Ce elemente nu trebuie să lipsească dintr-o baie modernă

Baia modernă reprezintă atât un spațiu utilitar, cât și o încăpere dedicată răsfățului. Tocmai de aceea, pe parcursul realizării băii ideale, este important să alegi cu grijă obiectele pe care urmează să le integrezi. Băile moderne sunt descrise de elemente practice, dar care au un design deosebit, atemporal. De asemenea, în cazul în care alegi să îți amenajezi baia mergând pe caracteristicile stilului modern, pune accent pe calitatea obiectelor. Motivul este simplu: acesta va fi locul în care te vei relaxa de fiecare dată după o zi lungă. 

Caracteristicile stilului modern: 

  • Se pune accent pe formele minimaliste și liniile curate. Într-o baie modernă aspectul ordonat, aerisit este fundamental. Adaugă cât mai multe spații de depozitare (dulapuri coloană suspendate sau cu montaj pe sol) pentru a nu lăsa la vedere obiecte personale. Vei obține o imagine de ansamblu rafinată. 
  • Alege obiecte care să creeze puncte focale în baie, cum ar fi o cadă freestanding cu design futurist sau o cabină de duș de tip walk-in. 
  • În ceea ce privește alegerea plăcilor ceramice, te poți orienta către culori simple, delicate, iar dacă preferi un stil impunător, integrează și plăci ceramice cu accente metalice (aurii și argintii). 

Recomandări 

Îți prezentăm mai jos o serie de elemente pe care le poți integra în viitoarea ta baie modernă și pe care le găsești în portofoliul magazinului online Home36. Magazinul comercializează produse din gama SANOTECHNIK, ce îndeplinesc toate standardele și liniile directoare CE și sunt de cea mai înaltă calitate. De la obiecte sanitare până la accesorii pentru baie, aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru o baie completă și modernă. De asemenea, poți achiziționa cele mai bune sisteme de dus de pe home36.ro

  1. Duș walk-in 

Chiar dacă baia ta are dimensiunile reduse nu înseamnă că nu o poți amenaja cu cele mai moderne elemente disponibile. Orientează-te către o cabină de duș walk-in. De exemplu, Sanoflex Black Freedom este o cabină practică, descrisă de linii simple și curate, ieșind în același timp în evidență și oferind un aspect unic băii tale. Îți recomandăm să o montezi direct pe pardoseală pentru a profita la maxim de senzația de libertate pe care aceasta o oferă. În plus, o astfel de cabină de duș îți va permite integrarea unei game variate de sisteme de duș, în funcție de preferințele și necesitățile tale. 

  1. Cadă freestanding 

Dacă beneficiezi de o baie cu dimensiuni mari, ei bine, de acest spațiu trebuie să profiți cât mai mult posibil. Și cum altfel decât integrând o cadă freestanding? Aceasta se află printre principalele opțiuni pentru o baie rafinată și modernă. Cu siguranță va reprezenta elementul de interes din orice baie, oferindu-ți momente unice de relaxare. Există mai multe variante deosebite dintre care poți alege. De exemplu, modelul Orlando de mai jos, realizat de Sanotechnik și aflat în portofoliul Home36, are o formă perfectă, dreptunghiulară, este realizată din acril, cu margini foarte subțiri și cu o suprafața fină și delicată. Această cadă poate face din baia ta un spațiu mai mult decât atrăgător.

  1. Lavoarul 

Un lavoar freestanding este și el extrem de apreciat în zilele noastre. Conferă un aspect general descris de linii futuriste și denotă calitate și atenție la detalii. Deoarece se montează pe pardoseală și are dimensiuni generoase, este recomandat să îl integrezi într-o baie mare. Pentru băile mai mici lavoarele cu montaj pe un blat suspendat sunt opțiunea perfectă și la fel de deosebită. Modele de mai jos sunt realizate din ceramică de calitate, ce îți vor oferi ușurință în curățare și rezistență pe termen lung. 

O amenajare modernă contemporană este de actualitate și reprezintă o investiție pe termen lung pentru casa ta. La sfârșitul zilei, baia ta va fi mai mult decât un spațiu utilitar. Adaugă o valoare imensă casei și vieții tale. Acesta este motivul pentru care este cea mai bună soluție. Cu abordarea sa futuristă și designul modern, baia ta va fi cu siguranță propriul tău mini sanctuar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial