Ce este epilarea definitivă customizată

epilarea definitivă customizată

Epilarea Definitivă Customizată FUSION se realizează pe baza tehnologiilor de epilare definitivă cu laser diodă și IPL (lumină intens pulsată), după o analiză amănunțită a fototipului fiecărui client. Astfel, specialiștii Nomasvello verifică tipul de păr și de piele al clienților și, în funcție de specificul fiecăruia, sugerează un plan de tratament personalizat.

Persoanele cu firul de păr negru și gros și cu pielea închisă la culoare vor efectua tratamente cu laser diodă, în timp ce persoanele cu foliculi piloși deschiși la culoare și cu pielea albă vor beneficia de epilare definitivă cu IPL. Tehnologiile folosite sunt marcă proprie, fiind elaborate de către Laboratoarele de Cercetare și Dezoltare Nomasvello din Spania.

Pe lângă toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarcă prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultimă generație, prin specialiștii acreditați și prin protocolul de lucru internațional, toate acestea asigurând rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, saloanele din rețea asigură epilarea definitivă și pe piele bronzată în condiții de maximă siguranță și eficiență, prin tehnologia Sun&SAFE.

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial în Epilare Definitivă și Rejuvenare cu IPL,  a inaugurat conceptul FUSION de Epilare Definitivă Customizată, printr-un eveniment susținut în grădina Jubile Concept.

 La evenimentul care a avut loc în data de 18 iunie 2019 au participat bloggeri, jurnaliști și persoane publice din România, alături de partenerii rețelei de înfrumusețare.

Printre invitații speciali s-au numărat vedetele Amalia Enache, Livia Dila, Livia Graur, Daniela Gyorfi, Nadine, Andreea Antonescu, Andreea Gherasim, Betty Stroe, Camelia Baltoi, Diana Pirvu și Laura Dincă, actuala iubită a lui Cristi Boureanu.

epilarea definitivă customizată

Cu ocazia evenimentului din 18 iunie, a fost lansat în mod oficial conceptul FUSION Nomasvello, care implică tratamente customizate de Epilare Definitivă, utilizând un mix al tehnologiilor proprii Laser Dioda, respectiv IPL (lumină intens pulsată).

Prin sloganul Frumusețea se îngrijește' și prin endorsarea tratamentelor sale de către vedete, bloggeri și alte persoane publice din România, Nomasvello subliniază importanța îngrijirii personale ca rutină zilnică, pentru păstrarea frumuseții naturale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete