Ce decizie radicală a luat Laurette după ce fiica ei a fost agresată la școală?

După ce fetița ei a fost victima agresiunii la școală și a rămas fără un dinte, Laurette s-a hotărât să ia atitudine. Ce decizie radicală a luat vedeta?

Cu toate că nu a fost vorba doar despre un singur episod neplăcut, Laurette alertând în repetate rânduri conducerea școlii și învățătoarea cu privire la comportamentul nepotrivit pe care ceilalți elevi l-au avut față de fiica ei, vedeta spune că nimeni nu a luat nicio măsură. Astfel, s-a ajuns în situația în care Serena, fiica vedetei, să fie agresată de colegi la şcoală, iar în urma nefericitului eveniment să rămână fără unul dintre dinții din față.

Ce decizie radicală a luat Laurette după ce fiica ei a fost agresată la școală?

Revoltată, Laurette nu a mai așteptat ca lucrurile să se rezolve de la sine în cadrul unității de învățământ și a luat decizia de a-și muta fiica la altă școală. Este vorba despre o școală din Pipera care este foarte aproape și de noua locuință a mulatrei, aceasta urmând să se mute aici cel mai probabil după sărbători.

“Da, mi-am cumpărat o căsuţă aici, însă nu renunţ nici la ideea de a pleca în America. Oricum casa e importantă pentru că pot să o închiriez dacă plec, iar în cazul în care nu m-aş acomoda acolo, vin tot aici. Cred că ne vom muta aici după sărbători. E aproape gata, am aproape tot mobilierul. Sunt foarte fericită în primul rând pentru Serena, pentru că o voi muta de la şcoala aceea unde i s-au petrecut lucruri urâte. Îmi doresc ce este mai bun pentru ea, aşa că pasul ăsta face parte din acele lucruri.”, a spus Laurette, click.ro.

Vedeta a dezvăluit că fiica ei a fost agresată în repetate rânduri din cauza faptului că este mulatră. Ceilalți elevi au marginalizat-o pe fetiță și pentru că mama ei este persoană publică și apare deseori la TV.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Laurette.

Foto: facebook

Citește și: 

Whats Up, reţinut de poliție. Ce i-a făcut iubitei lui?

Elena Merișoreanu și amanta soțului ei, cele mai bune prietene: Am invitat-o la masă…'

Fosta prezentatoarea a Observatorului a mărturisit că născut prematur! „Prematuritatea e o încercare grea'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete