Ce este coarda smart și cu ce diferă față de coarda de sărit normală?

Coarda de sărit își găsește cu ușurință locul pe lista cu echipamente cardio pe care le utilizezi, deoarece permite realizarea unor mișcări simple, dar care asigură beneficii multiple pentru sănătate. Însă acum, poți comanda online varianta sa îmbunătățită, bazată pe funcții tehnologice esențiale pentru performanțele tale: coarda de sărit inteligentă de la Knockout Store. Află prin ce se deosebește aceasta de varianta clasică a corzii pentru sărituri. 

Senzori pentru monitorizarea săriturilor efectuate 

Spre deosebire de un produs obișnuit, coarda de sarit smart de la Knockout conține la nivelul mânerelor din ABS non-toxic senzori magnetici de înaltă precizie, cu ajutorul cărora preia în timp real date despre: numărul de sărituri efectuate, frecvența lor, viteza cu care le execuți, arderile calorice, durata unei runde de sărituri cu ajutorul corzii, bătăile inimii etc 

De ce să optezi pentru această variantă de produs și nu pentru o coardă de sărituri normală? Ei bine, inovația tehnologică de la Knockout Store îți permite să monitorizezi în timp real anumiți parametri de interes, astfel încât să observi atât progresul realizat pe un anumit interval de timp, cât și starea ta de sănătate. 

Aplicație dedicată pentru colectarea datelor obținute

Senzorii de la nivelul celor două mânere transmit datele către aplicația special dezvoltată pentru coarda de sarit inteligenta de la Knockout, odată ce este realizată o conexiune prin Bluetooth între acest device și telefonul mobil.

Datele colectate astfel se vor sincroniza automat, oricând se conectează cele două părți. Se pot stoca până la 48 de ore de antrenament în memoria aplicației, astfel încât să poți observa o evoluție pe termen lung a randamentului avut. Aplicația este compatibilă cu telefoanele mobile care rulează pe Android și iOS. Include 3 moduri diferite de lucru, pentru a putea alege o versiune de antrenament adaptată propriilor tale nevoi:

  1. Sărituri Libere 
  2. Sărituri pe Timp 
  3. Sărituri pe Număr

Semnale de avertizare și afișaj LED pentru sesiuni mai eficiente 

Față de mânerele unei corzi de sărit normale, cele ale produsului oferit de Knockout Store sunt prevăzute și cu difuzoare, pentru avertizarea sonoră la atingerea obiectivului setat, sau la finalul unei sesiuni de mișcare. Acestea sunt însoțite și de vibrații, pentru o atenționare mult mai eficientă.

Mai mult decât atât, mânerele de la coarda pentru sărituri inteligentă Knockout PRO dispun și de afișaj LED, activate automat pe timp de noapte. Astfel, tu poți continua seriile de antrenament cardio chiar și în condiții de luminozitate redusă. Display-ul este vizibil și la lumină puternică, astfel că poți vedea datele afișate la fel de bine, dacă alegi să te antrenezi afară. 

Baterie performantă și conectare prin USB la priză

Coarda de sărit clasică funcționează fără aportul unei baterii. În schimb, coarda de sărit inteligentă de la Knockout are nevoie de puterea bateriei LongLife Lithium din structura sa, pentru a funcționa la parametri optimi. 

Portul USB, localizat la nivelul mânerului, permite conectarea la orice sursă de energie normală. Pentru o încărcare la capacitate maximă sunt necesare aproximativ 2 ore. Odată ce bateria corzii smart Knockout PRO a fost încărcată complet, acest produs pentru sesiuni cardio poate fi utilizat fără întrerupere timp de 20 de ore.

Acum știi prin ce se deosebește coarda smart pentru sărituri de un produs obișnuit. Așa cum ai putut observa, tehnologia cu care este prevăzută permite monitorizarea în timp real a sesiunilor pe care le incluzi în programul de antrenamente, pentru a putea observa progresele realizate. Alege să te antrenezi mult mai eficient, distrându-te în același timp cu noua coardă de sărit smart de la Knockout Store! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial