Ce cumpene vei avea în 2016, în funcție de zodie

Anul 2016 va fi plin de evenimente pentru toate zodiile și vor abunda schimbările majore. Evident, fiecare zodie va traversa perioade mai bune și mai puțin bune. În cele ce urmează, ne vom opri asupra acelor sectoare ale vieții mai puțin favorizate de astre în acest an.

cumpene zodii

Iată, așadar, ce cumpene vei avea în anul care tocmai a început, în funcție de zodie.

BERBEC

Un an bun pentru voi din punct de vedere al banilor, carierei și sănătății. Aveți mari șanse să avansați în carieră, să vă fie recunoscute meritele sau să obțineți colaborări bănoase. Cu Saturn, Marte și Soarele foarte bine aspectate, veți deborda de energie în cea mai mare parte a anului. Totuși, vor fi prezente și scurte perioade de epuizare pe care le veți depăși ușor.

Momentele de cumpănă de anul acesta vor predomina în sectorul dragostei. Din cauza aspectului nefavorabil format de Saturn, indulgența voastră față de partener va fi la cote de avarie și veți resimți nevoia unei schimbări radicale. Schimbările sunt favorizate de astre, însă este foarte important să nu vă grăbiți pentru că regretele nu vor întârzia să apară. Lăsați lucrurile să vină de la sine.

În cazul unora dintre voi, își poate face apariția rivalitatea amoroasă. Nu vă faceți inimă rea! Ce e sortit să se întâmple se va întâmpla. Nu vă veți putea ține partenerul lângă voi cu forța.

Dacă nu aveți încă o relație, anul ăsta s-ar putea întâmpla minunea. Dar nu mai devreme de luna septembrie, când Jupiter intră în casa cuplului unde va poposi un an de zile.

TAUR

Anul acesta, voi veți fi favorizați de astre cu precădere în sectoarele sănătății și al banilor. Din punct de vedere al sănătății, veți fi plini de energie și de vitalitate. Totuși, pe parcursul anului, vă vor da târcoale și câteva stări de nervozitate accentuată. În sectorul banilor, veți constata o îmbunătățire semnificativă a situației financiare, fiind favorizate investițiile importante, precum cele în bunuri mobiliare sau imobiliare.

Nu la fel de bine veți sta cu dragostea și cariera. În cuplu, vor exista destule momente în care vă veți simți constrânși, veți simți că libertatea vă este îngrădită, în special începând din al treilea trimestru al anului. Această nemulțumire va avea repercusiuni asupra relației voastre, provocând adevărate valuri. Partenerul vostru nu va putea fi tolerant la nesfârșit, iar rupturile sunt la doar un pas distanță.

Dacă nu formați încă un cuplu, veți colecționa flirturi și aventuri, extrem de convenabil pentru voi.

Începutul de an este unul fără evenimente majore în carieră, însă începând din cel de-al doilea trimestru, Luna neagră vă va obliga să depuneți eforturi uriașe pentru a vă atinge obiectivele în carieră. Din al patrulea trimestru, Jupiter va înmulți obstacolele care vi se vor așterne în cale la locul de muncă. Nu va fi ușor, însă veți ieși învingători în fața tuturor acelora care vă vor pune bețe în roate și mult mai căliți.

GEMENI

Vești bune din punct de vedere al sănătății și banilor, mai puțin bune în ceea ce privește dragostea și cariera. Mercur, Marte și Jupiter sunt garanții unei sănătăți înfloritoare. Veți fi plini de energie pe tot parcursul anului și foarte echilibrați din punct de vedere nervos. În sectorul banilor, beneficiați de sprijinul planetelor norocoase Jupiter și Neptun, care vă vor face tot felul de surprize plăcute și vă vor ajuta să câștigați bani din surse neașteptate. Veți avea putere financiară pentru a investi în amenajări interioare sau chiar într-un apartament.

Sectorul dragostei vă va ridica probleme în prima jumătate a anului. De fapt, aici cam toate tipurile de relații pe care le aveți vor fi dificile. Și asta pentru că Saturn vă face foarte exigenți vizavi de ceilalți, cărora nu le veți mai tolera neîndemânarea, lipsa de cooperare sau superficialitatea.

În ce privește relația cu partenerul, veți simți nevoia de mai multă libertate. Unele relații se pot sfârși în acest an. Spre sfârșitul anului în special, unii dintre voi vor fi predispuși la a călca strâmb, greșeală care le va compromite relația.

Din punct de vedere al carierei, având în vedere creșterea exigențelor voastre față de cei din jur, în speță față de cei cu care lucrați sau colaborați, este posibil să vă confruntați cu o dezamăgire profundă la locul de muncă și să vă doriți mai mult ca niciodată să îl părăsiți. Din toamnă, este favorizată, de altfel, schimbarea locului de muncă, chiar orientarea către un domeniu complet diferit și stabilirea unor contacte cu persoane influente.

RAC

Dragostea, banii și cariera sunt domeniile lipsite de probleme majore în 2016. După discuții sincere și serioase cu partenerul de viață, viața voastră de cuplu va cunoaște o îmbunătățire semnificativă. Veți avea o contribuție însemnată la crearea unui climat călduros și senzual.

În primul trimestru al anului, Jupiter vă ajută să câștigați serios și să uitați de grija banilor. Atenție mare la gestionarea acestora, însă, pentru că o proastă gestionare a banilor în primele 3 luni ale anului vă poate seca cu ușurință resursele. În carieră, se prevăd câteva schimbări pe început de an, care nu vă vor fi pe plac și vă vor speria. E doar chestie de timp, pentru că, din fericire, acestea se vor dovedi de bun augur.

Cumpenele voastre, în acest an, vor fi legate în principal de sănătate. În primul trimestru al lui 2016, Venus vă predispune la excese culinare și… alcoolice, ceea ce ar putea tulbura serios sistemul vostru digestiv. În a doua jumătate a anului, pe fondul oboselii acumulate, sistemul vostru imunitar poate slăbi foarte mult. Iar Saturn contribuie din plin la slăbirea organismului.

Este o perioadă în care sunteți predispuși la stări de nervozitate accentuate și la dureri de spate. Fără un echilibru între muncă și relaxare nu veți putea depăși aceste stări. Unii dintre voi nu vor fi ocoliți de boli cronice care vor viza oasele, pielea, părul, dinții sau formarea de calculi renali sau biliari.

LEU

Banii, cariera și sănătatea sunt domeniile norocoase ale zodiei voastre. În primul trimestru, Jupiter, planeta norocului și a banilor, se află într-o poziție favorabilă care va facilita câștigurile, însă mare atenție la gestionarea lor.

În carieră, vă veți bucura de reușite, iar încrederea superiorilor în abilitățile și-n profesionalismul vostru îi va determina să vă acorde responsabilități suplimentare care, desigur, vor fi remunerate pe măsură. Cât despre sănătate, nu veți duce lipsă de energie la cote crescute, cu condiția să vă rezervați din când în când timp pentru voi pentru a vă reîncărca bateriile.

În dragoste, v-ați putea confrunta cu ceva probleme serioase, mai ales în trimestrul al doilea și al treilea al anului. Dacă vă aflați într-o relație care nu vă mai mulțumește, în această perioadă există mari șanse să renunțați la ea.

În al treilea trimestru, Uranus prost aspectat vă determină să deveniți intransigent și să nu mai faceți concesii față de partenerul de viață. Acesta, la rândul lui, nu va mai putea să vă tolereze aerele de superioritate. Să mai menționăm consecințele acestui tip de atitudine?

FECIOARĂ

2016 este anul vostru norocos. Dragoste, bani, sănătate, carieră, în toate aceste domenii veți avea satisfacții imense. Evident, vor exista suișuri și coborâșuri, însă, în cazul vostru, nu se poate vorbi sub nicio formă de cumpene.

Dacă formați un cuplu, cuvintele care vă vor defini relația în acest an sunt armonie, pasiune, înțelegere. Dacă sunteți singuri, 2016 vă va prilejui întâlnirea cu o persoană cu care veți intra într-o relație. Dar asta după ce vă veți sătura de flirtat.

Situația financiară în acest an va fi destul de solidă. Totuși, asta nu înseamnă că puteți cheltui în neștire. De asemenea, mare atenție la calcule și la estimări. Vă puteți înșela ușor si pierde bani la fel de ușor.

Din punct de vedere al sănătății, nu vă veți confrunta cu probleme majore. Totuși, în a doua jumătate a anului, unii nativi se pot confrunta cu probleme cardiace. Ar fi de dorit evitarea surmenajului.

În ce privește cariera, este un an favorabil perfecționării. În al doilea trimestru al anului, sub influența lui Neptun, unii nativi dintre cei născuți în a doua decadă vor avea de făcut o alegere importantă în ce privește cariera. Schimbările sunt bine-venite.

BALANȚĂ

Dacă sectorul banilor și cel al carierei nu vă vor pune probleme în acest an, cele ale dragostei și sănătății vă vor da ceva bătăi de cap. Soarele și Jupiter vor fi protectorii voștri și nu vă vor lăsa să duceți lipsa banilor, totuși sunteți tentați să cheltuiți mai mult decât ar fi cazul, iar acest lucru poate avea consecințe neplăcute. În ce privește cariera, în acest an aveți șanse reale să promovați și chiar să încheiați parteneriate în străinătate.

În 2016, Uranus se află în casa cuplului, iar aspectul format de această planetă favorizează schimbările radicale. Pe termen lung, în sectorul dragostei se vor întâmpla lucruri care vă vor fi benefice, doar că până la împlinirea lor veți traversa perioade destul de dificile, care vă vor pune rezistența psihică la încercare. Veți fi nevoiți să luați decizii pe care ar fi trebuit să le luați de mult timp, dar nu v-ați găsit curajul.

Din punct de vedere al sănătății, mai ales în al doilea trimestru al anului sunteți predispuși la probleme cu oasele, dar și la afecțiuni născute pe fondul unei imunități slăbite. De asemenea, în al treilea trimestru, unii nativi se pot confrunta cu o creștere a nivelului de acid uric. Cei predispuși la gută trebuie, așadar, să fie vigilenți.

SCORPION

Cu banii și cariera stați bine în acest an. Nu același lucru se poate spune despre dragoste și sănătate. Grație sprijinului jupiterian, nu veți avea probleme financiare. În plus, aspectul favorabil format de Venus vă ajută să câștigați atunci când vă așteptați mai puțin. Câștigurile însemnate din prima jumătate a anului vă vor ajuta să vă reechilibrați financiar și să nu duceți lipsă de nimic tot anul.

În ce privește cariera, primul trimestru este favorabil inițiativelor. Sunteți convingători și vă puteți impune ideile cu ușurință. Totuși, în al treilea trimestru al anului, ca urmare a contextului astral dominat de planeta Marte, ați putea avea ceva divergențe de opinii cu superiorii. Sfatul nostru este să lăsați de la voi pentru a evita neplăcerile.

Dragostea este sectorul care va fi presărat cu câteva momente de cumpănă în 2016. Marte retrograd vă va face existența destul de dificilă până în toamnă. În primul trimestru al anului, Jupiter vă face să vă doriți o libertate mai mare. Nu este exclus să vă abandonați aventurilor, iar urmările nu sunt greu de ghicit. Partenerul de viață nu va putea trece ușor peste infidelitatea voastră. În plus, Neptun în casa iubirii favorizează poveștile de dragoste complicate sau imposibile. Așadar, nu e deloc recomandat să dați vrabia din mână pe cioara de pe gard.

În ce privște sănătatea, în prima jumătate a anului Saturn favorizează diminuarea rezistenței la boli. Puteți contracta cu ușurință răceli, viroze, infecții. În plus, sunteți predispuși la accidente casnice, la răniri ușoare și arsuri.

SĂGETĂTOR

Anul ăsta vă va da ceva bătăi de cap la capitolul dragoste. Din fericire, sectoarele banilor, sănătății și carierei sunt destul de bine aspectate. Din punct de vedere al banilor, în primul trimestru al anului Marele Benefic Jupiter se va instala în sectorul financiar al temei voastre natale, ceea ce dă startul unei lungi perioade favorabile câștigurilor.

Din punct de vedere al sănătății, pe tot parcursul anului vă veți bucura de o energie aproape inepuizabilă oferită de Marte și de un moral ridicat ce va avea consecințe pozitive asupra rezistenței voastre fizice. Mari satisfacții vă așteaptă și în carieră. Aspectul format de Soare în primul trimestru al anului favorizează promovările la locul de muncă.

În dragoste, veți fi influențați de Saturn aflat în zodia voastră, iar asta nu este chiar o veste bună. Saturn este planeta obstacolelor, a limitărilor, a constrângerilor, deloc compatibile cu atitudinea independentă a voastră.

Aceste îngrădiri ale libertății voastre ar putea sta la baza conflictelor deschise cu partenerul de viață, care, în multe cazuri, ar putea avea drept consecință despărțirea. Dacă aceasta va avea loc, este foarte posibil să vă destabilizeze moral mai mult decât v-ați fi așteptat.

CAPRICORN

Vouă, 2016 vă aduce surprize plăcute în dragoste, carieră și din punct de vedere financiar. Tandemul Lună-Venus din primul trimestru al anului vă ajută să redescoperiți pasiunea în cuplu și să aveți o relație armonioasă pe tot parcursul anului.

Din punct de vedere al banilor, va trebui să fiți cu mai mare băgare de seamă în primul trimestru al anului, când Pluton vă predispune la cheltuieli impulsive. Din fericire, din cel de-al doilea trimestru al anului, Saturn vă va ajuta să vă majorați veniturile. La locul de muncă, Jupiter și Saturn vă vor ajuta să vă impuneți mai ales în cel de-al doilea trimestru. Din cel de-al treilea trimestru al lui 2016, ideile și planurile voastre se vor concretiza și vor fi apreciate.

Momentele de cumpănă vor fi însă în sectorul sănătății și al relațiilor. Din punct de vedere al sănătății, Pluton prost aspectat vă predispune la scăderea rezistenței psihice. În a doua jumătate a anului, Uranus vă poate accentua stările de nervozitate și le poate crește frecvența. Și ca și cum asta nu ar fi de ajuns, Saturn este gata să vă compromită sănătatea pe tot parcursul anului. Din păcate, bolile vă pândesc la orice pas, așa că monitorizați-vă frecvent parametrii.

Alte momente de cumpănă pot fi legate de relațiile cu cei din jur, fie că e vorba de familie, sau de prieteni. Un necaz în familie sau în legătură cu un prieten, descoperirea unui dușman pe care-l credeați prieten nu sunt deloc excluse în acest an.

VĂRSĂTOR

Dacă cu dragostea, banii și sănătatea veți sta bine, nu la fel de norocoși veți fi și în ceea ce privește cariera în 2016. Un an bun, din punct de vedere amoros, în care vă veți bucura de multă armonie. Totuși, în a doua jumătate a anului, Neptun ar putea semăna zâzanie în cuplul vostru. Dacă veți fi suficient de înțelepți să vorbiți deschis cu partenerul, lucrurile vor reintra pe făgașul normal.

În al doilea trimestru al anului, Venus vă ajută să vă suplimentați veniturile, în așa fel încât să vă reechilibrați bugetul și să nu mai aveți probleme financiare până la finalul anului. Veți avea un an foarte bun și din punct de vedere al sănătății – cu o imunitate de fier și un tonus excelent, ce v-ați putea dori mai mult?

În ce privește cariera, se anunță schimbări importante, care, într-un final, se vor dovedi benefice. Totuși, de la începutul anului și până în toamnă problemele la serviciu nu vă vor lăsa liniștiți. Pot exista conflicte majore cu colegii sau superiorii care să vă scadă moralul, însă la finalul acestei perioade lucrurile se vor așeza. Indiferent că veți fi detașat în alt departament sau vă veți găsi un alt job, va fi spre binele și în interesul vostru.

PEȘTI

2016 se anunță a fi un an destul de solicitant pentru voi mai ales în ceea ce privește cariera. Relația cu partenerul de viață va fi de-a dreptul înfloritoare. Vă redescoperiți, vă surprindeți plăcut unul pe celălalt, comunicați mai bine ca niciodată și regăsiți armonia specifică începuturilor.

Din punct de vedere financiar, din al doilea trimestru al anului, Saturn vă va ajuta să vă suplimentați veniturile și nu vor mai exista impasuri financiare până la sfârșitul anului. Din punct de vedere al sănătății, este de notat forma excelentă în care vă veți afla pe tot parcursul anului, tonusul excepțional și moralul ridicat. Să nu uităm de imunitatea crescută a organismului, grație căreia bolile se vor ține departe de voi.

Momentele de cumpănă se vor regăsi însă în sectorul carierei și asta pentru că superiorii vor cere mai mult de la voi. Va fi un an solicitant, de-a dreptul dificil din punct de vedere al carierei.

Din fericire, sunteți firi muncitoare și responsabile, așa că oricâte sarcini ați avea de îndeplinit, nimeni nu se va putea plânge de voi. Totul este să nu vă panicați, să abordați lucrurile pe rând și cu răbdare. În viitor, nu este deloc exclusă o promovare pe o poziție remunerată foarte bine.

Sursa foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop