schimbat nu numai data nunţii şi a botezului, ci şi locaţia. Invitaţii au petrecut pe malul lacului Buftea, în studiourile MediaPro.

Cortul a fost amplasat în incinta domeniului unde se află studiourile, ferit de privirile curioșilor.

Ce fii mari și frumoși au Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

După cele două nașteri și după căsătoria cu omul de afaceri, Ileana Lazariuc s-a retras discret din lumea mondenă, alegând să se dedice întru totul familiei sale.

Acum fiii ei sunt mari, iar, din imaginile publicate online, Alexandru și Nicholas sunt extrem de apropiați de mama lor.

Într-un interviu mai vechi oferit revistei VIVA!, vorbind despre relația cu soțul ei, dar și despre familia lor, fostul model mărturisea:

„Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal.

Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele și grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă”.

Tot atunci, Ileana Lazariuc mărturisea că ea şi Ion Ion sunt o echipă când vine vorba de educarea copiilor lor:

„Dacă eu am spus nu, el nu va spune da. Încercăm să facem cu schimbul, să nu fiu eu poliţistul rău întotdeauna, iar el poliţistul bun.

Aşa că ne ducem deoparte şi stabilim: e rândul tău astăzi, tu eşti ăla rău azi.”

În urmă cu patru ani, fostul model mărturisea și că și-ar dori foarte mult o fetiță deși, la vremea respectivă, nu aveau în plan încă un copil. „Amânăm an de an, tot amânăm.”

Foto: Instagram / Viva.ro

Citește și:

Cine este soțul actriței Salma Hayek? François-Henri Pinault deține unul dintre cele mai mari conglomerate de modă din lume

Este de nerecunoscut! Cum arată Selma Blair după ce a început tratamentul împotriva sclerozei multiple?

Kate Middleton este din nou însărcinată? Semnele care o dau de gol pe ducesa de Cambridge

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete