Ce faci când o boală gravă te lovește din senin sau ai un accident grav? Asigurarea de sănătate care oferă tratament la cele mai bune spitale din străinătate

Orice problemă de sănătate am avea, noi sau un membru al familiei noastre, ne preocupă și ne poate scoate din ritmul obișnuit al vieții, însă diagnosticarea cu o boală cronică sau un accident care ne pune viața în pericol sunt momente în care lucrurile se pot întoarce la 180 de grade și viața noastră să nu mai fie la fel.

Verdictul unei boli grave aduce întotdeauna după el teamă, disperare, resemnare, apoi începe o goană contra cronometru pentru salvarea vieții. Unde sunt cele mai bune spitale pentru afecțiunea noastră, care sunt cei mai buni medici, iar varianta tratamentelor și operațiilor în străinătate este din ce în ce mai des luată în calcul.

Serviciile medicale din România sunt gratuite, într-adevăr, în baza asigurării pe care fiecare angajat este obligat să o plătească, însă de prea multe ori sistemul de stat își atinge limitele, din lipsă de locuri în spitale sau de aparatură medicală performantă, care chiar poate face diferența dintre viață și moarte în multe situații. Iar clinicile și spitalele private sau cele din străinătate sunt o soluție la care destul de puțini români au acces, din cauza costurilor ridicate. Iar o asigurare sanatate privata poate fi salvatoare în astfel de situații. 

Și pentru că ultimii ani au stat sub semnul unei pandemii fără precedent pentru generația noastră și cea a părinților noștri, iar problemele medicale cronice sunt tot mai frecvente, românii au început să fie din ce în ce mai interesați și să-și achiziționeze o asigurare de sănătate privată.

Leader Team Broker este primul jucător de pe piața asigurărilor din România care oferă toate soluțiile de asigurare de sănătate, atât naționale cât şi internaționale. Prin parteneriatul pe care brokerul local îl are cu AXA Global Health, liderul mondial pe piața asigurărilor de sănătate private internaționale, compania poate oferi atât companiilor, cât şi persoanelor fizice din România acces la pachete de asistență medicală și tratament oriunde în lume.

Persoanele sau companiile care apelează la Leader Team pentru o asigurare medicală, au acces la o rețea globală de furnizori medicali, servicii online și telefonice 24/7 și pot găsi soluția potrivită pentru nevoile lor de sănătate oriunde în lume. În funcție de pachetul ales, asigurarea privată poate avea acoperire internațională pentru cancer, boli cronice, operații pe inimă, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acoperă costurile de spitalizare și tratamentele în ambulatoriu și monitorizeze sarcina și nașterea. De asemenea, poate acoperi și toate costurile medicale aferente îmbolnăvirii cu Covid-19 (inclusiv testarea).

Beneficiile unei asigurări private de sănătate:

  • Acces la tratamente, servicii şi investigaţii medicale, spitalizare în România, Europa, SUA şi restul lumii cu limite între 1 şi 6 milioane de euro;
  • Servicii medicale la spitale naţionale şi internaţionale în cazul în care o sa fiţi diagnosticat pe perioada asigurării cu orice tip de afecţiune;
  • Suport non-stop de la o echipă de specialişti customer support disponibilă 24 din 24;
  • Serviciu de telemedicină cu medici din UK, gratuit și nelimitat;
  • Poliţa acoperă integral costurile de spitalizare şi tratamentele medicale în ambulatoriu – precum consultaţii, operaţii şi tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operaţii pe inimă, psihiatrie, tratamente dentare;
  • Serviciu gratuit 'Second Medical Opinion' şi acces la peste 700 de medici din lume.
  • Tratament de cancer acoperit integral oriunde în lume.

Prețurile produselor de asigurare din portofoliul Leader Team Broker pornesc de la doar 4 lei/zi, iar asigurătorii cu care are încheiate parteneriate sunt dintre cei mai mari jucători de pe piața internă și internațională: Signal Iduna, Allianz, Groupama, Asirom, Omniasig, Eurolife, AXA Health, Generali Health, Bupa, sau Cigna. Totodată, consultanții companiei sunt pregătiți să construiască produse de asigurare pliate pe nevoile fiecăruia, cu acoperire 24h/24, 7 zile din 7, în România sau în oricare altă țară din lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial