Ce efecte negative a avut Eclipsa de Soare din 25 octombrie asupra organismului?

Eclipsa de Soare este un eveniment ceresc care are loc atunci când Soarele, Luna și Pământul se aliniază liniar. Corpurile cerești fie se aliniază în linie dreaptă, fie într-o linie oarecum dreaptă.

Pe 25 octombrie a avut loc o eclipsă parțială de Soare, ceea ce înseamnă că Luna a trecut între Soare și Pământ, dar Soarele, Luna și Pământul nu au fost perfect aliniate. Eclipsa a fost vizibilă din Europa, Urali și Siberia de Vest, Asia Centrală, Asia de Vest, Asia de Sud și din nord-estul Africii.

În timpul unei eclipse de soare, ochii trebuie să fie îngrijiți. Vizualizarea directă a unei eclipse de soare, fie ea completă sau parțială, poate provoca leziuni oculare. Această daune poate duce la pierderea permanentă a vederii. Drept urmare, este extrem de periculos să te uiți la soare în acest timp.

„O eclipsă de Soare are loc atunci când Luna trece între Soare și Pământ, iar Luna ascunde complet sau parțial Soarele. Este extrem de periculos să priviți direct soarele chiar și în timpul unei eclipse de Soare. Nu ar trebui să încercați niciodată să observați o eclipsă totală, eclipsă parțială sau inelară cu ochiul liber', explică NASA.

Dacă ați observat un disconfort digestiv, există posibilitatea ca Eclipsa să fi fost de vină. Deși știința nu susține acest lucru, mulți hinduși se abțin de la a consuma alimente grele sau alimente care necesită timp pentru a fi digerate în această perioadă de timp. Se crede că razele emise de soare în timpul eclipsei solare pot afecta capacitatea de digestie a organismului și, de asemenea, pot modifica proprietățile compușilor prezenți în produsele alimentare.

Un alt motiv care poate susține afirmațiile este că lumina soarelui este considerată a fi sursa supremă de energie și, deoarece lumina soarelui este obstrucționată în timpul unei eclipse, se recomandă să exerciți o presiune minimă asupra corpului în acest timp.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri